Perusalusvaatteet

Perusalusvaatteesi löydät täältä – Alushousut, rintaliivit ja topit hyvistä materiaaleista

Perustuotteemme on luotu kaikille, jotka haluavat perusvaatteita vaatekaappiinsa. Käytä mahdollisesti mustat perushousut kauniisiin ja värikkäisiin rintaliiveihisi, joten sinulla on mitä vaihtaa.
Sinua odottaa mukava valikoima perusalusvaatteita, toppeja ja pikkuhousuja, joita on saatavilla useissa eri materiaaleissa, malleissa ja malleissa. Useimmat perustuotteet ovat tulleet jäädäkseen, joten jos rakastut perusmalliin, älä huoli, se ei katoa pian.

Sinun pitäisi tuntea olosi erityisen mukavaksi, kun ostat perusalusvaatteitasi. . Perustuotteet sopivat melkein kaikkiin muihin kodin vaatekaapissasi oleviin alusvaatteisiin. Perusalusvaatteet ovat klassisia neutraalin värisiä malleja, joita löytyy aina valikoimasta.

Jos etsit puuvilla-, mikrokuitu- tai modaalihousuja, löydät ne varmasti täältä nettisivuilta. Perustavaroissa on se hyvä puoli, että jos rakastat klassisia rintaliivejäsi mustina, mutta haluat ne luonnonvalkoisina, löydät varmasti myös ne.

Joskus myös alusvaatebrändit tee muotivärejä perusmalleihinsa, jotta saat myös suosikkiliiveesi väreissä. Valikoima perusalusvaatteista löydät täältä.

Perusalusvaatteet ovat useimmiten sarjoja, joissa on juosta monessa vuodessa. Perusalusvaatteissa on täydellinen ja mukava istuvuus, johon monet naiset ovat tulleet erittäin tyytyväisiksi. Monet brändit haluavat tehdä asiakkaansa onnelliseksi ja tyytyväiseksi, joten myös alusvaatebrändit mukautuvat asiakkaiden toiveisiin ja kysyntään.


Tarvitsetko perusliivit – Löydä täydelliset täältä

Peruskategorian alla on laaja valikoima. Mutta luultavasti luulet, että löydät enimmäkseen perushousuja tai aluspaitoja. Jos olet kiinnostunut alusvaatteista perusmalleissa, löydät ne myös, mutta ne ovat kuitenkin rintaliivien kategoriassa, katso täältä .

Monilla brändeillä on malleja, joilla he menestyvät. Rintaliivisarja tulee olemaan jatkossakin mallistoissaan sekä perusväreissä, mutta silloin tällöin myös muodikkaissa väreissä.

Etsitkö perusliivejä, jotka ovat kupissa täysin sileät ja välttämättömät olla täydellinen jokapäiväiseen T-paitaan, meillä on sinulle erilaisia ehdotuksia täällä. Voit käyttää hakukenttää löytääksesi rintaliivit suoraan ja siten valita haluamasi perusvärin.

 • Missya Mary -rintaliivit
 • Marie Jo Tom -rintaliivit
 • Femilet Platinum-rintaliivit
 • Triumph True Shape Sensation

Jos etsit perusliivejä, joissa on enemmän yksityiskohtia, voit etsi näitä:

 • Marie Jo Avero rintaliivit
 • Missya Agnete tähtiliivit
 • Missya Caja, Big cup -malli
 • Femilet Mary -rintaliivit
 • Prima Donna Madison
 • Chantelle Magnitique -rintaliivit
 • Triumph seksikäs angel spotlight -rintaliivit

Alusvaatteita on saatavilla paljon perusmalleissa ja -väreissä. Joka kausi alusvaatebrändit hemmottelevat sinua muodikkailla väreillä.

Jos olet jo rakastunut perusliiveihisi ja haluat ne yksivärisinä, älä pidättele. Useimmat perusmallit tulevat joka kausi myös kauniissa muoti- ja trendiväreissä.

On oltava nopea, muotivärit tulevat vain kerran ja niitä valmistetaan vain tietty määrä. Silloin tiedät rintaliivit kokosi, joten ole nopea ja klikkaa kotiin suosikkirintaliiveesi kauniissa väreissä.


Myydyt

Monilla brändeillä on myydyimmät tuotemerkit, ja sinä haluat heidän voivan löytyy myös nettisivuilta. Perusalusvaatekategoriassa näet Chantelle-, Femilet-, Missya-, Sloggi- ja Triumph-tuotteita. Merkeillä on hyvät perussarjat ja niihin on mahdollisuus päästä käsiksi.

Missya-sarja, nimeltään Lucia, on yksi merkin myydyimmistä. Lucia-sarjassa on eri mallisia pikkuhousuja, rintaliivien toppeja ja aluspaitoja, jotka kaikki on valmistettu mikrokuidusta. Lucia-sarja sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, sillä ne eivät kiristä mihinkään vartaloon ja ovat uskomattoman pehmeitä päällä ja iholla. Lucia sopii myös urheiluun.

Triumphissa on ihana valikoima "Triumph short business Touch of Modal -sarjan pikkuhousuja", jotka ovat ylellisiä laatutuotteita ja joissa on täydellinen leikkaus naisellisella ja ajattomalla muotoilulla .  Sarjassa on sekä tai-, hipsteri-, shortsit- että midi-malli.

Perhesarja "Olivia" on klassiset ja yksilölliset pikkuhousut ja rintaliivit, joissa verkkoreunat ja liimatut saumat. Olivia-sarja on valmistettu Soft Fell -materiaalista, mikä tekee housuista ja rintaliiveistä erityisen pehmeitä. Liimatut saumat tarkoittavat, että palloihin tai lantioon ei tule kuminauhaa.

Perusalusvaatteet ovat tulleet jäädäkseen. Jos olet tyytyväinen perusalusvaatteisiin ja tarvitset jotain uutta jonkin ajan kuluttua, voit silti löytää hyviä malleja ja klassisia malleja.


Perusalusvaatteet ovat edelleen naisellisia

Vaikka katselisit perusalusvaatteita, älä odota vain tylsiä pikkuhousuja tai aluspaitoja. Luvassa on kauniita linjoja ja kivoja yksityiskohtia, joihin voit tilata myös perusalushousut.

Triumphin modaalisarjassa, jossa pikkuhousut on valmistettu pehmeästä ja herkullista materiaalimallista, on hienoja pitsiä. vyötärönauha as antaa naisellisen vaikutelman housuihin. Sama koskee myös aluspaitoja, joista molemmista löytyy täysin klassisia ilman minkäänlaisia yksityiskohtia.

Jos pidät alusvaatteissasi yksityiskohdista, osassa toppeja on pitsireuna, joka voi olla kaunis villapaidan tai mekon alle, joka menee liian alas kaulaan.


Alusvaatteiden koot

Pikkuhousut, rintaliivit, aluspaidat, topit ja pitkähihaiset topit, kyllä niitä on paljon mistä valita. Laajasta valikoimasta löytyy myös monia kokoja.

Perusalusvaatteita löytyy normaalikokoisina. Lisäksi löydät myös kokoja XS:stä XXL:ään tai 38:sta 50:een. Koot voivat olla pikkuhousuja, rintaliivejä ja aluspaitoja.

Jos olet epävarma siitä, minkä koon sinun pitäisi valita, ota meihin yhteyttä. Autamme tietysti sinua, jotta voit tilata oikean kokoisen kotiin. Ota yhteyttä numeroon +45 41 40 75 00.


Perusalusvaatteiden tarjoukset

Ajoittain perusaluspaidoista tulee tarjouksia tai alennuksia, mutta tämä ei tarkoittaa, että se on vanhentumassa. Mielestämme sinua pitäisi vain hemmotella. täältä löydät myös mahtavia tarjouksia ei-perusvaatteista.

Perusalusvaatteiden alla kannattaa ehkä huomaa, että "Triumph's modal series" näyttää hieman erilaiselta kuvauksen alla. Triumphin modaalisarja sisältyy tarjoukseen, jossa lukee: 3 pikkuhousua hintaan 89 EUR.


Alusvaatteet perusväreissä – Värien tulee sopia vaatteiden kanssa

Tietenkin alusvaatteiden tulee sopia vaatteisiisi. Alusvaatteita löytyy aina perusväreistä, mustasta, luonnonvalkoisesta, valkoisesta ja ihonvärisestä.  Perusvärit ovat aina pakollisia vaatekaapissasi, joten sinulla on mistä valita. Mustat ja vaaleat rintaliivit ovat aina jotain, mitä löydät varastosta. Vaatekaapin perustarvikkeet mahdollistavat sen, että sinulla on jokaiseen tilaisuuteen jotakin.

Käytä ihonvärisiä alusvaatteita vaaleiden vaatteiden alla. Ihonväri on paras väri käyttää vaaleiden vaatteiden alla, koska väri muistuttaa eniten omaa ihonväriäsi. Ihonväriset alusvaatteet ovat melkein näkymättömiä vaaleiden vaatteiden alla.

Jos et ole kiinnostunut ihonvärisistä rintaliiveistä, suosittelemme seuraavaksi luonnonvalkoista väriä, sillä se on väriltään kermanvärisempi kuin valkoinen väri.


Perusalusvaatteet puuvillasta – ja villaiset alusvaatteet

Perusalusvaatekategoriasta löydät sekä villaisia että puuvillaisia alusvaatteita riippuen siitä, mistä sinulta puuttuu ja tarvitset. Valikoimasta löytyy sekä klassisia että neutraaleja malleja eri perusväreissä, mutta jos pidät pitsistä tai pienistä yksityiskohdista, löydät myös ne.

Lue lisää aiheesta villaiset alusvaatteet täältä.

Lisätietoja puuvillaisista alusvaatteista löydät täältä.


Perusalusvaatteiden pesu

Alusvaatteiden pesu voi olla hyvin erilainen. Kotiin tilaamien uusien tuotteiden mukana tulee aina pesuohjeet, joita tulee noudattaa tarkasti. Jos peset alusvaatteet väärin, muoto ja muoto katoavat, eivätkä ajan myötä enää istu sinulle täydellisesti.

Useimmat perusvaatteet, joista voit valita, on pestävä koneessa, koska ne enimmäkseen on valmistettu hyvistä materiaaleista ja kestää siten myös sen. Huomaa, että Femilet- ja Triumph's puuvillasarjoja ei saa pestä samassa lämpötilassa. Femilet-puuvilla kestää 60 astetta, kun Triumphs kestää vain 40 astetta.

Älä koskaan pese alusvaatteitasi liian kuumissa lämpötiloissa, ellei pesuohjeissa toisin mainita.