Wolford

WOLFORD - LAAJA VALIKOIMA

Netlingerieltä löydät aina jännittävän valikoiman laadukkaita sukkahousuja. Erittäin suosittu ja ei vähiten äärimmäisen mukava muotoilu, josta löydät monia muunnelmia innovatiivisesta itävaltalaisesta Wolford-brändistä, hemmottelua erityisluokassa on taattu. Odotan mallistoja, jotka tarjoavat yleensä:

 • Sukkahousut – monia värejä, muotoja ja paksuuksia
 • push-up-sukkahousut
 • Sukkahousut kiiltävällä ja ilman kiiltoa
 • Sukkahousut helmiäiskiiltoefektillä ja ilman

Ei ole koskaan tylsää ostaa herkkuja tältä jännittävältä valmistajalta, joka ei yksinään onnistuu luomaan sekä viileitä, rentoja, naisellisia ja silmiinpistäviä tyylejä, mutta myös tyylejä, joissa keskitytään erinomaisesti täydelliseen istuvuuteen ja joustavuuteen, mikä tekee sukkahousuista mukavat käyttää. Odotat paljon kaunista. malleja useissa versioissa aina jännittävästä Wolfordista - tietysti aina houkutteleviin hintoihin täällä Netlingeriessä.

Erikoisluokan sukkahousut

Jos etsit hieman tavanomaisista poikkeavia sukkahousuja, voit innolla tutustua mielenkiintoiseen Wolford-sukka- tai Wolford-sukkahousuvalikoimaan. Voi olla melkein vaikeaa valita useista malleista, joista jokaisella on omat pienet hienoisuutensa.

 1. Trendikäs ja klassiset mallit
 2. Jännittäviä yksityiskohtia, kuten helmiä glitter, kiilto tai muotoiluefekti

Saat eksklusiivisen ilmeen valitsemalla oikeat sukkahousut. Täällä voit loistaa mekkoasi yhdellä monista jännittävistä tehosteista, joita nämä Wolford-sukkahousut tarjoavat. Hemmottelua on hienoa mukavilla materiaaleilla ja ei vähiten malleilla, jotka sopivat täydellisesti.

Suositut Wolford-nailonsukat

Wolford-sukat eivät ole vain Tanskassa suosittuja kaikenikäisten naisten keskuudessa. Naiset suuressa osassa maailmaa ovat rakastuneet tähän tyylikkääseen ja laadukkaaseen brändiin, joka keskittyy todella yksityiskohtiin. Täällä itävaltalainen brändi on onnistunut pysymään jatkuvasti ajan tasalla ajan trendejä, aivan kuten he ovat myös onnistuneet tuottamaan sekä klassisia että innovatiivisempia malleja, joita ovat mm tarjoaa muotoilevan vaikutuksen suunnittelussa push-upilla.

Sukkahousujen push-up-efekti

Alusvaatteet, alusvaatteet ja sukat, joissa on muotoileva vaikutus, ovat tulleet erittäin suosituiksi kaikenmuotoisten ja -ikäisten naisten keskuudessa. Siksi myös Wolford-sukkahousut ovat hitti suosittujensa kanssa. push-up-sukkahousut naisille useissa eri versioissa.

 • Sukkahousut, joissa on push up -vaikutelma takana

Anna takaosaa lisää kiinteyttä ja pitoa kauniilla ja toimivilla sukkahousuilla, joissa on pehmeä ja mukava muotoilu. Täältä voit odottaa useita muunnelmia, jotka mallistosta ja vuodenajasta riippuen tarjoavat esimerkiksi helmiäiskiiltoa.

Ei vaatekaappia ilman Wolfordia

Wolford-sukkahousut ovat vaatekaappisi ehdoton hankinta. Melkein vuodenajasta riippumatta voit aina käyttää paria mukavia nailonsukkia. Wolfordin nailonsukkien ja sukkahousujen avulla saat aina taatusti kauniit ja kiiltävät lahkeet suosikkivärissäsi. Glitterillä tai ilman, push-up-efektillä tai ilman tai paksuudella tai ilman. Wolford-sukkia saa useassa eri paksuisessa muodossa. Löydä oma suosikkisi ja hemmottele sekä jalkoja että vaatekaappia tämän ammattimerkin mukavilla malleilla.

15, 20, 30 tai 50 denier

Sukkahousuissa on useita eri paksuisia tai laatuisia. Wolford ei ole poikkeus. Kun puhutaan sukkahousujen paksuudesta, kyse on pitkälti sukkahousujen kireydestä. Tämä koskee sukan painoa ja sukan langanpään paksuutta ja painoa. Mitä suurempi denier-luku - sitä paksumpi ja vahvempi sukka. Täällä voit törmätä myös termiin DEN, joka on lyhenne sanoista denier.

 • Sukkahousut 15 denier
 • Sukkahousut 20 denier
 • Sukkahousut 30 denier
 • Sukkahousut 50 denier

Tästä voit valita paksumman ja ohuemman vaihtoehdon välillä, mikä antaa sinulle myös enemmän tai vähemmän läpinäkyvän tai kireän sukkahousut. Löydä oma suosikkisi paksuuden, värin, muotoilun ja tehosteen monista muunnelmista. Wolfordin aina jännittävässä valikoimassa on paljon valinnanvaraa.

Sukkavalmistaja, jolla on laaja kokemus

Wolford ei ole uusi pallokenttänsä. Yli 65 vuoden kokemuksella ja taitotiedolla korkealaatuisten naisten sukkahousujen ja sukkahousujen suunnittelusta ja valmistuksesta voit turvallisesti odottaa herkkuja vaatekaappiisi.

 • Tyylikäs muotoilu, joka kaikenlaiset naiset voivat käyttää sitä päivittäin kaikkiin tilaisuuksiin

Itävaltalainen brändi on vuosien mittaan jalostanut laajaa kokemustaan luodakseen brändin, joka edustaa innovatiivista muotoilua. siinä määrin keskittyen erinomaiseen mukavuuteen – mukavuutta tyyleissä, joita voivat käyttää joka päivä, kaikkiin tilanteisiin, kaikenlaiset naiset.

Wolford-ale

Netlingeriestä löydät myös paljon jännittäviä Wolford-sukkahousutarjouksia. Houkuttelemme sinua aina houkuttelevilla hinnoilla kaikille alusvaatteille, alusvaatteille, sukkahousuille, uima- ja kotivaatteille sekä tanskalaisilta että kansainvälisiltä merkeiltä. Saat myös hyvää palvelua:

 • Alusvaatteet koulutettu asiakaspalvelu
 • Päivittäinen toimitus
 • Toimitus läheiseen pakettikauppaan sinä
 • Ilmainen toimitus Tanskassa 89 euron ostoksille.
 • 365 päivän palautusoikeus

Meidän palvelukeskeinen ja ennen kaikkea alusvaatteisiin koulutettu henkilökunta on valmis auttamaan kaikissa tilaustasi koskevissa kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikkina arkipäivinä klo 8.00-11.00 puh. +45 41 40 75 00 tai sähköpostitse support@netlingerie.fi.