Selästä avoimet rintaliivit

Vaatekaapissa on oltava mekot ja topit, joissa on avoin selkä

Selkänojattomia rintaliivejä käyttävät monet tytöt ja naiset, ja ne ovat erittäin suosittuja esimerkiksi toppien ja mekkojen alla, joissa on alaselkä tai täysin selkänojaton. Meillä Netlingeriellä on monia erilaisia selkänojattomia rintaliivejä, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi ja vartaloasi parhaiten sopivan mallin. Tältä sivulta löydät erilaisia malleja ja värejä mm. suositulta hollantilaiselta taustattomalta rintaliiveltä, Magic Bodyfashion.

Tutustu ja löydä suosikkisi ja pukeudu sisälle, jossa annat silti rinnoille oikean tuen, mutta selkäsi on paljas, joten mekkosi tai toppisi on silti täydellinen. Riivit ilman selkänojaa ovat täytyy olla kaikissa vaatekaapissa, sillä se sopii erityisen hyvin olkaimettomiin toppeihin ja mekoihin tai liiviin, jossa on syvä selkä.

Kun sinulla on hieman suuret rinnat, tarvitset hyvää tukea. Monet tytöt ja naiset epäilevät siksi, voitko käyttää rintaliivejä ilman selkää, vaikka sinulla olisi suuri ja täysi rintakuva. Voit tietysti tehdä sen helposti, jos löydät hyvät, hyvin istuvat rintaliivit ilman selkää. Meillä on sekä selkänojattomia rintaliivejä, jotka sopivat pieneen ja suureen rinnalle. Tästä syystä löydät tältä sivulta jotain, joka sopii jokaisen naisen vartalolle.

Kuinka puet selkänojattomat rintaliivit?

On tärkeää, että selkänojattomat rintaliivit puetaan oikein, jotta et vaaranna, että liima ei toimi optimaalisesti.

  • Kiinnitä selkänojattomat rintaliivit puhtaalle iholle – siksi älä levitä rintoihin voidetta, hajuvettä tai meikkiä, sillä se vahingoittaa liimaa.
  • Aseta selkänojattomat rintaliivit haluamaasi asentoon. - Jos siinä on esimerkiksi löysät kupit, kiinnitä ensin toinen kuppi ja sitten toinen.
  • Paina rintaliiviä molemmin käsin, jotta olet varma, että ne on kiinnitetty kunnolla - Onko sinulla oma- Selkänojattomissa rintaliiveissä on kupit, sulje ne ensin edestä.

Miten pesen selkänojattomat rintaliivit?

Jotta selkänojattomat rintaliivit pysyvät puhtaina, on suositeltavaa puhdistaa ne käsin vedellä ja miedolla saippualla jokaisen käyttökerran jälkeen. Huuhtele huolellisesti ja anna kuivua ilmassa. Levitä sitten suojakerros uudelleen, jotta liima ei pölyty ja ihoon tarttuvaa vaikutusta ei menetä. Älä käytä kynsiäsi tai harjojasi selkätomien rintaliivien puhdistamiseen äläkä koskaan kuivaa niitä pyyhkeellä, koska kuidut tarttuvat liimaan ja voivat vahingoittua ja menettää tehonsa.

Taustattomat rintaliivit, jotka pysyvät paikallaan

Taustattomat rintaliivit ovat itsekiinnittyviä ja pysyvät siellä missä niiden pitääkin. Tämän tyyppiset rintaliivit sopivat ihanteellisesti avoselkäisten mekkojen ja olkaimettomien toppien alle, joten voit tuntea olosi mukavaksi asussasi pitäen samalla rinnat siellä, missä niiden pitääkin olla.

Täältä Netlingerie.fi:stä löydät laajan valikoiman selkänojattomia rintaliivejä, jotka sopivat täydellisesti asuun, jossa selkä näkyy, etkä halua esitellä rintaliivejäsi. Magic Bodyfashionilta löydät laajan valikoiman itseliimautuvia rintaliivejä, joista tarjoamme myös teippiä, nänninpäällisiä ja muita alusasusteita.

Löydä seuraavat selkänojattomat rintaliiveesi netistä Netlingerie.fi:stä

Tarvitsetko selkänojattomat rintaliivit, joita voit käyttää esimerkiksi toppien ja mekkojen alla, joissa on alaselkä tai jotka ovat täysin selkänojattomia? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Selkänojattomat rintaliivit ovat käytännöllisiä ja mukavia, joten jokaisen naisen tulisi omistaa vähintään yksi niistä.

Meiltä löydät juuri sen, mitä etsit. Selkänojattomien rintaliivien lisäksi löydät tältä sivustolta myös valikoiman nostosuojia, rintateippiä, nänninpäällisiä ja muita rintaa peittäviä alusasusteita. Tutustu laajaan valikoimaamme, jonka löydät tältä sivulta, ja löydä henkilökohtaiset suosikkisi selkänojattomat rintaliivit. Toimitamme suoraan kotiisi muutamassa työpäivässä, jotta voit nauttia uusista selkänojattomista rintaliiveistäsi ennen pitkää.