Passionata

PASSIONATA - LAAJA VALIKOIMA

Passionata on alusvaatteita sinulle, joka rakastat värejä, kuvioita ja kauniita pitsiä. Passionata alusvaatteet ovat korkealaatuisia alusvaatteita yhdistettynä tyyliin. Tältä sivulta löydät kauniit Passionatan rintaliivit ja pikkuhousut, jotka on suunniteltu nuorekkaalle naiselle. Passionata on sinulle, joka haluat vain hyvän tuotteen - hyvään hintaan.

Netlingeristä löydät Passionata-brändin, joka on creme de la creme sinulle, joka haluat naisten alusvaatteita kauniilla ja modernilla tyylillä täytettynä kauniilla pitsillä, väreillä, muodoilla ja ei vähiten ihailtavilla yksityiskohdilla. Kuten aina, istuvuus on moitteeton ja materiaalit, jotka on kaikki huolellisesti valitut, takaavat sinulle korkean mukavuuden ja alusvaatteet, joita rakastat käyttää niin arkeen kuin juhlaankin. Tarjoamme mm. päällä:

 • Kauniit rintaliivit monissa jännittävissä versioissa
 • Naiselliset pikkuhousut, hipsterit ja G-string

Hemmottele itseäsi, vaatekaappiasi tai läheistäsi kaikella parhaalla aina suositulta Passionata-brändiltä. Nämä kauniit materiaalit ja aina jännittävä ulkonäkö tarjoavat ylellisyyttä keholle ja sielulle. Tarjoamme sinulle naiselliset alusvaatteet naisille, jotka istuvat kuin unelma.

Herkulliset alusvaatteet korkealaatuisina

Se on vain laatua erikoisluokassa, kun puhumme yhä suositusta Passionatasta. Tämä tuotemerkki on valloittanut suuren maailman ja ei vähiten naisten sydämet maailmanlaajuisesti. Kun olet kokeillut tätä ylellistä merkkiä, paluuta ei ole. Tulet rakastamaan istuvuutta, lempeitä muotoja, pehmeitä materiaaleja ja ei vähiten naisellista ilmettä. Passionata on vain hienoa laatua. Brändi tarjoaa:

 1. Pehmeät ja mukavat materiaalit
 2. Hyvä istuvuus
 3. Erinomainen mukavuus
 4. värejä, jotka kestävät

Tämän ihanan merkin herkkuja on vain vähän herkullisempaa käyttää. Jokaiselle löytyy jotakin, kun tutkit kokoelmia, ja valinta voi olla melko vaikeaa. Täältä saat materiaaleja, jotka säilyttävät värinsä ja sopivat toistuvasta pesusta huolimatta ja mukavuus on, kuten laatukin, omaa luokkaansa. Onneksi löydät nämä kauniit mallit edullisin hinnoin täältä Netlingeristä, joten voit todella hemmotella itseäsi kaikella parhaalla alusvaatteiden maailmasta.

Kauniita naisellisia yksityiskohtia

Passionatan monia kauniita malleja ei voi piilottaa. Brändi huokuu kauniita naisellisia kuvioita ja ei vähiten kauniita yksityiskohtia – yksityiskohtia, jotka usein ratkaisevat täydellisen naisellisen ilmeen. Kokoelmat ovat kautta aikojen tarjonneet muun muassa:

 • Kauniita leikkauksia ja seksikäs uppovaikutelma
 • Pitsi monissa jännittävissä versioissa
 • Graafinen pitsi ja kauttaaltaan painatus
 • Läpinäkyvät materiaalit luovat sensuellin vaikutuksen

Juhlamekon alla on jotain käytettävää makuuhuoneeseen , viikonloppumatkalle ja jokapäiväiseen farkkujen ja puseroiden alle. Kaikki on ajateltu, kun valitset kaiken tarvitsemasi perusvaatekaappiisi tältä upealta merkiltä. Se on ja pysyy kauniina naisellisena alusasuneena, jossa on runsaasti kauniita yksityiskohtia.

Paljon pitsiä

Passionata tuotemerkkinä tunnetaan kauniista pitsistä useissa hienoissa lajikkeissa. Naisten pitsialusvaatteiden ostaminen ei varmasti koskaan ole tylsää, kun kyse on tästä jännittävästä ja innovatiivisesta brändistä. Hemmottelua ei lopu koskaan valinnastasi riippumatta, sillä monet kauniit mallit keskittyvät aina korkeaan laatuun ja mukavaan istuvuuteen. Täältä löydät monia kauniita muunnelmia seuraavista:

 • Blondet rintaliivit
 • Blondet pikkuhousut

Pitsi on ja on aina ollut naisten ainutlaatuinen tapa korostaa naisellisuutta ja usein hieman romanttisella ja lempeän seksikkäällä tyylillä. Passionatan mallit eivät ole poikkeus – monet kauniit muodot ja mallit antavat sinulle sekä innovatiivisen ja trendikkään pitsin ilmeen että klassisemman. Löydät jotakin jokaiseen tilaisuuteen, muotoon ja makuun, kun käytät tämän jännittävän merkin herkkuja.

Musta, seksikäs tai hienostunut

Passionatan naisten alusvaatteiden avulla voit valita tyylisi kaikille naisille, jotka olet. Musta, seksikäs, naisellinen tai kenties hienostunut? Monet jännittävät mallit antavat sinulle mahdollisuuden ilmaista persoonallisuutesi juuri sellaisilla alusvaatteilla ja alusvaatteilla, jotka vastaavat naisellisia muotojasi - koosta ja mieltymyksistä riippumatta. Olet aina hyvin pukeutunut kauniilla Passionatalla.

Kun mukavuus on tärkeää

Mukavuus on tärkeää, kun on kyse alusvaatteista. Istuvuus, koko ja materiaalit vaikuttavat suuresti siihen mukavuustasoon, jonka tunnet, kun puet päällesi alusvaatteet ja alusvaatteet yleensä. Me Netlingerillä panostamme vahvasti mukavuuteen ostaessamme alusvaatteita suurimmilta ja suosituimmilta brändeiltä - täällä on ammattimaista suunnittelua riippumatta siitä, valitsetko rintaliivit vai pikkuhousut monissa jännittävissä versioissa. Kun valitset rintaliivit, voit nauttia laajasta valikoimastamme, joka tarjoaa sinulle kaikki vaihtoehdot:

 • muotoihisi ja kaareisiisi sopiva koko
 • hyvä suunnittelu tukea rintakehääsi
 • Kestävät mallit pehmeillä ompeleilla
 • malleja, jotka tuntuvat kevyeltä ja mukavalta päällä

Älykkäiden alusvaatteiden täytyy tuntua hyvä kropalle. Oikea koko on tärkeä – riippumatta valitsemastasi alusvaattetyypistä ja merkistä riippumatta. Mukavuus, istuvuus ja hyvinvointi liittyvät pitkälti toisiinsa.

Tällä sivulla oleva älykäs kokoopas

Passionatan kaltaisen ammattibrändin avulla sinulle taataan parhaat olosuhteet täydellisesti istuville alusvaatteille. Jos olet epävarma koosta, älä epäröi kysyä asiakaspalvelusta tai käyttää monia suosittuja kokooppaitamme, jotka löydät tältä sivulta.

Hyvin istuvat rintaliivit

Riippumatta siitä, haluatko rintaliivit, istuvuuden on oltava täydellinen, jotta voit tuntea olosi mukavaksi. Se on myös riippumatta valitsemastasi merkistä, suunnittelusta ja väreistä ja muodoista. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia rintaliivejä ja oikea koko ja istuvuus ovat tärkeitä riippumatta siitä, valitsetko:

 • BH push upilla
 • BH pehmustetulla insertillä
 • Riivit, joissa puolikuppi
 • Riivit, joilla on minimaalinen vaikutus
 • Riivit, joissa aluslangallinen
 • Riivit, joissa leveät olkaimet
 • V-muotoiset rintaliivit
 • V-muotoiset rintaliivit

Yllä oleva on vain valikoima monista jännittävistä rintaliiveistä. tuotemerkit tarjoavat. Löydä oikea koko kauniille vartalollesi ja koet upean istuvuuden.

Pikkuhousut, hipsteri ja G-string

Ei alusvaatteita ilman pikkuhousuja monissa jännittävissä versioissa. Suosittu tuotemerkki Passionata tarjoaa myös paljon herkkuja eri muunnelmilla, kuten:

 • hipsterit jännittävissä malleissa ja materiaaleissa
 • G-string jännittävissä malleissa ja materiaaleissa

Pidätkö klassisempaa vai kenties aistillisempaa ja viettelevämpää – jokaiseen makuun löytyy jotakin, kun ostat herkullisia alusvaatteita Netlingeristä.

2 vuosimallistoa

Ikoniseen Chantelle Groupiin kuuluva kaunis brändi Passionata, joka näki päivänvalon ensimmäisen kerran jo vuonna 1988, on tullut jäädäkseen. Tämä tuotemerkki tunnetaan kahdesta vuosittaisesta korkealaatuisten naisten kauniiden alusvaatteiden kokoelmastaan. Jokainen kokoelma keskittyy naiseen, joka elää täysillä, ja jokainen kokoelma on täynnä:

 • puhdasta hemmottelua
 • kauniita yksityiskohtia
 • Mukavuutta omassa luokassaan

Netlingerissä olemme valinneet kauneimmat mallit, jotka sopivat naiselle, joka haluaa moderneihin alusvaatteisiin kauniissa ja naisellisessa tyylissä. Täältä saat alusvaatteita naisille, joilla on intohimo (Passionata) elämän moniin upeisiin mahdollisuuksiin - myös mahdollisuus olla aina hyvin pukeutunut sisältä ulospäin.

Kauniit värit, muodot ja kuviot

Malleille on usein ominaista lukuisat värit, muodot, kuviot ja varsinkin pitsi. Jokaiseen makuun löytyy jotakin – myös muotoilun, vartalon muodon, kaarevuuden ja naisellisen lookin monien muunnelmien osalta. Voit turvallisesti odottaa innolla tutustumista maagiseen Passionata-universumiin, jossa on kauniita yksityiskohtia, herkullisia materiaaleja ja ennen kaikkea aina edullisia hintoja, kun teet ostoksia täällä Netlingerissä.

Passionata-ale

Netlingeristä löydät aina upeita tarjouksia Passionata-alusvaatteista. Täältä löydät jännittäviä hintoja sekä Passionata rintaliiveistä että pikkuhousuista. Käy myös kurkkaamassa jännittäviä tarjoussivujamme, josta löydät kauniita jäännöksiä hullun alennettuun hintaan. Nämä ovat alusvaatetarjouksia, joissa on suuria alennuksia suurimmista ja suosituimmista merkeistä. Täältä löydät esimerkiksi aiempien kokoelmien jäännöksiä tai muita jännittäviä erikoistarjouksia.

Päivittäinen toimitus

Netlingerillä tarjoamme päivittäisen toimituksen, kun teet ostoksia meillä. Tiedämme, että odotat innolla tilaustasi – nopea toimitus on osa aina hyvää palveluamme.

Saatat katua sitä

Sinulla on täysi 365 päivän palautusoikeus, kun teet ostoksia Netlingerissä.

Haluatko ilmaisen toimituksen?

Haluamme tehdä verkko-ostamisesta helppoa ja halpaa. Jos teet ostoksia yli 89 EUR:lla, toimitamme tilauksellesi ilmaisen toimituksen - niin kauan kuin se toimitetaan Tanskaan.

Kysy asiakaspalvelusta

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, rintaliiveistä, pikkuhousuista, yöasuista tai kenties brändistä, voit kirjoittaa asiakaspalveluun. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen support@netlingerie.fi. Voit myös soittaa meille. Asiakaspalvelu on valmiina auttamaan arkisin klo 8-11. Voit ottaa meihin yhteyttä puh. +45 41 40 75 00. Odotamme innolla hemmotteluamme suurella naisten alusvaatteiden, alusvaatteiden ja yöasujen muodin parhaalla.