DECOY

DECOY - LAAJA VALIKOIMA

Netlingeriessä myymme tietysti myös sukkia ja sukkahousuja muotitietoisille naisille. Valikoimastamme löytyy skandinaavinen tuotemerkki Decoy. Decoysta saamme muodikkaat sukkahousut, sekä villaa, puuvillaa, mikrokuitua että nylonia. Kaikki sukat ja sukkahousut on valmistettu parhaalla laadulla ja erittäin mukavasti. Decoy tarjoaa 4-6 muoti express -mallistoa sekä laajan valikoiman perussukkahousuja ja -sukkahousuja, joten niitä on muutama sukat ja sukkahousut kaikille tarpeesta riippumatta.

Syöttisukat ja -sukkahousut

Brändi Decoy valmistaa sukkahousuja ja laadukkaita sukkia muotitietoiselle naiselle. Decoy valmistaa sekä klassisia mustia sukkahousuja jokapäiväiseen käyttöön, mutta myös muotipohjaisia ja kuviollisia sukkahousuja. Decoy kehittyy jatkuvasti ja he yrittävät kehittyä joka päivä samaan aikaan, kun hintataso pysyy samana.

Sukkahousut ● Sukkahousut ● Lyhyet ● Leggingsit

Decoylla on valikoima sinulle, joka etsit kesämekkoon sukkahousuja, sisäshortseja tai leggingsejä, tai tyylikkäät kuviolliset sukkahousut piristääksesi perusmekkoasi. Pienellä valikoimalla löydät luultavasti vaatekaappiisi sopivan.

Decoy-perussukat ja -sukkahousut

Decoylla on laaja perusmallisto, joka koostuu erilaisista sukkahousuista ja leggingseistä eri paksuisina ja erilaatuisina. Joten riippumatta siitä, ovatko ne villasukkahousut, puuvillasukkahousut, mikrokuituiset sukkahousut vai klassiset nailonsukkahousut tai kenties nylonsukkahousut, joissa on muotoileva vaikutus, meillä on suurin osa niistä perusvalikoimassamme. Itse- mustat istuvat sukat ja polvisukat kuuluvat luonnollisesti myös Decoyn normaaliin perusvalikoimaamme.

Muotisukkahousut ja -sukkahousut

Muotikategoriassamme on muun muassa nylonsukat eri kuvioin ja väreihin, verkkosukkahousuja, verkkonilkkasukkia ja sukkia eri väreissä ja kuvioissa. Valikoima vaihtelee vuodenajasta riippuen, jossa tietysti joulun alla on myös sukat pitsillä, glitteriä ja kiiltoa, täydellinen kaikkiin joulutapahtumiin. Decoy on tuotemerkki, johon voimme luottaa. Niistä löytyy sekä perussukkahousut että modernit, jännittävät, naiselliset ja näyttävät sukkahousut. Joka kausi ne yllättävät uusilla malleilla ja väreillä, ja voit odottaa seuraavaa kautta.

Tee juhlamekostasi vieläkin kauniimpi ja näkyvämpi kuviollisilla sukkahousuilla. Valittavana on paljon sukkia, joten on vain selvitettävä, mikä niistä sopii parhaiten. Jos et voi valita, ota molemmat, niitä voi käyttää useita kertoja ja sitten on myös vähän mistä valita.

Kumpi denier kannattaa valita?

Sukat ja sukkahousut määritellään deniereissä. Denier on mittayksikkö, joka näyttää kuinka ohuet/paksut sukkahousut on ommeltu. Mitä suuremman denier-luvun valitset, sitä paksummat ja tiheämmät sukkahousut ovat. 10-40 denieristä niitä kutsutaan nylonsukkiksi ja 40 denierin sukkahousuiksi. Riippumatta tarpeistasi, sinun on ensin selvitettävä, mitä odotat sukkahousuiltasi tai nylonsukistasi.

Pitäisikö niiden olla ohuita ja melkein näkymättömiä vai pitäisikö niiden olla hieman paksumpia ja kestää enemmän kuin yhden kerran vai pitäisikö niiden olla hyvin vahvoja, jotta niissä pysyy lämpimänä talvella? Riippumatta siitä, mitä sukkahousuja tai nyloneja etsit, meillä on jokaiselle jotakin.

Alushousut mekkoon tai hameeseen

Decoy ei ainoastaan valmista sukkahousuja, vaan myös sisähousuja. shortsit, joita voit käyttää hameen tai mekkosi alla, jos haluat käyttää jotain jaloissasi. Löydät Decoyn sisäshortseja sekä mustana että valkoisena. Shortseja kutsutaan saumattomiksi hotpantsiksi, jotka on valmistettu mikrokuidusta.

  • Paras joustava pala vatsassa. Jouston ja leveyden ansiosta vatsaan kohdistuva paine jakautuu paremmin.
  • Shortsit eivät kiristy missään, koska ne on valmistettu mikrokuidusta.

Mistä Decoy-sukat on valmistettu

Useimmat sukkahousut on valmistettu nailonista, jota kutsutaan myös polyamidiksi. Jota käytettiin naisten sukkahousuissa jo vuonna 1939, ja sen jälkeen mallit ja mallit ovat kehittyneet huimasti. On syy, miksi sukkahoususi on valmistettu nailonista, sillä vetolujuus ja elastisuus tarkoittaa, että sukkahousut mukaudu muotoihisi ja jalkojen pituuteen. Jos sukkahousuissa on jousto, ne eivät voi kutistua, koska kuminauha kutistuu siihen muotoon, josta se alkoi. Siksi sukkahoususi ei voi koskaan olla liian suuria käytön jälkeen.

Nylonilla on fantastinen kulutuskestävyys ja se rypistyy. Pieni temppu, jos olet ostanut sukat hyvälaatuisina ja päivität pienen repeämän sukkaan. Sitten voit pelastaa sukan juoksemasta:

  • Mene sisään kädelläsi ja raaputa hiljaa pieneen repeämään tai alkaneeseen reikään. Jos sukkahousut ovat hyvälaatuisia, pieni repeämä katoaa ja tulee taas yhdeksi sukkahousujen kanssa, mutta ole varovainen.
  • Ainoa nailonin haittapuoli on, että niillä voi olla huonot eristysominaisuudet jaloissa, mutta pikkuhousujen vyötärönauhassa on melkein aina puuvillaa.

Temppejä, joilla sukkahousut kestävät pidempään

Olet luultavasti huomannut, että kerran todella sijoittanut kalliisiin sukkahousuihin toivoen, että ne eivät juokse. Tässä on hyviä vinkkejä sukkahousujen estämiseen juoksemasta.

  1. Aloita ostamalla oikean kokoinen, jotta ne eivät ole liian pieniä tai liian suuria.
  2. Aloita aivan jalkojen alareunasta ja liikuta sukkaa "edestakaisin" liikkein niin, että asetat sukat jalan päälle sen sijaan, että vedät sitä jalkaa ylöspäin.
  3. Joka kerta kun menet. wc:hen, ota koko sukka alas jalkaan ja aloita alusta siirtämällä sukkaa jalkaa ylöspäin. Jos et tee tätä, et saa tarpeeksi kangasta reiteen ja pakaraan, koska paljon kangasta päätyy sääriin.
  4. Kun et käytä sukkia, aseta ne takaisin pakkaukseen tai pussiin, jotta muut materiaalit eivät häiritse niitä, jotka voivat mennä sisään ja vahingoittaa materiaalia.
  5. Ole varovainen sormenrenkaiden ja kuivan ihon kanssa, sillä nailon voi helposti tarttua kiinni. narun pää ja revi reikä. Voit käyttää ohuita sormikäsineitä, jotta sukka on helpompi taittaa jalkaan.
  6. Pese sukat aina pyykkipussissa tai käsin.

Comfort-kokoelma //Leg & Body optimointihousut

Nyloniset sukat, sukkahousut ja leggingsit, joissa on erityisesti suunniteltu neulontatekniikka, jotka nostavat ja kiristyvät täsmälleen oikeissa paikoissa riippumatta siitä, onko kyseessä pakarat tai kiristettävää vatsaa.

Käytä muotoilevia sukkahousuja mekon alla tai hameen kanssa ja saavuta optimaalinen tuki ja kiinteyttävä vaikutus pakaraan, reisiin ja vatsaan. Sukkahousuissa on edelleen suuri liikkumisvapaus tiukkuudesta huolimatta. Käytä shape up -sukkahousuja sekä arkeen että juhliin. Löydät pikkuhousut, rintaliivit, bodyt ja paljon muuta, joilla on muotoileva vaikutus. Katso muotovaatteet.

Ole varovainen peseessäsi nylonsukkahousut.

Sukkahousujen käytön jälkeen ne on tietysti pestävä. On tärkeää, että noudatat pesuohjeita tarkasti, jotta sukat ovat pesun jälkeen kuin uudet. Useimmat joustavat ja nailoniset sukat eivät kestä pesua liian kuumissa lämpötiloissa, koska materiaali löystyy tai saattaa jopa repeytyä auki. Jos peset sukat tai leggingsit koneessa, käytä pesupussia, jotta pesukone ei vahingoita tai repeä sukkia tai muita vaatteita, joissa voi olla teräviä reunoja.

Osta sukat ja sukkahousut osoitteessa Netlingerie päivässä

Meillä on Netlingeriessä aina laaja valikoima Decoy-sukkahousuja ja -sukkahousuja. Meillä on nopea toimitus ja edullinen toimitus. Ostat myös hintaan 89 euroa. sitten maksamme rahdin. Autamme myös mielellämme, jos tarvitset sitä. Voit aina soittaa tai kirjoittaa asiakaspalveluumme numeroon +41 40 75 00. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikkina arkipäivinä välillä 08.00-11.00.