CCDK

CCDK - Osta nyt

CCDK on tanskalaisia yö- ja lounge-asuja, joissa naisellisuus, eleganssi ja mukavuus ovat aina keskiössä. Kaikki CCDK:n tuotteet on luotu ympäristöä kunnioittaen, sillä tanskalaisen brändin näkemyksen mukaan naisten tulee voida käyttää kestäviä yöasuja ilman, että heidän tarvitsee tinkiä pehmeydestä ja tyylistä.

CCDK-yö- ja lounge-asut naisille

CCDK on tanskalainen naisten tuotemerkki, joka on myös naisten suunnittelema. Mallistot koostuvat mukavista yö- ja lounge-asuista, joissa mukavuus ja muotoilu kulkevat käsi kädessä. Tanskan suunnittelemat tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista, joita rakastat. Tanskalainen brändi on onnistunut luomaan naisille mukavia yö- ja lounge-asuja, joissa on naisellisia printtejä, istuvuutta ja värejä. Netlingeriessä olemme koonneet tälle sivulle koko laajan valikoimamme CCDK Copenhagenista. Sukella valikoimaamme ja löydä henkilökohtaiset suosikkisi tanskalaiselta alusvaatebrändiltä.

CCDK Copenhagen on yö- ja oleskeluasu naisille, jotka haluavat aina tuntea olonsa mukavaksi, kauniiksi ja rentoutuneeksi. CCDK:n tavoitteena on auttaa ja vahvistaa naisia tarjoamalla naisille mukavia kotivaatteita, jotka auttavat luomaan itseluottamusta ja lisäämään itseluottamusta.

CCDK Kööpenhamina – kestävä valinta, joka antaa itseluottamuksen

CCDK on designia, jossa on selkeä ja selkeä design-DNA, jossa kestävyys on aina keskiössä. Kaikki heidän tuotteet valmistetaan sertifioiduista ja valvotuista puulähteistä ja tuotetaan huomattavasti pienemmällä fossiilisen energian ja veden kulutuksella kuin esimerkiksi geneerinen viskoosi. CCDK:lla puutarhojen ja katujen puhdistaminen muovista on sydämen asia. Juuri tästä syystä heillä on useita sertifikaatteja, jotka varmistavat, että sekä materiaalit että tuotantomenetelmät perustuvat vastuullisuuteen ympäristöstä.

CCDK pyrkii myös käyttämään FSC®-sertifikaatilla varustettuja materiaaleja tuotteiden markkinointiin ja ripustimiin. Joten riippumatta siitä, ostatko CCDK-yöpaidan, pyjaman tai muun yöasun, sinulle taataan kestävät tekstiilit, jolloin autat luontoa sen tielle. Ostamalla CCDK:n kestäviä tuotteita tuet myös Women for Women Internationalia, joka on hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa sodasta selviytyneitä naisia rakentamaan elämäänsä uudelleen.

Tunnettuja klassikoita kaudesta toiseen

Kausista toiseen löydät samat kauniit muodot ja mallit, joten sinun on helppo valita suosikkiyövaatteesi kauden uusissa väreissä ja printeissä. Kaikki mallit on valmistettu pehmeistä ja mukavista materiaaleista, jotta tunnet itsesi kauniiksi ja rentoutuneeksi samanaikaisesti. Löydät aina täydellisen yhdistelmän hillittyä eleganssia ja upeita printtejä, jotka luovat visuaalista harmoniaa missä tahansa CCDK-designissa. CCDK keskittyy aina kauden uusimpiin väreihin, trendeihin ja trendeihin. Miksi kotona käyttämiesi vaatteiden ja nukuttujen vaatteiden pitäisi olla vähemmän houkuttelevia kuin ulkona käydessäsi?

Osta CCDK Copenhagen netistä Netlingerieltä

CCDK kannattaa tutustua tarkemmin, jos tarvitset uutta, kaunista ja kestävää yöasut ja oleskeluvaatteet. Tältä sivulta olemme tehneet CCDK Copenhagenin uusimpien ja klassisten mallien löytämisen suhteellisen helpoksi, sillä olemme koonneet koko laajan valikoiman yhteen paikkaan. Meiltä voit tilata uusia alusvaatteitasi 24 tuntia vuorokaudessa, jolloin ostosten tekeminen meillä on helppoa. Voit tehdä ostoksia rauhassa, juuri silloin kun sinulle sopii, ja olemme valmiita toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

Mikäli sinulla on kysyttävää koosta tai jostain muusta, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla, missä olemme valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan tiedusteluusi mahdollisimman pian.