Palauttaminen


Sinulla on kuluttajana 365 päivän palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tilauksen, käytä tilauksen mukana tullutta palautusosoitelappua ja palautuslomaketta. Palautuslomake tulee täyttää, jotta voimme käsitellä palautuksesi nopeammin. Jos hukkaat palautuslomakkeen, voit tulostaa uuden täältä.

Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan ja samassa kunnossa kuin tuote oli sen vastaanottaessasi. Palautuskustannuksista vastaat itse. Paketissa on palautusosoitelappu, jota voit käyttää. Jos käytät palautusosoitelappua, veloitetaan tilauksesi palautettavasta summasta 15 e. Tilaus tulee palauttaa joko UPS:n tai PostNordin kautta.

Tilausta ei yleensä pysty muuttamaan tai peruuttamaan enää siinä vaiheessa, kun se on tehty. Sinun tulee itse maksaa palautuskustannukset, ja vastuu on sinulla, jos tuote vahingoittuu palautuksen aikana. Et voi perua tilaustasi kieltäytymällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos et nouda tilaustasi ja se palautuu meille vastaanottamattomana, veloitetaan tilauksesi palautettavasta summasta 15 e.

Rahat palautetaan automaattisesti samalle maksukortille, jolla tilaus maksettiin. Huomioithan, että palautusprosessi saattaa kestää jopa 14 päivää.

Tuotepalautukset tulee lähettää osoitteeseen:

Fashion Shopping
Sletten 59A
DK-7500 Holstebro


VAT: 31327369

Palautuksia ei saa lähettää postiennakolla eikä jälkivaatimuksella.

Vaihtaminen


Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai tuotteeseen, pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen nettikaupassamme.