Puuvillaiset alusvaatteet

Puuvillaiset alusvaatteet sopivat kaikille, ja pyrimme tarjoamaan valikoiman, joka miellyttää useimpia ihmisiä.  Netlingerien puuvillaiset alusvaatteet ovat yksinomaan parhaita laatuja ja tuotemerkkejä.

Paraslaatuiset puuvillaiset alusvaatteet – Katso valikoima täältä

Puuvillaalusvaatteet ovat sinulle, joka arvostat pehmeitä materiaaleja ja hyvää istuvuutta. Löydät alusvaatteita upeilta alusvaatemerkeiltä, jotka pyrkivät toimittamaan korkealaatuisia tuotteita, etsitpä sitten pikkuhousuja, alusvaatteita tai aluspaitoja.

Sinulle tarjotaan parhaiden merkkien puuvillaa, Femilet , Sloggi ja Triumph, jotka yhdessä tarjoavat laajan valikoiman eri malleja ja malleja. Jos etsit puuvillaisia alusvaatteita, olet tullut oikeaan paikkaan.


Mitä on puuvilla – Lue siitä täältä

Puuvilla on luonnonkuitu, joka on myös kutsutaan puuvillaksi. Puuvillaa on käytetty tekstiiliteollisuudessa ainakin 3000 vuotta. Puuvillan käyttö lisääntyy edelleen. Puuvilla voidaan kehrätä pieniksi langoiksi, joista voidaan valmistaa vaatteita, alusvaatteita ja monia muita tekstiilejä.

Puuvilla on kuitu, joka kasvaa puuvillakasveissa, joita viljellään 5 prosentilla maailman maatalousmaasta . Puuvillakasvi vaatii aurinkoa ja paljon lämpöä, minkä vuoksi se kasvaa Tanskaa etelämpänä olevissa maissa. Kiina ja Intia ovat johtavia maita puuvillan tuotannossa.

Kun käytät puuvillaa, voit olla varma, että käytät kuitua, joka on vahva, kosteutta imevä, miellyttävä iholla ja helppo värjätä.

Jos haluat, että alusvaatteesi tai alusvaatteesi on valmistettu luonnonmateriaaleista, puuvilla on hyvä alku mukavuudelle.

Huomaa, että viskoosi ja puuvilla eivät ole sama asia . Viskoosikuitu on synteettinen kuitu, koska se perustuu luonnonmateriaalien sekoitukseen, minkä vuoksi se voi muistuttaa puuvillaa.


Mitä ovat puuvillaiset alusvaatteet

Kun lähdet ostamaan alusvaatteita itsellesi, sen on tietysti istuttava kunnolla ja oltava mukava käyttää. Puuvillaiset alusvaatteet ovat enimmäkseen klassisia ja neutraaleja malleja. Se on materiaali, joka tekee alusvaatteistasi mukavat käyttää ihollasi jokapäiväisessä elämässä, sekä ovat hengittäviä ja kosteutta imeviä. Puuvillaalusvaatteesi on valmistettu vahvasta materiaalista ja kestävät siten myös pitkään. Huomaat, että voit käyttää puuvillaisia alusvaatteitasi pitkään.

Puuvilla on ollut useiden vuosien ajan suuri osa tekstiiliteollisuutta, ja monet valmistajat käyttävät hyväkseen tätä upeaa luonnonkuitua. Löydät tuotemerkit Femilet, Sloggi ja Triumph, jotka kaikki tarjoavat 100 % puuvillasta valmistettuja alusvaatteita.

Voit valita puuvillaisista aluspaidoista, joissa on kapeat ja leveät olkaimet, pitsillä tai ilman. Mukana on myös pikkuhousumalleja, tai, midi, maxi ja short, jotka voidaan valita pitsillä, jos haluat yksityiskohtia. Löydät varmasti etsimäsi. Löydät malleja mustana, luonnonvalkoisena ja valkoisena.

Voit myös tutustua villaisten alusvaatteiden valikoimaan täällä.


Milloin sinun pitäisi käyttää puuvillaisia alusvaatteita?

Voit itse asiassa käyttää puuvillaisia alusvaatteita ympäri vuoden, koska ne ovat sekä hengittäviä että antavat sinulle hieman lämpöä. Puuvilla tuntuu mukavalta vartalolla ja siksi monet vaatteet ja alusvaatteet valmistetaan nykyään puuvillasta.

Jos olet enemmän ulkona pakkasessa ja talvi on tulossa, voi tietysti olla tarpeen täydentää villaisia alusvaatteita, jotka lämmittävät paremmin kuin puuvilla.

Katso villaalusvaatevalikoima tästä.

Toinen vaihtoehto on käyttää puuvillaisia aluspaitoja rintaliivien päällä, jos käyttämäsi toppi tai mekko on liian läpinäkyvä tai matala. Voit käyttää puuvillaisia pikkuhousuja myös yhdessä muiden rintaliivien kanssa kotona, jos pidät puuvillan mukavuudesta pikkuhousuina, mutta haluat silti kivan ja värikkään rintaliivin.

Puuvillaalushousujen valinnassa on etuja, että ne ovat kestäviä, mukava ja hengittävä. Puuvilla ei ole kehon lämpöä pidättävä kuitu, vaan kannattaa vaihtaa villaan.


3 kpl. hintaan 89 EUR - Katso tarjous puuvillaisista pikkuhousuista täältä

Puuvilaisten alusvaatteiden joukosta löydät Triumphin pikkuhousut, jotka näyttävät kuvauksessa erilaisilta. Alushousut materiaalista Modal, joka on luonnonkuitua ja muistuttaa hyvin paljon puuvillaa, mutta on puuvillaa imukykyisempi.


Puuvillaalushousujen pesu ja hoito

Kun sinä Jos haluat pestä puuvillaiset alusvaatteet, sinun on noudatettava pesuohjeita huolellisesti, jotta alusvaatteet kestävät mahdollisimman pitkään. Alusvaattemerkkien välillä voi olla eroa, millä ne suosittelevat alusvaatteiden pesua.

Alusvaatteet istuvat lähimpänä vartaloa ja niiden on oltava täysin puhtaita, joten ne kestävät useimmiten 60 asteen pesun. astetta.


Kuinka paljon puuvillaiset alusvaatteet kutistuvat

Voit noudattaa joitain peukalosääntöjä ostaessasi alusvaatteitasi. Puuvillan laadussa voi olla eroja, ja mitä parempi laatu, sitä vähemmän vaatteet muuttuvat, kun käytät ja peset niitä. Voit käyttää hintaa opastamaan sinua hieman. Hinta ja laatu kulkevat yleensä käsi kädessä.

Luonnonkuidut, kuten villa ja puuvilla, antavat käytettyinä, mutta eivät niin paljon, että vaihtuisi useita kokoja. Puuvilla on löyhästi kudottu kuitu, joka voi kutistua 10 prosenttiin. Kudottu puuvilla kutistuu usein vähemmän kuin neulottu puuvilla.


Osta puuvillaiset alusvaatteet täältä

Puuvillaiset alusvaatteet ovat täällä jäädäkseen, ja jos löydät oikean mallin ja istuvuuden, älä käytä niitä. älä pelkää sen katoamista. Femiletin, Sloggin ja Triumphin puuvillaiset alusvaatteet ovat merkkejä, joita on varastossa joka päivä ja puuvillatuotteet ovat perustuotteita.

Saat nopeasti yleiskatsauksen puuvillaisten alusvaatteiden valikoimasta ja klikkaa sitä suoraan kotiisi. Tuotteesi lähetetään kotiisi ja jos ostat yli 89 euroa, maksamme postikulut. Sinulla on täydet 365 päivää aikaa palauttaa tavarasi, jos ne eivät vastaa kokoaan.

Voit lukea lisätietoja ostoksestasi, toimituksestasi ja palautuksestasi täällä.


Puuvillaiset yöasut ja sukkahousut – katso tästä

Ei vain alusvaatteissasi ole luonnonmateriaalia puuvillaa . Löydät myös mukavia yöasuja, pehmeitä aamutakkeja ja sukkia, jotka on valmistettu puuvillasta.

Decoy on tehnyt leggingsit puuvillaa, joissa hieman joustoa, joten ne sopivat jalkaan luonnollisesti. Leggingsit ovat sukkahousuja ilman jalkoja ja ne löytyvät täältä.