Imetysrintaliivit

Lue lisää imetysliivien valinnasta

Imettävien rintaliivien on tietysti kyettävä tekemään vähän kaikkea. Imetysliivien tulee olla helposti avattavissa. Imetysliivien tulee olla pehmeistä materiaaleista valmistettuja, ja samalla niiden tulee olla rintaliivit, jotka haluavat tukea koko matkan. Netlingeriellä on imetysliivejä mm. Chantelle, Anita ja PrimaDonna, jotka kaikki on tehty herkullisista materiaaleista.
Imetinliivien on tietysti täytettävä kaikki tarpeesi – tämä koskee mukavuutta, tukea, muotoilua, laatua ja istuvuutta. Samalla toimivuuden ja käytettävyyden tulee olla myös hyvä.

Raskausaikana olet herkempi, ja siksi sinulla on oltava myös raskausliivit, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi mukavaksi ja rentoutuneeksi. Sinulla on oltava imetysliivit, jotka on suunniteltu odottaville äideille, jotka tarvitsevat mukavuutta, joustavuutta, tukea ja hyvää toimivuutta.

Milloin sinun kannattaa ostaa imetysrintaliivit?

Kuten raskauden edetessä huomaat, että vanhat rintaliivisi alkavat tuntua yhä pienemmiltä, ja tässä sinulla on luultavasti houkutus mennä ulos ostamaan ensimmäiset imetysrintaliiveesi. Mutta pysähdy hetkeksi ja mieti, millä viikolla olet menossa. Rintasi kasvavat varmasti entisestään ja yhtäkkiä ensimmäiset imetysrintaliivit menevät hukkaan, koska niistäkin on nyt tullut liian pieniä.

Koska et tiedä kuinka paljon rintasi kasvavat raskauden aikana, on hyvä odottaa niin kauan kuin mahdollista ennen synnytystä. Jos jaksat odottaa 3 viikkoa ennen synnytystä, se on hyvä, sillä sinulla on varmasti imetysliivit, jotka sopivat sinulle hyvin sekä kuppiin että ympärysmitan ympärille. Kun ostat imetysliivit ensimmäisen kerran, ota huomioon, että ne ovat kupissa hieman isommat, jotta maidolle ja imetystyynylle jää tilaa sen saapuessa. Jos olet kasvanut ennen imetysrintaliiveesi pois nykyisistä rintaliiveistäsi ja tarvitset jotain uutta, voit vilkaista tarjoussivumme. Täältä löydät hyviä alusvaatteita koskevia tarjouksia, jotka voivat tukea sinua kunnes aloitat imetysliivien käytön.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota?

Kun lähdet ulkoilemaan ja sijoitat itsellesi imetysliivit, sinun on oltava täysin varma, että imetystyynylle ja maidolle on riittävästi tilaa. Jos ostat imetysliivit, jotka ovat liian tiukkoja sekä kupista että ympärysmittaltaan, puristat monia maitorauhasia yhteen, jolloin maito ei pääse valumaan vapaasti. Tekee siitä sinulle helpompaa. ja vauva, sinun on varmistettava, että imetysliiveissäsi on riittävän suuri aukko, jotta rinta tulee esteettä ulos. Jos rintaliiviesi aukko ei ole riittävän suuri, suljet monia maitorauhasia imetyksen aikana.

Jos sinulla on avaus- ja sulkemismekanismilla varustettu imetysliivit, varmista, että ne ovat kunnossa. ja kiinteä. Se merkitsee sinulle paljon, että imetysliivien avaaminen ja sulkeminen on hyvä, koska imetät monta kertaa päivässä, ja siksi siihen on oltava helppo päästä. Avaa - ja suljin on voitava avata monta kertaa imetyksen aikana.

Sinun tulee kiinnittää huomiota kupin kokoon ja siihen, miten aluslangat istuvat vartalon keskiosassa ja sivuilla. Vaikka kyseessä ovat imetysliivit, niiden on silti oltava mukavat käyttää pitkään, ja siksi on tärkeää, että ne sopivat sinulle täydellisesti eivätkä häiritse sinua missään vaiheessa. Sitten rinnat ja nännit ovat todennäköisimmin herkkiä, vältä nauloja, piikkejä tai pitsiä nännejen lähellä, sillä myös tämä häiritsee sinua.

Millaiset imetysliivit sinun kannattaa valita?

On monia tekijät, jotka vaikuttavat, kun sinun on valittava itsellesi imetysliivit. On olemassa imetysliivejä, jotka voivat olla aluslangalla tai ilman, sekä pehmusteella tai ilman. Voit käyttää imetysliivejä vaivattomasti, kunhan tiedät, että aluslanka ei istu. rinnassasi ja puristin. Ahdin voi olla pieni syy maidon vapaan virtauksen sulkeutumiseen. Monien mielestä on mukavinta omistaa imetysliivit ilman aluslankaa. Alusvaijeri häiritsee yleensä rintojasi, koska sinun on oltava valmis imettämään koko ajan.

Monet ihmiset ajattelevat, että he voivat helposti käyttää tavallisia rintaliiveitään. Emme suosittele sitä, koska imetysliivien materiaali on paljon pehmeämpää ja mukavampaa rinnassasi käytettäväksi, mikä voi olla kipeä, kun imetät paljon. Imetysliivit ovat välttämättömiä, jos haluat tuntea olosi mahdollisimman mukavaksi ja tehdä imetyksestä helpompaa itsellesi.

Missä kokoisissa imetysliivit saat - katso tästä

sivustolta löydät Triumph-tuotemerkin imetysliivit. Löydät koot A–E, joista voit valita ympärysmittaltaan 75–90. Kun 75A on pienimmässä koossa ja 90E suurimmassa koossa, sinulla on laaja valikoima kokoja. voi näytteitä. Tämä tarkoittaa, että sinulle on saatavilla imetysliivit pienellä rinnalla, mutta myös imetysliivit suurille kokoille. Kun tilaat imetysliivit, sinulla on 365 päivän palautusoikeus, joten on aikaa selvittää, minkä koon tarvitset - ja muista, että imetysalustalle on oltava tilaa. Lue lisää ehdoistamme täältä.

Kuinka monta imetysliivettä kannattaa Onko sinulla?

Käytät imetysliivejä aivan yhtä paljon kuin tavallisia rintaliivejäsi. Imetysliivit ovat lähimpänä kehoasi, jossa myös hikoilet, ja siksi sinulla on oltava useita imetysliivejä. 3 imetysrintaliiviä on luonnollista, että vaatekaapissasi on, joten sinulla on joku, jonka välillä vaihtaa, kun sinun on myös pestävä ne silloin tällöin. Sivustolta löydät perusvärit, musta ja valkoinen, joista monet valitsevat yhden, jotta heillä on vaatevalintaansa sopivat imetysliivit.

Mistä materiaalista sopii imetysliiveillesi – Lue tästä

On tärkeää, että hankit imetysliivit, jotka istuvat mukavasti rinnassasi ja vartalossasi. Imetysliivisi tulee siksi olla valmistettu mukavista ja pehmeistä materiaaleista. Niiden on oltava materiaaleja, jotta ihosi voi hengittää imetysliiveissäsi.

Löydät Triumph-tuotemerkin imetysliivit, jotka on valmistettu kauniista mikrokuidusta, joka tuntuu pehmeältä vartalolla. Mikrokuitu ei myöskään mene sisään ja kiristä vartaloa ja lisäksi ihosi pystyy hengittämään. Imetysliivit ovat neutraaleja, klassisia ja sileitä, joten ne sopivat mihin tahansa ulkonäköisi etsi imetysrintaliivit, jossa voit säätää olkaimet niin, että kuppi voi aina olla lähellä vartaloa. Kun sinulla on säädettävät olkaimet, sinulla on mahdollisuus muuttaa hihnojen pituutta, sillä painosi lihoa usein raskauden lopussa ja menetät taas täyteläisyyttäsi, kun aloitat imetyksen.

Mitä parempi. saat olkahihnat sisään, sitä paremmin ne antavat sinulle tukea. Kun etsit imetysliivejä, huomioi, että tukien tulee olla kiinteitä, leveitä ja pehmustettuja. Hyvät olkaimet tukevat niin olkapäitä kuin niskaasi mahdollisimman hyvin. Muista myös tutustua valikoimaamme Riivit ilman aluslangaa täällä.

Imetysliivien pesu – lue tästä

Ei ole olemassa sääntöjä siitä, milloin alusvaatteesi tulisi pestä. Mutta vartalon lähellä istuvat alusvaatteet ovat alttiimpia hielle, lialle ja bakteereille, joten on suositeltavaa pestä alusvaatteet 2-3 pesukerran jälkeen, vaikka ne eivät uskoisikaan haisevan.

Kysy, jos olet epävarma – autamme sinua

Jos olet ostamassa imetysliivit, mutta sinulla on kysyttävää – ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon +45 41 40 75 00 tai support@netlingerie.fi Voit myös lukea lisää siitä, minkä kokoiset imetysrintaliiveesi tulisi olla rintaliivien kokooppaastamme.