PrimaDonna

PRIMADONNA - LAAJA VALIKOIMA

PrimaDonna perustettiin vuonna 1865 Saksassa, ja sen valmistaa belgialainen Van De Velde. Monien vuosien alusvaatteiden parissa he ovat siksi yksi kokeneimmista alusvaatemerkeistä alusvaatteet, rintaliivit ja housut. PrimaDonna ulottuu D:stä H-kuppiin ja on valmistettu hieman raskaampaa rintakuvaa silmällä pitäen. PrimaDonna ei ole vain isorintisten naisten alusvaatteita, vaan se on myös naisellista ja kaunista alusasua, joka antaa myös hyvän tuen. ja istuu täydellisesti. Alusvaatteet on valmistettu täydellisyydellä pienimpiä yksityiskohtia myöten, mikä näkyy myös pehmeässä pitsissä ja pehmeässä aluslangassa, jossa on erityissuojakerros, jotka kaikki tarjoavat täydellisen istuvuuden hieman isommille rinnoille.

Katso kaikki PrimaDonna rintaliivit
Katso kaikki PrimaDonna-housut

PrimaDonna tarjoaa sinulle parhaan valikoiman

Jos etsit rintaliivejä suurille rinnoista, olet tullut oikeaan paikkaan. Netlingerie tarjoaa sinulle laajan ja jännittävän valikoiman PrimaDonna-alusvaatteita. PrimaDonna on erinomainen muotoilu, jonka pitäisi innostaa sinua. PrimaDonnan ydin on antaa sinulle maaginen rakkauden tunne, kun kokeilet PrimaDonna-rintaliivejä ensimmäistä kertaa.

PrimaDonna antaa rakkautta heidän alusvaatteilleen

Vuodesta 1865 lähtien, PrimaDonnalla on suuri rakkaus ja intohimo valmistaa alusvaatteita suurikokoisille naisille. He haluavat olla innovatiivisia ja luoda innovatiivisia malleja hienoilla materiaaleilla ja erinomaisella tietämyksellä kappaleiden yhdistämisestä. PrimaDonna pyrkii aina tekemään yhteistyöstä naisten kanssa aitoa, jotta he voivat täyttää kaikkien tarpeet ja toiveita. PrimaDonna haluaa luoda sinulle parhaat tulokset, jotta olet onnellinen ja tyytyväinen.

PrimaDonnan 18 kuukautta kestävän tuotantoprosessin aikana he tekevät tiivistä yhteistyötä naisten kanssa tarkistaakseen sopivuuden prosessin aikana. Tällä tavalla PrimaDonna luo alusvaatteita, jotka ovat erittäin täydellisiä. Kaikki alusvaatebrändin tulokset ovat vain ihme.

PrimaDonnan alusvaatteiden tarina

PrimaDonna on täydellinen tuotemerkki sinulle, joka haluat herkullisia alusvaatteita suuret koot suunnittelusta tinkimättä, vaikka käyttäisit suurta kulhoa. PrimaDonnan historia ulottuu aina vuoteen 1865, jolloin yritys perustettiin Saksaan. Sen jälkeen on tapahtunut paljon ja nykyään brändin omistaa belgialainen alusvaateyhtiö Van De Velde. Nykyään keskipisteenä eivät ole korsetit, vaan hieno muotoilu ja materiaalit, jotka on huolellisesti tarkastettu ja laatuvarmistettu. Miksi ei voisi saada naisten alusvaatteita, joissa on muotoja. ylelliset materiaalit ja kaunis muotoilu? PrimaDonnan vastaus on: Tietysti sen on oltava mahdollista.

Täydellinen istuvuus ja hyvä itseluottamus

Kun olet kokeillut PrimaDonna-alusvaatteita, huomaat nopeasti, mitä tarkoittaa ylelliset ja hyvät rintaliivit, jotka tarjoavat parhaan tuen ja sisältävät parhaat materiaalit. PrimaDonna pyrkii joka päivä luomaan täydellisen istuvuuden alusvaatteilleen, uimapuvuille ja sukkahousuilleen. Kehittääkseen ja suunnitellakseen täydellisen istuvuuden ja istuvuuden PrimaDonna käyttää rintaliiveissä jopa 48 osaa, jotta saat täydelliset rintaliivit.

PrimaDonna kehittää käteisellä ja saa hyviä materiaaleja, jotka harvoin tuhoutuvat. PrimaDonna valmistaa alusvaatteensa materiaaleista, joilla on hyvä lujuus ja kestävyys, joten voit nauttia alusvaatteistasi pitkään. Useimmat PrimaDonnaa käyttävät asiakkaat luottavat brändiin suuresti. Asiakkaat eivät juuri koskaan koe virheitä alusvaatteissa tai uima-asuissa, koska PrimaDonna keskittyy tarjoamaan parasta alusta alkaen.


PrimaDonna Madison

Madison on täydelliset rintaliivit sinulle, joka rakastat kauniita ja yksinkertaisia yksityiskohtia. Madison-sarja on ollut PrimaDonnan valikoimassa jo vuosia, sillä sillä on paras tuki ja kaunein ilme sekä sileät pinnat, mutta myös kauniit pitsikappaleet. Kokeile Madisonia kerran, niin tiedät heti, miksi tällä sarjalla on niin paljon faneja. Ainutlaatuinen istuvuus - pitsi, joka istuu täydellisesti kehon ympärille - antaa täyteläisemmille rinnoille kaiken niiden tarvitseman tuen. Ja leikkisät shekit saavat hymyn huulille.

Löydät Madison-mallin aina perusväreissä musta, valkoinen, punainen ja kerma. Jokaisessa uudessa mallistossa ne yllättävät muotivärillä, joka sopii täydellisesti vuodenaikojen väreihin. Kun löydät uudet Madison-rintaliivit, sinulla on tietysti oltava mukana yhteensopivat pikkuhousut. Yleensä voit valita seuraavista alushousuista:

  • Rio shorts
  • Hotpant
  • Fullbrief

PrimaDonnan pikkusiskon nimi on PrimaDonna Twist

PrimaDonna kuuluu Van De Veldeen, jolla on myös tuotemerkit PrimaDonna Twist ja Marie Jo, jotka löydät myös täältä Netlingeriestä.fi. PrimaDonna Twist on PrimaDonnan pikkusisko. Twist ovat kauniita alusasusettejä, joissa on pehmustettu kuppi, mutta ei pehmustetta. Twist-sarja antaa rinnallesi kauneimman pyöreyden, optimaalisen tuen ja noston sinulle, jolla on suurempi rintakuva.

I Want You on yksi PrimaDonna Twist -suosikeista, jonka monet tietävät ja jonka pariin haluavat palata, koska siinä on täydellinen muotoilu ja kaunein istuvuus, joka tukee ja saa rintakuvaasi näyttämään kauniilta. Twist-sarja I Want You on suosittu, koska se erottuu hieman muista, sillä sen muotoilu on seksikkäämpi ja haastavampi.

PrimaDonna seuraa ajan trendiä ja muotoilua.

PrimaDonnan alusvaatevalikoima seuraa trendiä ja muotia. Alusvaatteiden suunnittelua ei ole säästelty. Nykyään valikoimaan ei kuulu vain erilaisia liivit ja trusser, mutta myös esim. muoto- ja urheiluvaatteet. PrimaDonnalla on monia faneja ympäri Tanskaa, eikä turhaan. Istuvuus on todella hyvä, mikä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi monet palaavat PrimaDonnan pariin yhä uudelleen. Kauniit muotoilut, materiaalien laatu ja monipuolisuus ovat tietysti myös yksi syy siihen, miksi PrimaDonna sijoittuu korkealle muodollisten naisten joukossa.

Kuinka löydän oikean istuvuuden PrimaDonnan kanssa?

Voit varmistaa, että käytät oikeankokoisia rintaliivejä lukemalla pienet neuvomme ja vinkkimme, jotta löydät oikean rintaliivien koon.

  • Ensimmäinen asia, jonka sinun on varmistettava, on, että selkäosa on täysin vaakasuorassa selkäsi ympärillä, koska sen täytyy antaa saat oikean ja tarpeellisen tuen. Siksi ne eivät saa olla löysät, joten aloita aina ostamalla rintaliivit, joissa olet irrottanut kappaleen kokonaan uloimmista koukuista, jotta voit säätää rintaliivejä yhtä hitaasti, kun se alkaa löystyä.
  • hihnat on säädettävä niin, että ne sopivat sinulle eivätkä ole löysällä. Hihnoja ei sen sijaan pidä kiristää liikaa. Hihnojen kiristäminen ei auta parempaan nostoon, sillä hihnat antavat vain 10% tuesta.
  • Rintojen välisen kappaleen tulee levätä rintalastasi päällä, mutta sen täytyy tietysti tuntua mukavalta. Jos se "lentää" rintojen välissä, sinulla ei ole oikeaa kokoa.
  • Jos voit tuntea aluslangan sivulla lähellä kainaloa, rintaliivit ovat liian suuret. Mutta jos aluslangat tunkeutuvat ihoon, niin rintaliivit ovat liian pienet.
  • Siirtymän rintaliiveistä rintoihin tulee olla sujuvaa, jos rinnat pullistuvat ulos, rintaliivit eivät sovi.
  • Muista aina, että vartalosi muuttuu koko ajan ja niin voivat myös rinnat, joten voi olla aika tarkistaa, käytätkö oikeaa kokoa ja ehkä vaihtaa alusvaatteet. Rintaliivien tulee aina tuntua mukavilta ja istua hyvin.

PrimaDonnan perusliivit

PrimaDonnan perusohjelman suosituimmat rintaliivit ovat klassiset mallit Madison, Deauville ja sitten tietysti suosittu satiinisarja. Sekä Madison että Deauville ovat rintaliivit, joissa on aluslangallinen, mutta ilman pehmustetta, mikä antaa luonnollisen kohotuksen hieman suuremmalle rinnalle. PrimaDonna Madison on saatavana useissa väreissä, joista osa vaihtelee sesongin mukaan. Satiinisarjaa on saatavana sekä irrotettavilla olkaimilla että ilman, ja niiden väreissä on luonnonvalkoinen ja musta.

Muodikkaita alusvaatteita plus-kokoisina

PrimaDonna tarjoaa laajan valikoiman herkullista muotia joka kausi Rintaliivit ja pikkuhousut. Kaikki on tehty kauniilla designilla, pehmeimmällä pitsillä ja aina fantastisen hyvässä laadussa ja istuvuudessa. Jos et ole vielä kokeillut PrimaDonna-rintaliivejä, ehkä nyt on aika kokeilla sitä, jos ei myös PrimaDonna-hyvinvoinnin luoma sinulle. Netlingerie tarjoaa naisten alusvaatteita kaiken kokoisina ja useissa eri tyyleissä. PrimaDonnan lisäksi valikoimassamme on myös Femilet- ja Chantelle-brändejä, joten sinulla on laaja valikoima plus-kokoisia alusvaatteita.

PrimaDonna-uimapuvut – Kestää pidempään kuin uskotkaan

On kesä ja sinun täytyy näyttää voimaasi, itseluottamustasi ja muotoasi. Jos sinulla on iso rintakehä ja haluat tuntea olosi kauniiksi ja mukavaksi, PrimaDonna Swimwear on hyvä ratkaisu. PrimaDonna-bikinit ja pikkuhousut antavat sinulle kauniita muotoja ja lisäävät itseluottamustasi. Hemmottele. jopa PrimaDonna-bikineillä, jotka palvelevat sinua useana vuodenaikana. PrimaDonna-bikinit pitävät tuen ja istuvuuden pitkään, kunhan kohtelet niitä järkevästi. Suosittelemme, että otat mukaan kaksi yhteensopivaa bikinihousua yläosaa varten, sillä bikinihousut kuluvat aina nopeammin.

Miten pesen PrimaDonna-rintaliivini oikein?

PrimaDonnan hintojen mukana tulee fantastinen laatu ja siksi annamme sinulle neuvoja, jotta PrimaDonnasi voi olla suosikkiliivejäsi pitkään. Jos käsittelet PrimaDonna-rintaliivejäsi pesuohjeiden mukaisesti, voit nauttia alusvaatteitasi pitkään. Useimmat PrimaDonna-liivit voidaan pestä vain käsin, mutta varo kuitenkin pesemästä niitä liian kuumassa vedessä, sillä kuminauha katkeaa korkeissa lämpötiloissa. Jos peset alusvaatteet koneessa, suosittelemme hellävaraisuutta pesu, jossa alusvaatteesi on pesupussi. Pyykkipussi suojaa alusvaatteitasi koneen tuhoamiselta tai päinvastoin.

Milloin saat PrimaDonna-alusvaatteesi

Netlingerie toimii tehokkaasti ja yrittää toimittaa tilauksesi Niin pian kuin mahdollista. Voit odottaa, että tuotteesi saaminen kestää 2 työpäivää, jos niitä on varastossa. Kun saat tuotteen, sinulla on täydet 365 päivää aikaa palauttaa tuote, jos se ei oikein sovi. Kun ostat alusvaatteita verkosta Netlingeriestä, saat ilmaisen toimituksen yli 89 EUR:n ostoksille, joten älä ole pahoillasi laittaa 2 ylimääräistä paria pikkuhousuja ostoskoriin.