Hipsterit

Tältä sivulta löydät valtavan valikoiman Hipster-housuja

Meiltä löytyy kaikkea hipsterihousuista pikanteista pitsistä klassisempiin arjen hipsterihousuihin. Netlingeriellä on valtava valikoima housuja, g-stringejä, tai pikkuhousut, blondit pikkuhousut, brasilialaiset pikkuhousut ja pikkuhousut. Nimi tulee englanninkielisestä sanasta lonkka, "hip", koska nämä pikkuhousut istuvat lantiolla. Toinen tämäntyyppisten housujen ominaisuus on matala lahkeen leikkaus. Vaikka hipsterihousuilla on nämä ominaisuudet, housujen todellisessa ilmeessä on silti suuria eroja.

Moni varmaan tuntee Björn Borgin hipsterin värikkäillä kuvioilla ja upeilla yksityiskohdilla. On kuitenkin myös hipstereitä, joilla on melkein päinvastainen ilme hienoilla, herkillä pitsillä ja hillitymmillä väreillä. Välissä on tietysti myös monia muunnelmia - ja siten on mahdollista löytää omaan tyyliisi sopiva pari.

Pese hipsterisi oikein

Kun olet ostanut uudet pikkuhoususi, olipa kyseessä tai-housut, g-stringit, hipsterit tai mitä tahansa muuta tyyppiä, muista noudattaa pesuohjeita, jotta ne säilyvät mahdollisimman pitkään.

Ilmainen toimitus hipsterihousuille

Kun ostat alusvaatteet yli 89 eurolla. yhdessä, saat ilmaisen toimituksen Netlingeriellä. Siksi voit edullisesti ostaa useita pareja hipstereitä kerralla tai yhdistää ne rintaliiveihin, uima-asuihin tai mihin tahansa muuhun, joka saattaa houkutella sinua. Kaikki varastossamme olevat tavarat toimitetaan nopeasti ja sinulla on aina 365 päivän palautusoikeus.