Kauppaehdot

Tuotteiden palauttaminen


Sinulla on kuluttajana 365 päivän palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tilauksen, käytä tilauksen mukana tullutta palautusosoitelappua ja palautuslomaketta. Palautuslomake tulee täyttää, jotta voimme käsitellä palautuksesi nopeammin. Jos hukkaat palautuslomakkeen, voit tulostaa uuden täältä.

Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan ja samassa kunnossa kuin tuote oli sen vastaanottaessasi. Palautuskustannuksista vastaat itse. Paketissa on palautusosoitelappu, jota voit käyttää. Jos käytät palautusosoitelappua, veloitetaan tilauksesi palautettavasta summasta 15 e. Tilaus tulee palauttaa joko UPS:n tai PostNordin kautta.

Tilausta ei yleensä pysty muuttamaan tai peruuttamaan enää siinä vaiheessa, kun se on tehty. Sinun tulee itse maksaa palautuskustannukset, ja vastuu on sinulla, jos tuote vahingoittuu palautuksen aikana. Et voi perua tilaustasi kieltäytymällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos et nouda tilaustasi ja se palautuu meille vastaanottamattomana, veloitetaan tilauksesi palautettavasta summasta 15 e. Rahat palautetaan automaattisesti samalle maksukortille, jolla tilaus maksettiin. Huomioithan, että palautusprosessi saattaa kestää jopa 14 päivää.

Tuotepalautukset tulee lähettää osoitteeseen:

Fashion Shopping
Sletten 59A
DK-7500 Holstebro


VAT: 31327369

Palautuksia ei saa lähettää postiennakolla eikä jälkivaatimuksella.

Toimituskustannukset


Meiltä tilatessasi sinulla on käytettävissäsi monia eri toimitusmahdollisuuksia, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

  • PostNord-noutopiste
    Toimitamme yli 89 euron tilaukset ilmaiseksi koko Suomeen PostNordin noutopisteisiin. Alle 89 euron tilausten toimituskustannukset ovat 5 e.

  • PostNord-kotiintoimitus
    Toimitamme yli 99 euron tilaukset ilmaiseksi koko Suomeen PostNord -kotiintoimituksena. Alle 99 euron tilausten kotiintoimitus maksaa 14 e.

  • UPS-kotiintoimitus
    Toimitamme yli 99 euron tilaukset ilmaiseksi koko Suomeen UPS-kotiintoimituksena. Alle 99 euron tilausten kotiintoimitus maksaa 13 e.

Toimitus ulkomaille tapahtuu tavallisesti paikallisten toimittajien kautta. Toimituskustannukset alkaen 5 e, ja ilmainen toimitus alkaen 89 euron tilauksista (maasta riippuen). Noudatamme kunkin maan tuonnille asettamia ALV- ja tullisäännöksiä.

Toimitus


Netlingerie.fi toimittaa tavallisesti 2–4 arkipäivässä. Pidätämme oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin ja tavarantoimittajistamme johtuviin toimitusviivästyksiin. Kun tilaus sisältää sekä varastotuotteita että 2 viikon toimituksella toimitettavia tuotteita, pidättää Netlingerie itsellään oikeuden lähettää koko tilauksen vasta, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saapuneet varastolle.

Suomessa toimittajamme ovat UPS ja PostNord, muissa maissa mm. DPD, SEUR ja Chronopost.

Reklamaatio-oikeus


Kuluttajana sinulla on oikeus reklamoida tuotteesta, jos siinä on virheitä tai puutteita. Reklamaatio-oikeus on voimassa 2 vuotta ja koskee valmistus- ja materiaalivirheitä. Reklamaatio-oikeus ei koske virheitä, jotka ovat seurausta tuotteen väärästä käsittelystä, käytöstä tai ohjeiden vastaisesta pesusta. Reklamoitava tuote tulee lähettää takaisin kattavin tiedoin varustettuna reklamaation käsittelyn helpottamiseksi. Liitä mukaan kopio laskusta/tilausvahvistuksesta. Netlingerien ja asiakkaan väliset kiistat käsitellään Tanskan oikeuslaitoksen piirissä.

Hinnat


Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa ja sisältävät 25 % ALV:n, ellei toisin ilmoiteta. Pidätämme oikeuden painovirheisiin sekä kulu- ja valuuttamuutoksiin.

Tilauksen peruuttaminen


Tilausta ei yleensä pysty peruuttamaan enää siinä vaiheessa, kun se on tehty. Tilaus saattaa kuitenkin peruuntua, jos tilattu tuote on loppuunmyyty. Jos näin käy, koko kauppasumma palautetaan sinulle automaattisesti.

Tilauksen muuttaminen


Tilausta ei yleensä pysty muuttamaan enää siinä vaiheessa, kun se on tehty.

Maksaminen


Netlingerie.fi-nettikaupassa voi maksaa seuraavilla maksukorteilla: Visa, Visa Electron ja MasterCard. Maksu veloitetaan tililtäsi vasta, kun tuote lähetetään. Netlingerie.fi kryptaa kaikki korttitietosi SSL-salauksella (Secure Socket Layer). Se tarkoittaa sitä, että ulkopuoliset eivät voi lukea kortin numeroa tai muita tietoja PBS-maksutapahtuman aikana. Netlingerie pidättää kuitenkin itsellään oikeuden siirtää ostosumman pankkisiirrolla VestjyskBank-pankkiin. Tilaus lähetetään, kun pankkisiirto on vastaanotettu. Meillä voit maksaa myös maksutavoilla PayPal, Apple Pay ja Google Pay.

Vaihtaminen


Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai tuotteeseen, pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen nettikaupassamme.

Tietoja valitusmahdollisuuksista


Toivomme, että jos sinulla on valitettavaa, otat ensin yhteyttä meihin, jotta voimme löytää ratkaisun. Valitukset, jotka koskevat meiltä ostettuja tuotteita tai palveluamme, voi osoittaa kuluttajavalituslautakuntaan: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, DK-2500 Valby. Voit tehdä valituksen tästä forbrug.dk.

Valituksen voi jättää myös EU-komission online-portaalin kautta. Tämä koskee etenkin kuluttajia muissa EU-maissa kuin Tanskassa. Voit tehdä valituksen tästä. Valitusta jättäessäsi tulee sinun antaa sähköpostiosoitteemme support@netlingerie.fi.

Henkilötietopolitiikka


Kun tilaat tuotteita Netlingerie.fi-nettikaupasta, rekisteröimme nimesi ja osoitteesi systeemiimme, jotta voimme toimittaa tilauksesi. Kun nettikauppamme kerää henkilötietoja, pyydämme aina ensin hyväksyntäsi, jotta olet aina tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme ja miksi.

Säilytämme tietosi, kunnes pyydät meitä poistamaan ne. Jos et halua enää olla asiakkaamme etkä halua vastaanottaa uutiskirjettämme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@netlingerie.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon +45 41 40 75 00.

Emme luovuta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille kuten muille yrityksille. Yrityksemme johdolla ja asiakaspalvelulla on pääsy sinusta rekisteröityihin tietoihin. Emme säilytä asiakastietoja kryptattuina.

Kun välitämme asiakastietoja, tapahtuu se aina kryptattujen yhteyksien kautta. Rekisteröityneenä Fashion Shoppingin asiakkaana voit aina tehdä vastalauseen rekisteröimistä vastaan. Sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja sinusta on rekisteröity. Nämä oikeudet perustuvat tietosuojalakiin. Rekisteröimistä koskevat yhteydenotot pyydetään osoittamaan Fashion Shoppingille sähköpostitse osoitteeseen info@fashionshopping.dk.