Triumph

TRIUMPH - LAAJA VALIKOIMA

Triumph-alusvaatteita valmistetaan Itävallassa, ja se on nykyään yksi Tanskan markkinoiden suurimmista merkeistä. Suunnittelun osalta Triumph-rintaliivit ja Triumph trusser, ja heillä on monia klassikoita ja bestsellereitä, joita myydään vuodesta toiseen.

Ei turhaan Triumphia myydään kaikkialla maailmassa, ja tietysti myös täällä Netlingerie.fi:ssä.

Katso kaikki omamme: Triumph rintaliivit
Katso kaikki omamme: Triumph-housut

Netlingerien valikoima Triumph-alusvaatteita ja -alusvaatteita

Netlingeriellä on laaja valikoima alusvaatteita, mukaan lukien laaja valikoima Triumph-alusvaatteita. Triumph tarkoittaa hemmottelua ja takaa, että laatu ja muotoilu ovat aina etusijalla. Riippumatta siitä, ovatko kyseessä pitsiset rintaliivit, käytännölliset rintaliivit tai etsimäsi rintaliivit, löydät Triumphin koko laajan valikoiman Netlingerie-sivustolta. Molemmat Triumph-perusliivit löydät malleja, joissa mm. painotetaan oikeaa materiaalivalintaa ja sitä, että ne ovat alusvaatteita, joita voit käyttää joka ikinen päivä kyllästymättä niihin.

Lisäksi löydät upeat muotimallistot täynnä kauniita kuvioita, pitsiä ja yleisiä alusvaatteita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi miljoonaksi. Triumph tarjoaa sinulle myös yöasuja, urheiluliivejä, jotka voivat vähentää rintojen liikettä jopa 75 % harjoittelun aikana. Jos etsit uima- tai muotovaatteita, voit tietysti myös löytää ne.

Eri mallit

Triumph ei ole vain Tanskassa yksi suosituimmat alusvaatemerkit - itse asiassa eurooppalainen tuotemerkki löytyy monista paikoista ympäri maailmaa, ja kehitystä on tapahtunut paljon sen jälkeen, kun se kaikki alkoi vuonna 1886 muutamilla ompelukoneilla ja pienillä kokoelmilla. Triumph yrittää aina olla innovatiivinen ja innovatiivinen. Triumph pyrkii tarjoamaan sinulle laajan valikoiman alusvaatteita, olipa kyseessä sitten klassinen tai trendipohjaisemmat mallit, joita etsit.

Triumph haluaa, että sinulla on aina useita malleja, joista valita, mutta haluat myös inspiroitua ja tuntea olosi erityiseksi. Siksi Triumph tekee joka kausi kauniita mallistoja, joissa ne yllättävät uusilla väreillä, malleilla, kuvioilla ja kuvioilla. Tänä päivänä valikoima on laaja ja rintaliivit löytyy periaatteessa jokaiselle, olipa kyseessä sittenkin push up -rintaliivit, pehmustetut rintaliivit, kaariliivit tai Minimizer-rintaliivit. Lue alta lisää kaikista kauniista malleista, joita löydät aina varastosta tai tilaat kotiin.

Triumph Minimizer BH

Triumph Minimizer Bra pienentää visuaalisesti rintaa jopa yhden kupin koon. Se lievittää stressiä, tukee ja on pehmeä ja mukava päällä. Minimizer-rintaliivit sopivat kuin unelma ja puristamatta tai painamatta rintaasi, edellyttäen tietysti, että olet valinnut oikean koon. Triumphin Minimizer-rintaliivit ovat saatavilla useissa eri väreissä ja versioissa riippumatta siitä, oletko haluat hillityt rintaliivit, joissa ei ole liikaa nauhoja ja yksityiskohtia, tai haluat rintaliivit, jossa on paljon hienoja yksityiskohtia ja seksikkäitä nauhoja.

Lumoavat Triumphin Push up -rintaliivit ja pehmustetut rintaliivit

Jos haluat visuaalisesti suuremman rintaliivit, voit kokeilla yhtä Triumphin monista viettelevistä ja tyylikkäistä push up -rintaliiveistä, jotka antavat todella mukavan ja luonnollisen kohotuksen rinnoille. Voit myös valita pehmustetut rintaliivit tai täyteläiset rintaliivit, annat rinnallesi todella mukavan volyymin ja saat rintaliivit, joissa on uskomattoman pehmeä ja miellyttävä mukavuus, suuri liikkumisvapaus ja myös mukava muotoilu.

Haluatko rintakehäsi suurempi volyymi, voit etsiä Sexy angel spotlight -rintaliivit, joissa on kauneimmat pitsit ja jotka sopivat täydellisesti sinulle, jolla on pienempi rintakuva. Löydät myös pehmustetut alusvaatteet. ilman push up -vaikutusta. Sieltä voit etsiä Amourette spotlight-rintaliivit, joissa on sileä kuppi, mutta joissa olkaimet ovat hienoja yksityiskohtia pitsiä. Amourette-rintaliivit sopivat täydellisesti tiukan T-paidan tai mekon alle.

Triumphin rintaliivit aluslangalla ja ilman

Naiselliset ja kauniit rintaliivit eri malleissa ja muodoissa. Löydä juuri tarpeisiisi sopivat rintaliivit, olipa kyseessä sitten kivat rintaliivit vai se on pehmeä ja mukava rintaliivit ilman aluslankaa. Riippumatta siitä, mitä valitset, kaikki Triumphin rintaliivit on valmistettu miellyttävistä materiaaleista luomaan hyvinvointia ja mukavuutta, ja niitä voidaan käyttää sekä arkeen että juhliin.

Triumph-muotoiluvaatteet

Triumph on loistava tapa tehdä muotovaatteista alusvaatteita, jotka antavat sinulle parhaat siluetit ja kauneimmat muodot. Kiristävän vaikutuksen sisältävien alusvaatteiden avulla vaatteesi voivat istua täydellisesti ja voit samanaikaisesti tuntea olosi mukavaksi.

 • Pikkuhousut
 • Vartalohousut
 • aluspaita

Löydät Shapewear-housut, jotka ovat sekä korkeat että matalat vyötäröltä. Korkeat istuvat korkeammalla vyötäröllä ja sopivat täydellisesti tiukan mekon alle. Alushousut nostavat mukavasti pohjaa ja tasoittavat vatsaa kauniisti. Sukkahousut ja aluspaita muotoiluvaatteineen antavat sinulle täydellisen siluetin ja silottavat vatsaa ja vatsaa kauniisti. Vartalosukissa on hyvät puolensa, koska se on yksiosainen ja kiristää siten kaikkia paikkoja kerralla ja antaa kauneinta itsevarmuutta, kun puet juhlamekon päälle. Katso muotovaatevalikoima täältä.

Triumph sports BH

Triumph ovat niin hyviä luomaan alusvaatteita vahvoista ja pehmeistä materiaaleista. Triumphin asenteella ajatella uutta ja haastaa itsensä, he loivat ensimmäisen Sports Bras -mallistonsa, joka on nykyään kasvanut sinuun. Triumph-urheiluliivit ovat antaneet heille halun tehdä urheiluliivejä, joissa on erilaisia kuvioita ja ominaisuudet. Mutta ennen kuin ostat urheiluliivit kiireessä, sinun on oltava tietoinen seuraavista:

 • On tärkeää, että ostat urheiluliivit oikean koon ja istuvuuden. Urheiluliivien tulee tukea rintaasi, kun olet kovissa liikkeissä, jotta vältyt rintakudosten veltostumiselta. Urheiluliivien tulee istua lähellä vartaloa, jotta saat parhaan mahdollisen tuen.

Triumph-urheiluliivejä on laaja valikoima. Löydät sekä klassisia että värikkäitä ja raikkaita urheiluliivejä. Triumph on huolehtinut materiaaleista, jotta et koe epämukavuutta urheilussa.

Miksi sinun pitäisi valita Triumph-rintaliivit?

 • Kevyt ja toimiva
 • Innovatiivinen ja erittäin joustava kangas, joka takaa hyvän istuvuuden pitkäksi aikaa
 • Hengittävä materiaali ja kosteutta säätelevä
 • Leveä ympärysmitta, joka antaa optimaalisen tuki
 • Voidaan sisältää säädettävät olkaimet

Laaja valikoima Triumph-rintaliivejä alennuksessa

Voimme ilahduttaa sinua sillä, että voimme tarjota sinulle juuri nyt alennuksessa olevia Triumph-alusvaatteita. Löydät sekä klassiset mallit että myös jännittäviä ja värikkäitä malleja. Jos löydät Triumphin alusasusetin alennuksesta, älä odota liian kauan, sillä tuotteet katoavat nopeasti. Alennustuotteita tulee harvoin takaisin varastoon, koska malleja valmistetaan vain kerran.

Triumphin yöasut, kylpytakit ja kotisetit

Teemme aamuistasi erityisen viihtyisiä tai iltaisin rennommin sohvalla, niin kannattaa vetää päälle Triumphin ihanat yöasut tai kotisetti. Sekä kylpytakit että kotisetit on valmistettu pehmeimmistä ja mukavimmista materiaaleista, joita voit kuvitella. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan. Lisäksi löydät Missya- ja Femilet-merkeistä kodin settejä ja mukavia vaatteita.


Miten peset Triumph-rintaliivit?

Toivomme, että olet tyytyväinen Triumph-alusvaatteisiin, ja siksi mielestämme myös ansaitset sen se kestää pitkään. Siksi saat pienen oppaan, kuinka voit pidentää alusvaatteitasi.

 • Noudata aina pesuohjeita tarkasti. Jos et noudata pesuohjeita, menetät vaate- ja palautusoikeuden
 • Jos pesuohjeissa sanotaan, että saa pestä koneessa, käytä aina pesupussia. Pesupussi varmistaa, että alusvaatteesi eivät tartu koneeseen tai päinvastoin, että alusvaatteesi jää kiinni
 • Suojaa alusvaatteitasi hellävaraisesti kovalta tuulelta
 • Älä pese alusvaatteitasi lämpimässä, tämä koskee myös käsienpesua. Kuumat lämpötilat saavat kuminauhan katkeamaan tai löystymään, jolloin alusvaatteesi ovat valmiita heitettäviksi
 • Alusvaatteita ei saa kuivata rumpussa. Ripusta ne kuivumaan pyykkinarun sijaan

Osta alusvaatteet Triumphilta Netlingerieltä

Kun ostat Netlingerieltä, saat nopeasti toimitus ja edullinen toimitus. Jos ostat yli 89 EUR, toimitus on jopa ilmainen. Alusvaatteita ei siis tarvitse etsiä muualta – meiltä löytyy kaikki. Jos tarvitset apua kokoon tai muihin alusvaatteisiin liittyviin kysymyksiin, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse +45 41 40 75 00 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@Netlingerie.fi.