Mey

MEY - LAAJA VALIKOIMA

Netlingerieltä löydät aina suositun tuotemerkin Mey, jossa on lukuisia kauniita rintaliivejä, pikkuhousut ja toppeja. Creme de la creme on valittu niille teistä, jotka haluavat pehmeitä ja mukavia alusvaatteita ja alusvaatteita, jotka ovat sekä kauniita, naisellisia että ennen kaikkea toimivia.

Odotan valikoimaa, joka yleensä tarjoaa:

 • Mey-rintaliivit
 • Mey-topit
 • Mey-aluspaidat
 • Mey pikkuhousut

Täältä voit valita monista jännittävistä vaihtoehdoista, ja valikoimasta löytyy myös suosittu Emotion-sarja erityisen pehmeillä ja mukavilla materiaaleilla, paljon kauniita yksityiskohtia ja hintoja, joten kaikki voi osallistua. Odotat innolla, että pääset tutustumaan kauniiden, naisellisten, toimivien ja ennen kaikkea trendikkäiden alusvaatteiden maailmaan – aina edulliseen hintaan täällä Netlingeriessä.

Mey-alushousut ja alusvaatteet mukavilla yksityiskohdilla

Riippumatta siitä, etsitpä yhä suosittua Mey-aluspaitaa vai kenties Mey Emotion -toppia, josta on saatavana myös useita eri versioita, kuten toppi, voit varmasti ilahduttaa sinua lukuisilla herkullisilla tyyleillä ja ennen kaikkea ylellisillä yksityiskohdilla. Täältä löydät muun muassa:

 1. Kauniit ja naiselliset pitsit
 2. versiot ohuilla tai leveillä olkaimilla
 3. pehmeät saumat ja ompeleet

Voit olla varma korkeasta mukavuudesta ja aina erinomaisesta istuvuudesta, melkein riippumatta siitä, minkä tyylin valitset. Laatu arvioidaan olevan erikoisluokkaa, jossa on herkkuja useissa väreissä, muodoissa ja materiaaleissa. Täällä mallistot ovat aikojen saatossa tarjonneet myös mm. suosittu Mey-yöasu, kuten Mey-yöpaita useissa muunnelmissa. Löydä oma suosikkisi herkullisista Mey-alusvaatteista riippuen kauden mallistoista ja kuumimmista trendeistä täältä Netlingeriestä.

Kaunis ja naisellinen Mey BH

Meyn takana olevat suunnittelijat noudattavat suunnittelussaan yrityksen mottoa "Emme noudata sääntöjä". He suunnittelevat innovatiivisten ideoiden ja korkean laadun halun perusteella. Siksi sarja pystyy myös kerta toisensa jälkeen yllättämään faninsa kauniilla ja ei vähiten jännittävillä yksityiskohdilla, väreillä ja muodoilla. Jos etsit naisellisia Mey-rintaliivejä, sinua ei varmasti petetä. Valikoimasta löytyy trendikkäitä malleja useissa värivaihtoehdoissa – kaikissa painopisteenä on hyvä istuvuus ja mukavia materiaaleja. Kaunis, naisellinen ja varsinkin toimiva:

 • valetut kulhot
 • kulhot, joissa on hyvä syvyys
 • erittäin pehmeä materiaali

Tämän aina tyylikkään merkin suositut mallit takaavat puhtaan hemmottelun kaikilla tasoilla. Valitse suosikkiliivesi arkeen ja juhlaan ja nauti ylellisyydestä vartalosi sisällä. Mey-mallistojen monet jännittävät tyylit antavat sinulle mahdollisuuden yhdistää rintaliivit sekä pikkuhousut ja aluspaidat monia eri muunnelmia, joten käytät aina suosikkialusvaatteitasi.

Tai, maxi tai housut

Tätä suosittua brändiä, joka tarjoaa aina mahdollisuuksia, ei ole koskaan tylsää. Alushousujen monet eri versiot tarjoavat jotakin kaikille naisten muodoille ja kaikentyyppisille vaatteille. Etsi omaan tyyliisi sopiva vaihtoehto tai valitse useita, jotta voit vaihtaa juuri sopiviin pikkuhousuihin. sinun päiväsi. Valikoima tarjoaa yleensä muunnelmia, kuten:

 • Tai-housut
 • Midi-housut
 • Maxi-housut
 • Housut

Taas painopiste on mukavissa materiaaleissa, jotka antavat sinulle herkullisia, pehmeitä ja hengittäviä malleja, jotka tuntuvat erittäin mukavilta päällä. On vain vähän herkullisempaa kohdata päivä herkullisilla alusvaatteilla ja alusvaatteilla, jotka istuvat täydellisesti vartalolle.

Suosittu saksalainen alus- ja alusvaatemerkki

Tyylikkäällä, naisellisella ja eksklusiivisella brändillä Mey on saksalaiset juuret. Heidän yhtä aikaa hienostunut ja innovatiivinen suunnittelunsa ovat onnistuneet pysymään ajan tasalla trendien ja materiaalien käytön kehityksen kanssa. Mey juontaa juurensa vuodelle 1928, mutta yritys on onnistunut tekemään vaikutuksen vuosien varrella monilla älykkäillä suunnittelullaan joka houkuttelee kaikenikäisiä naisia.

Kansainvälinen brändi, joka keskittyy vahvasti korkeaan laatuun ja innovatiiviseen muotoiluun. Laatu on itsestäänselvyys, kun teet ostoksia Meyssä ja katsot ehdottoman korkeimpien standardien mukaisesti suunniteltaessa jälleenmyyjille suurissa osissa maailmaa. Toinen merkki, joka todistaa saksalaisesta perusteellisuudesta ja laadukkaiden materiaalien käytöstä – suunnittelusta riippumatta.

Mey-alusvaatteiden alennus

Löydät tämän saksalaisen merkin monissa herkullisissa lajikkeissa täältä Netlingeriestä. Löydät siis myös jännittäviä Mey-alusvaatetarjouksia säännöllisin väliajoin. Pidä sivustoa silmällä ja odota innolla suosittujen merkkien eksklusiivisia malleja, jotka hemmottelevat sinua ja vaatekaappiasi – niin alusvaatteiden ja alusvaatteiden kuin suurelta osin myös yö-, uima- ja kotiasujen osalta.

Löydät parhaista parhaat aina edulliseen hintaan täältä Netlingerieltä. Tarjoamme myös upeaa palvelua, kuten:

 • Päivittäinen toimitus
 • Alusvaatteisiin koulutettu asiakaspalvelu
 • Ilmainen toimitus Tanskassa yli 89 euron ostoksilla.

Myös 365 päivän palautusoikeus ja asiakaspalvelu, joka on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä alkaen 8.00-11.00. Meidät tavoittaa puh. +45 41 40 75 00 tai sähköpostitse support@netlingerie.fi. Autamme sinua löytämään herkkuja vaatekaappiisi sekä tanskalaisilta että kansainvälisiltä merkeiltä.