Anita

Suuri valikoima Anita-urheilurintaliivejä

Netlingerieltä löydät aina suositun Anita Sport -brändin. Vaikka valikoima houkuttelee kauniilla urheiluliiveillä useissa muunnelmissa, löydät myös klassisemmat mustat rintaliivit kauniilla pitsillä ja lukuisilla kauniilla yksityiskohdilla, jotka tekevät näistä rintaliiveistä erittäin mukavia. Odotan innolla useimmiten tarjottavaa valikoimaa.

Jos rakastat kauniita alusvaatteita ja toimivaa muotoilua, voit nopeasti rakastua älykkäisiin tyyleihin, jotka tarjoavat jokaiseen tilanteeseen jotakin. Netlingeriestä löydät kuumimmat, mukavimmat ja ei vähiten älykkäimmät Anita Sport -rintaliivit useissa herkullisissa versioissa nopealla toimituksella ja aina edullisin hinnoin.

Ovatko Anita-rintaliivit päivittäiseen käyttöön, juhliin ja urheiluun?

Muotoilu on suunniteltu moneen arkikäyttöön. Jos haluat olla herkullinen, naisellinen ja trendikäs arkeen, niin pitsiset rintaliivit voivat olla juuri sitä mitä tarvitset. Tästä valikoimasta löytyy yleensä aina klassiset mustat pitsiset rintaliivit, jotka sopivat erinomaisesti myös alle. juhlamekko. Täällä on runsaasti mahdollisuuksia hemmotella itseään pehmeillä ja mukavilla materiaaleilla sekä malleilla, jotka keskittyvät mukavaan istuvuuteen ja korkeaan mukavuuteen.

 • Blondet rintaliivit arkeen ja juhlaan.
 • Urheiluliivit, joissa on toimiva muotoilu.

Jos valitset urheiluliivit suositulta Anita Sport -brändiltä, voit olla täysin varma, että mikään ei ole jätetty sattuman varaan. Täällä kaikki tärkeät yksityiskohdat on hoidettu ja toimivuus on, kuten aina, huippuluokkaa. Jälleen on käytetty mukavia materiaaleja, jotta rintaliivit tuntuvat mukavalta myös urheilun aikana.

Blondet rintaliivit upeilla yksityiskohdilla

Musta on aina hitti alusvaatteissa ja rintaliiveissä. Valikoima tarjoaa yleensä vain mustaa pitsillä, jossa on herkullinen naisellinen viimeistely. Täältä löydät malleja, jotka mm. tarjoaa upeita yksityiskohtia, kuten:

 • Leveät pehmustetut olkahihnat
 • Puuvillavuori kupin alaosassa
 • Taskut, jotka sopivat proteeseihin tai lisäosat

Tee joka päivä juhlat tämän suositun tuotemerkin herkuilla. Täällä voit myös suurentaa rintakuvaasi mm. insertti tai proteesit, koska tähän toimintoon on myös taskuilla varustettuja malleja.

Anita Sport Bra – Suurin tuki rinnalle

Urheiluliivien ei todellakaan tarvitse olla joko tylsää tai epäkäytännöllistä. Anita-urheiluliivit ovat kaikkea muuta. Aina trendikäs ja toimiva muotoilu, jotta se istuu aina siellä missä pitää, samalla että tunnet hyvän tuen rinnallesi urheilun aikana. Odota valikoimaa, joka tarjoaa monia erilaisia malleja, joista jokaisella on omat pienet hienoisuutensa. Anita Sport BH:n kokoelmista löydät yleensä malleja, jotka tarjoavat:

 1. Maksimaalisen tuen rinnollesi
 2. Edessä suljettavat mallit
 3. hiki -imukykyinen sisävuori
 4. Mupit lisätuella
 5. Kaksikerroksinen kangas kupeissa
 6. Sileät reunat maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi
 7. Saumattomat kupit muotoiltu muotoilu
 8. Ilmanvaihtomateriaali
 9. Hengittävä selkäosa
 10. Säädettävät olkaimet
 11. Takana koukut

Siellä on mietitty jokainen pienikin tärkeä yksityiskohta – ei epäilystäkään siitä, että Anita Sport on kaiken ikäisten naisten suosikki. Tutustu jännittävään valikoimaan ja pukeudu mahdollisimman hyvin tukemalla rintaasi tämän suositun brändin älykkäällä ja herkullisella muotoilulla.

Anita Sport on huipputeknologian muotia

Tämä suosittu tuotemerkki ei ole vain täynnä kauniita ja toimivia malleja, vaan myös korkean teknologian muotia innovatiivisilla tyyleillä, jotka perustuvat:

 • Hengittäviin materiaaleihin
 • hikeä imeviin ominaisuuksiin
 • Kevyet materiaalit
 • optimaaliseen liikkuvuuteen keskittyvät mallit

Selvästi on valittu aktiivisille naisille nautintoja – riippumatta iässä aina suositun Anita Sportin kanssa. Hemmottele itseäsi tällä brändillä, joka on ollut hitti vuodesta 1886 ja jota myydään monissa maissa ympäri maailmaa. Täältä löydät mm. mallistot, joissa on Oeko-Tex 100 -standardit ja mallit, jotka sopivat myös kaareviin naisiin.

Anita Sport sale

Tarjoamme luonnollisesti paljon Anita Sport Bra -tarjouksia. Löydät mallimme edulliseen hintaan ja jopa nopealla toimituksella. Tarjoamme:

 • Päivittäisen toimituksen läheiseen pakettikauppaan
 • Ilmainen toimitus Tanskassa yli 89 euron ostoksille.
 • 365 päivän palautusoikeus

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Olemme valmiita auttamaan sinua ma-pe klo 8.00-11.00. Ota yhteyttä puh. +45 41 40 75 00 tai sähköpostilla support@netlingerie.fi. Hemmottelemme teitä molemmilla herkuilla kotimaassa ja ulkomailla. Tarjoamme kuumimmat trendit alusvaatteissa, urheiluvaatteissa, uima-asuissa, yöasuissa, kylpytakeissa ja kotivaatteissa. Odotan innolla, että pääset nauttimaan kaikista herkuistamme, jotta saat hetkessä vaatekaapin, josta olet aina haaveillut, ja saat kaiken parhaan markkinoiden suurimmista ja suosituimmista brändeistä.