Bodyt

Bodyt: Säästä jopa 30%

Täältä löydät valikoiman Bodystockingia ja korsetteja. Bodystockingilla ja Corsageilla on yhteistä se, että ne tukevat hyvin rintakehää sekä pitävät ja tukevat vatsaa. Tämä tekee niistä erittäin sopivia käytettäväksi tiukkojen vaatteiden tai juhla-/hääpukujen alla. Tiedät luultavasti jo bodysuitsista, bodysta tai bodysta, ja ehkä olet jo onnekas omistaaksesi sellaisen. On aina mukavaa valita erilaisia alusvaatteita. Sukkahousut ovat vaatekaappisi "pakollinen hankinta", ja sen avulla voit luoda täydellisen muotiasun asuusi, olipa se sitten arkeen tai hyviin juhliin. On olemassa monia erilaisia malleja, värejä, muotoja ja merkkejä, kun sinun täytyy mennä ulos etsimään täydelliset bodyt.

Mikä vartalohousut ovat?

Sukat on sama kuin yksiosainen sukkahousu, jota voit käyttää rintaliivien ja pikkuhousujen sijaan. Vartalohousut ovat mukavat päällä ja antavat näin myös kauniin siluetin vaatteiden alle. Sukkahousut voivat olla loistava kangas sinulle, joka käyttää tiukkoja vaatteita. Lantioihin tai rintaliivien normaalilinjaiseen reunaan ei tule elastista reunaa. Vältät ärsyttäviä elastisia reunoja, koska sukkahousu on kokonainen kangaspala. On olemassa monia malleja, jotka sopivat sekä jokapäiväiseen käyttöön että juhlapukeutumiseen. Tarjolla on sekä pitkä- että lyhythihaisia malleja. Voit käyttää molempia malleja hameen tai farkkujen kanssa piristääksesi ulkonäköäsi.

Myös vartalosukkia on saatavana kupin kokoisina, jos tarvitset edelleen normaalia rintaliivien muotoa ja tukea. Löydät myös vartalohousuja, joita mikään kuppi ei halua, mutta alla on mahdollisuus ottaa omat rintaliivit, riippuen siitä, mitä haluat. Sukkahousujen alareunassa on suljin joko nappeja tai koukkuja. Suljin on helppo avata, kun joudut riisumaan bodyn tai menemään wc:hen. Voit käyttää uusia body-sukkia alusvaatteina tai osana asua. Uudet bodysukkasi antavat sinulle kauniin siluetin koko päiväksi.

Erilaiset vartalohousut – löydä suosikkisi

Sinulla saattaa jo olla käsitys siitä, miltä uusien vartalosukkien pitäisi näyttää. Ehkä sen pitäisi olla naisellinen takana oleva pitsi tai vain klassinen musta, joka saa mekkosi istumaan täydellisesti. Valikoimassa erilaisia malleja, löydät varmasti jotain, mitä kaipaat ja haluat istuvuuden täydellisesti tiettyyn tilaisuuteen. Jos pidät ehdottomasti pitsistä, joka voi varmasti tehdä asustasi hieman mielenkiintoisemman, sitäkin löytyy tietysti. Meillä on molemmissa vartalohousut, joissa on pitsiä koko vartalossa, hihoissa ja takaosassa. Pitsiä on paljon, on vain valintakysymys.

Jos pidät enemmän klassisesta lookista, jossa haluat olla vapaa pitsistä ja joustavista reunoista, kannattaa katsoa Marie Jo Laventure malli. Láventure-sukkahousut on valmistettu sileästä materiaalista, ja niissä on taas pitsiä, ja niitä on saatavana valkoisena ja mustana. Onpa kyseessä klassinen tai trendipohjaisempi body, sinun on oltava tietoinen siitä, että Leikkaukset edessä ja takana ovat erilaiset, ja rajoittimet voivat vaihdella. Koritosukka voi olla läpinäkyvä, mikä on osa suunnittelua. Voit valita tuotemerkeistä Marie Jo, Missya ja sloggi ja paljon muuta, kun menet ulos katsomaan uutta bodystokkia.

Etsi aluslangalla varustetut sukat

Onneksi vartalosukkia on saatavilla myös aluslangalla. Kun ostat aluslangalla varustetut bodyt, sinun on kiinnitettävä huomiota kupin kokoon. Loput bodystocking-mallista mukautettava kupin kokoon. Jos etsit alustakkia ja sisäosia, meillä on upea Marie Jo Láventure -merkki. Marie Jolla on pitkään ollut malli "Tom", joka on monien naisten ilo. Vartalosukissa on sileää materiaalia ilman pitsiä tai vastaavia yksityiskohtia. Tom-mallia on saatavana myös tavallisina rintaliiveinä. Tom-mallin lyijykuvoissa on pieniä kuvioita, jotka tekevät vartalosukista erityisen mukavan ja tyylikkään. Koot ovat saatavilla 75-85 ympärysmitta, jossa kuppien koot ovat B:stä D:hen.

Jos uutta vartalosukkiasi tai korsaasi on tarkoitus käyttää juhlamekon tai kenties hääpuvun alla, on kiinnitettävä huomiota mekon leikkaukseen ja siihen, sopiiko se rintaliivien kanssa. Vaaleissa tai valkoisissa mekoissa on tietysti myös tärkeää, että valitset vartalosukat tai korsasit, luonnonvalkoisia tai ihonvärinen, koska se muuten näkyy mekon läpi. Toisaalta usein on järkevää valita musta tai tumma malli mustiin mekoihin. Katso Tom bodystocking tässä valkoisena ja mustana.

Vartalohousut alusvaatteina

Vartalohousut korvaavat alusvaatteitasi, joten sinun ei tarvitse käyttää alusvaatteitasi alla. Sukkahousuissa voi olla rintaliivit ja pikkuhousut ovat edelleen saman muotoisia kuin tavalliset pikkuhousut. Sukkahousujen lahkeissa on koukut tai napit, joilla voit avata ja sulkea sukat. Älykäs jalkojen aukko helpottaa wc:ssä käyntiä huomattavasti, joten sinun ei tarvitse riisua koko vartalosukkaa. Sukat on yksiosainen, jota voi käyttää vaatteiden alla, mutta myös vaatekappaleeksi, farkkujen, hameen tai bleiserin alla ja saat siten tyylikkäämmän ilmeen. Valitse perusbody tai piristä ilmettäsi kauniista pitsistä valmistetulla bodysukkailla.

Täydellisellä tuella varustettu vartalosukki

Sukkahousut ja korsetit ovat saatavilla eri tukitasoilla, kuten aluslangat, vatsaa muotoilevat vaatteet tai itse rintaliivit. Vaihtoehtona alusvaatteille tiukille mekoille, toppeille ja housuille voivat olla muotoilevat vaatteet. Shapewear keskittyy enemmän kiristävään vaikutukseen, joka voi silti olla kaunista ja naisellista. Katso muotovaatevalikoima täältä.

Sukkahousujen pesu – Lue tästä

Alusvaatteita pestäessä tulee aina kiinnittää huomiota pesuohjeisiin. Lisäksi sinun on myös kiinnitettävä huomiota siihen, mistä alusvaatteesi on tehty. Jos alusvaatteesi on valmistettu herkistä materiaaleista, kuten pitsistä, tyllistä tai silkistä, pese ne käsin, jotta hienot materiaalit ja yksityiskohdat eivät vahingoitu.

Miten peset alusvaatteesi käsin? Lue täältä

  • Täytä pesuallas haalealla vedellä. Varmista, että vesi ei kuumene liian kuumaksi, sillä se voi rikkoa alusvaatteiden kuminauhan.
  • Laita pesuainetta ja varmista, että se on liuennut.
  • Laita alusvaatteet veteen. ja pese ne hiljaa painamatta kuppia tai kangasta.
  • Anna alusvaatteet altaassa 5 minuutiksi.
  • Huuhtele alusvaatteet huolellisesti ja ripusta alusvaatteet niin, että kupit ovat edelleen oikealla tiellä.

Päivittäinen toimitus Netlingeriellä

Tarjoamme asiakkaillemme päivittäisen toimituksen kaikille varastossamme oleville tuotteille. Jos ostat yli 89 eurolla, tarjoamme sinulle jopa ilmaisen toimituksen. Lisäpalveluna kaikki asiakkaamme saavat 365 päivän palautusoikeuden.

Ostitpa sitten vartalohousut, pikkuhousut, urheiluliivit tai jotain muuta, toivomme, että löydät etsimäsi Netlingeriestä. Jos olet edelleen epävarma koostasi tai jostain muusta, soita meille. Autamme mielellämme, jotta saat oikean kodin. Olemme tavoitettavissa kaikkina arkipäivinä klo 08.00-11.00 puhelinnumerossa 41 40 75 00 tai sähköpostitse support@netlingerie.fi.