Uima-asut

Mistä uimapukumallisto koostuu

Sitten tulivat älykkäät uimapuvut! Tämän vuoden mallisto tarjoaa monia älykkäitä malleja ja värejä, sekä bikineissä, uimapuvut ja uima-asut. Pyrimme tarjoamaan uima-asuja nuorille, mutta varmasti myös uima-asuja niille, jotka pitävät pikkuhousujen reunasta ja toppi hyvästä tuesta. On aina jännittävää nähdä, millä seuraava kausi yllättää. Se voi olla täysin uusia malleja, joita et ole ennen nähnyt, tai ehkä sesongin värit tulevat ja yllättävät sinut. Koskaan ei tiedä, mutta yhdestä asiasta voit olla varma, että uudet tuotteet ja uudet mallit löytyvät aina täältä Netlingerie.fi verkkokaupasta.

Seuraa nettisivuja ja ole valmis. uudella kaudella tuotteita, joten saat varmasti juuri sen mitä haluat, oikeissa väreissä tai malleissa. Älä odota, että pääset napsauttamaan suosikkibikinisettisi kotiin, sillä uima-asut menevät nopeasti kaupaksi. Olisi sääli, jos odotat päivän ja kokosi on poissa. Löydät uima-asuja kaikille vartalotyypeille, jotka voivat olla sekä klassisia malleja tai värejä, mutta myös haastavia yksityiskohtia ja tuoreita värejä. Kaikilla bikinihousuilla, bikinihousuilla ja uimapuvuilla on oma kaunis kuvionsa. Valitse uima-asut osoitteesta Marie Jo , Calvin Klein, Wiki, PrimaDonna ja Triumph. Siellä on varmasti jotain sinulle ja siluetteillesi.

Joka vuosi tulee uusia uimapukumallistoja, ja uima-asut alkavat tulla varastoon jo kevään alussa, joten ole valmis. Uimapukumallisto tarjoaa sinulle valinnanvaraa bikinipäällisten, bikinihousujen ja uimapukujen välillä. Jos ihastut toppiin, mutta et pidä alaosasta tai päinvastoin, älä mieti sitä enempää. Uimapukuvalikoimassa voit valita osat erikseen. Voit siis yhdistellä haluamiasi värejä ja malleja. Luo oma bikinisetti kesää varten. Heti kun sinulla on suosikkibikinisi, kesä ja rantamatka ovat vieläkin parempia.

Raskausuima-asut

Tarvitsetko uima-asuja kesälomalle tai uima-altaalle, mutta olet raskaana. Tämä ei ole ongelma, sillä täältä saat oppaan, mitä malleja sinun tulisi käyttää. Tärkeintä on, että saat kotiin bikinit tai uimapuvun, jossa tunnet olosi mukavaksi. Kehosi muuttuu raskauden aikana, rinnat kasvavat jne. Pieniä esteitä pitää tietysti olla, kun olet luomassa kaunista uutta elämää. Mutta me autamme sinua näiden esteiden kanssa. Bikinihousut ensimmäiselle raskauskolmannekselle: Bikinihousut korkealla vyötäröllä, jotka tukevat sinua erityisen hyvin.

Hieman suuremmalle vatsalle sopivat bikinihousut: Tässä voit käyttää matalia bikinihousuja. Bikinipohja asettuu juuri vatsasi alle. Millä tahansa raskausvaiheella matalat pikkuhousut ovat todella hyvät. Löydät pikkuhousut, joista voit solmia ne sivuilta, jolloin päätät, kuinka tiukat haluat niiden olevan. bikinipohjan on oltava sivulla. Bikinyläosaa käytettäessä sinun on oltava tietoinen siitä, että rinta kasvaa ja muuttuu raskauden aikana. Rinnastasi tulee raskaampi, ja siksi sinun on oltava tietoinen siitä, että bikinisi tukee hyvin rintaa ja hartioita. Uimapuku tai tankini on myös hyvä ratkaisu sinulle, joka haluat peittää vatsasi, venytysarmiin tai et halua altistaa vatsaasi auringon säteille.

Valmistaudu kesälomaan täydellisillä uima-asuilla

Oletko valmis tulevaan kesään. Olitpa sitten kotimaassa tai ulkomailla, sinun on tietysti otettava uimapuku tai bikinit mukaasi. Onneksi bikinien malleja ja värejä on tarjolla laaja valikoima, joten löydät tulevalle kesälle juuri haluamasi. Osoita itseluottamustasi värikkäillä bikineillä ja anna rintallesi sen tarvitsema tuki. Voit valita mitä tahansa bikinitopeista, jotka on suunniteltu bandeau-, riimu-, push up- tai olkaimettomiin bikineihin. Useimmissa malleissa on yleensä kaksi paria pikkuhousumalleja, joista voit valita. Ota selvää. jotka bikinit ja bikinihousut, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Uimapuvut

Uimapuvut ovat eri mallit, kupit ja käyttövaihtoehdot. Tarjolla on myös uimapukuja, joissa on kauniit leikkaukset ja täydellinen pito. Uimapuvun tulee istua täydellisesti ja samalla niiden on oltava elegantteja ja naisellisia. Valitse urheilullinen malli, jos sinun on käytettävä uimapukua uimiseen, tai löydä kevyt uimapuku hienoilla yksityiskohdilla, jos se on tarkoitettu rantamatkoille. Katso uimapukuvalikoima.

Kun ostat uima-asuja – kiinnitä huomiota kokoon

Vaikka olet varma koostasi, muista, että jotkin merkit voivat olla tiukempia tai liian suuria mallissa. Kun kokeilet uusi uima-asu, sen on istuttava vartalon lähellä, sillä uimapuvut kasvavat aina hieman kastuessaan. Jos ostat bikiniyläosan liian suureksi, kuppi aukeaa vedessä, eikä siten sulje rintakuvaa sisältä. Jos käytät liian suuria pikkuhousuja, ne roikkuvat selässä ja sinusta tuntuu, että ne putoavat jatkuvasti.

Mitkä bikinit sopivat sinulle parhaiten

Hyvästä valikoimasta erilaisia merkkejä löytyy jokaiselle naiselle jotakin. Jos sinulla on päärynän, omenan tai tiimalasin muotoinen tai jotain aivan muuta, annamme sinulle neuvoja, jotta saat oikean mallin sinulle.

 • Pyyrä- muotoiltu vartalon muoto: Jos sinulla on kapeat olkapäät ja vyötärö lantiosi verrattuna, olkaimeton malli sopii sinulle. Olkaimeton bikinejä kutsutaan myös bandeauksi. Bandeau saa olkapäät näyttämään hieman leveämmiltä. Löydät bikinihousuja, joissa on korkea lahkeen leikkaus, jolloin lantio näyttävät pienemmiltä ja jalat pidemmiltä
 • Omenan muotoinen vartalon muoto: Sinulla on ohuet jalat ja kapeat lantio, mutta ylävartalosi on lyhyempi ja täyteläisempi. Sitten sinun on käytettävä matalavyötäröisiä bikinihousuja, jotka luovat illuusion pidemmästä ylävartalosta. Uimapuku tai tankini voi piilottaa vatsan, mutta myös tehdä vyötärösi näkyväksi.
 • Tiimalasin muoto: jos sinulla on kapea vyötärö, mutta leveät lantio ja hartiat, sinun on korostettava vyötäröäsi ja hartiasi. Mene metsästämään riimukaula-aukoista bikiniyläosaa. Jos sinulla on suurempi rintakehä, joka tarvitsee enemmän tukea, bikiniyläosa, jossa on aluslangallinen ja tavalliset olkaimet, on myös hyvä idea.
 • Atleettinen fysiikka: vartalo on hoikka ja siinä on hienovaraiset muodot. Voit etsiä uima-asuja, joissa on yksityiskohtia hapsuista tai printtejä, jotka saavat vartalosi näyttämään täyteläisemmältä. Voit myös katsoa pehmustettuja kolmiobikinejä. Etsi bikinipohja, jota voit säätää sivuilta itse.
 • Käänteinen kolmiovartalon muoto: Jos olkapääsi ovat leveämmät kuin lantiosi, sinun on siksi siirrettävä painopiste kehosi muotoon. Käytä kirkkaita tai vaaleita toppeja, joissa alaosan tulee olla yksityiskohtia tai raikkaita värejä.

Uimapukujen pesu – Näin saat uimapuvustasi kestämään pidempään

Pidä uima-asuistasi hyvää huolta, jotta ne kestävät pidempään. Uimaasusi altistuvat paljon, auringolle, kloorille ja aurinkosuojalle kesän ajan. Mutta jos huolehdit uima-asuistasi, se on myös valmis ensi kaudelle ja vielä enemmän. Seuraa ohjeita ja nauti uima-asustasi usean vuoden ajan.

 • Sinun on aina pestävä uima-asusi käytön jälkeen kloori- tai suolavedessä. Näin varmistat, että värit ja laatu säilyvät mahdollisimman hyvin.
 • Aurinko on voimakas ja valkaisee aina uimapuvun värin, jos käytät esimerkiksi alushousuja, niin heitä toppi ulos aurinkoon. Näin vähennät pikkuhousujen ja topin välistä värieroa.
 • Kun käytät aurinkovoidetta ja aurinkoöljyä, vältä niiden joutumista uima-asujen kanssa. Valitettavasti tämä voi saada uimapuvut hilseilemään ja värjäytymään.
 • Kun on aika pestä uima-asu, voit käyttää pesuainetta ja mietoa pesujauhetta. Et tarvitse niin paljon, joten käytä vain vähän. Muista, että et koskaan saa pestä uima-asuasi valkaisuainetta sisältävällä pesujauheella. Näin saavutat värin kestävyyden mahdollisimman hyvin.
 • Värilliset uimapuvut: Pese värilliset uima-asut herkän pesun pesuaineella tai värillisten vaatteiden pesuaineella
 • Valkoiset uima-asut: Säilyttääksesi valkoisen värin mahdollisimman hyvin, käytä mietoa pesuainetta.
 • Älä koskaan heitä uima-asua kuivausrumpuun, sillä lämpö vain tuhoaa uimapuvun kuidut.
 • neonvärien värinkestävyys on yleensä alhaisempi kuin muilla väreillä, joten väri haalistuu nopeammin käytössä.
 • Hopean ja kullan värit kuluvat käytössä ja pesussa.
 • Ei ole takuu helmille, helmille, paljeteille, kiville ja muille käytetyille efekteille.