Bikinitopit

Kesä on täällä ja tarjolla on mukava valikoima bikinipaita

Meillä on valtava valikoima älykkäitä ja aikuisten bikini toppeja useilta tunnetuilta merkeiltämme, kuten bikini, Femilet, PrimaDonna, Wiki ja Marie Jo. Meillä on bikinitopit aluslangalla ja ilman, ostoksilla ja ilman sekä riimupääntiellä. Täydellisen bikiniyläosan ansiosta tunnet olosi mukavaksi rannalla tai uima-altaassa. Tarjolla on laaja valikoima bikinipaita. Valikoimasta voit yhdistellä bikinipäällisiä ja bikinihousuja, sillä kaikki tuotteet myydään erikseen.

Löydä uusi bikiniyläosa, joka voi antaa sinulle itsevarmuutta uima-altaalla tai rannalla. On tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi bikinisetissäsi, joten valinnanvaraa on laaja. Kesäiset printit ja naiselliset yksityiskohdat, jotka sopivat täydellisesti, ovat valmiina. On olemassa erilaisia malleja ja asuja, joiden pitäisi korostaa vartaloasi ja saada olosi mukavaksi. Pidätkö Bandeausta, push upista, kolmiomaisista bikineistä tai jostain aivan muusta, niin valikoima on valmis sinua varten. Voit valita useista eri malleista.

Mikä bikinimalli kannattaa valita

Valinnan tekeminen voi kuitenkin aina olla vaikeaa, kun valinnanvaraa on niin paljon. Mutta yksi asia, jonka haluat ehdottomasti, on, että se on kaunis ja istuu täydellisesti. On aina hienoa kokeilla eri mallien välillä, jotta saat selville, mikä muoto sopii parhaiten ja sopii parhaiten. Kun saat selville, mikä malli sopii sinulle parhaiten, valikoima tietysti pienenee ja sitten voit keskittyä väreihin tai kuvioihin, joissa uusien bikinisi pitäisi mielestäsi olla. Kuten sanoin, niitä on monia. erilaisia bikinipäällisiä. Bandeau, riimukaula, kolmiokuppi, push up ja pitäisikö yläosa olla pehmustettu? Monissa malleissa on bikinihousut, kuten shortsit, tanga, tai, hipster ja midi.

 • Onko sinulla kapea vyötärö, mutta leveät lantio ja reidet: Löydä bikiniyläosa, joka kiinnittää huomiota ja alaosa, joka ei kiinnitä huomiota. Ylävartaloon tulisi keskittyä enemmän kuin alavartaloon.
 • Jos sinulla on suuri ja täyteläinen rintakehä, kannattaa valita aluslangallinen bikiniyläosa, jotta saat optimaalisen tuen. Kun käytät parasta tukea ja hyvät olkaimet, sinun ei enää tarvitse pelätä päästää irti aalloista.
 • Jos sinulla on pienet rinnat, voit käyttää olkaimettomia bikinejä tai bandeaua. Sinun tulisi aina valita pehmustetut ja värilliset bikinit, joissa on hienoja yksityiskohtia. Tällä tavalla rintakuvasi näyttää ja näyttää suuremmalta.
 • Lihaksikas runko, jossa on vähän muotoja, niin bikinipaita, jossa on paljon yksityiskohtia ja kuvioita, on täydellinen. Katso kolmionmuotoisia bikinipäällisiä, jotta ne eivät tee vartaloasi leveämmäksi tai pidemmiksi.
 • Jos sinulla on lantio, reidet ja lantio, voit etsiä pikkuhousuja, joiden sivuilla on solmiot. tai tai malli. Ne ovat korkeammalla, ja saavat jalat näyttämään pidemmiltä ja takamusta pienemmältä.
 • Täysi vatsa, rinnat ja hartiat, mutta kapeat lantiot, tätä kehon muotoa kutsutaan omenan muotoiseksi. Sinun täytyy löytää bikinihousuja, joissa on voimakkaita värejä, kuvioita tai yksityiskohtia. Lisäksi sinun on löydettävä bikiniyläosa, joka tukee hyvin rintaa.

Sinua odottaa laaja valikoima malleja, värejä, malleja ja yksityiskohtia.

Bikinit suurille rinnoille

Jos sinulla on suurempi rintakehä ja tarvitset hyvää tukea pitääksesi rintasi muodon kauniina ja samalla optimaalisen tuen, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät suuren valikoiman bikinipäällisiä, jotka tukevat rintaasi parhaiten. On tärkeää, että kun rinnasi tarvitsee lisätukea, sinun tulee molempien keskittyä ympärysmittaan, kupin kokoon. ja hihnat. Ympärysmitta antaa rintallesi tukea ja täydellisen noston. Pysäytteiden ei tarvitse tukea rintaasi, mutta rajoittimien on silti oltava hyvällä leveydellä hartioillasi. Tulpat varmistavat, että kuppi on lähellä rintaasi eikä aukea.

Kun ostat bikinit, kupin on oltava oikean kokoinen, aivan kuten tavalliset rintaliivit. Kupin on mahduttava rintakehäsi ja aluslangan tulee olla rintasi ulkopuolella, ei rinnassasi. Mitä enemmän kiinnität huomiota bikiniyläosan istuvuuteen, sitä paremman bikinitopin annat itsellesi. Brändit Change, Femilet, PrimaDonna ja Triumph tarjoavat sinulle bikinitoppeja, jotka on tarkoitettu hieman isommille rinnoille, jotka tarvitsevat hyvää. tuki. Tietenkin kaikissa bikinihousuissa on myös toppia vastaavat bikinihousut. Voit molemmat valita yläosaan sopivat pikkuhousut, mutta myös löytää täysin erilaiset.

Uimapuvun tarjoukset

Kuinka ihanaa se on tarjousten ja alennusten kanssa, koska silloin voit hemmotella itseäsi. Voit löytää monia erilaisia malleja, joista valita. Olitpa tyttö, joka pitää klassisista bikineistä tai värikkäämpi tyttö, joka rakastaa kuvioita ja haastavia malleja, riippumatta siitä, mistä olet kiinnostunut, meillä on sinulle jotakin.

Bikiniyläosan pesu

Pidä hyvää huolta uima-asuistasi, jotta ne kestävät pidempään. Uimaasusi altistuvat paljon, auringolle, kloorille ja aurinkosuojalle kesän ajan. Mutta jos huolehdit uima-asustasi, ne ovat valmiita myös ensi kaudelle ja vielä enemmän. Seuraa ohjeita ja nauti uima-asustasi usean vuoden ajan:

 • Sinun on aina vaihdettava uima-asut, kun olet ollut kloori- tai suolavedessä. Näin varmistetaan, että värit ja laatu säilyvät mahdollisimman hyvin.
 • Aurinko on vahva ja vaalentaa aina uimapuvun väriä. Jos esimerkiksi käytät vain pikkuhousuja, heitä toppi aurinkoon. Näin vähennät pikkuhousujen ja topin välistä värieroa.
 • Kun käytät aurinkovoidetta ja aurinkoöljyä, vältä niiden joutumista uima-asujen kanssa. Valitettavasti tämä voi saada uimapuvut hilseilemään ja värjäytymään.
 • Kun on aika pestä uima-asu, voit käyttää pesuainetta ja mietoa pesujauhetta. Et tarvitse niin paljon, joten käytä vain vähän. Muista, että et koskaan saa pestä uima-asuasi valkaisuainetta sisältävällä pesujauheella. Näin saavutat värin kestävyyden mahdollisimman hyvin.
 • Käytä koneessa pesussa pyykkipussia.
 • Värilliset uimapuvut: Pese värilliset uima-asut herkän pesun pesuaineella tai värillisten vaatteiden pesuaineella.
 • Valkoiset uima-asut: Jotta valkoinen väri säilyy mahdollisimman hyvin, sinun on käytettävä mietoa pesuainetta.
 • Älä koskaan heitä uima-asua kuivausrumpuun, kuumuus yksinkertaisesti tuhoaa uimapuvun kuidut.
 • Neonvärien värinkesto on yleensä alhaisempi kuin muilla väreillä, joten väri haalistuu käytössä nopeammin.
 • Hopean ja kullan värit kuluvat käytössä ja pesussa.
 • Helmille, helmille, paljeteille, kiville ja muille liitetyille tehosteille ei ole takuuta.