Wiki

WIKI - LAAJA VALIKOIMA

Netlingeriellä teemme kesästä, uintikaudesta tai tilausmatkasta paljon kuumaa, naisellista ja trendikkäämpää suositun tanskalaisen Wiki-brändin eksklusiivisilla designeilla. Uudet mallistot houkuttelevat kauniilla väriyhdistelmillä, kuvioilla, printeillä ja kuvioilla, jotka yllättävät ja joihin on helppo rakastua. Odotan innolla ainutlaatuista valikoimaa Wikin kokoelmia, joissa on yleensä:

 • Wiki-bikinit
 • Wiki-bikinit
 • Wiki-bikinihousut
 • Wiki-tankinit

Yhdistä Wiki-bikinisi juuri haluamiisi bikinipäällisiin ja bikinihousuihin ja nauti viileästä kesästä tämän kuuman merkin ainutlaatuisilla kuvioilla. Erikoisluokassa arvostetaan herkkuja. Löydä kaikki uimakauden tarpeisiin täältä Netlingerieltä aina edulliseen hintaan.

Herkulliset korkealaatuiset Wiki-uimapuvut

Ne on suunniteltu puhtaasti hemmottelua ajatellen, kun ostat tämän suositun tanskalaisen tuotemerkin kauniita tyylejä. Täältä löydät malleja, jotka keskittyvät:

 1. Ainutlaatuinen istuvuus
 2. Laadukkaat materiaalit
 3. kohtuulliset hinnat

Ei kesäkautta ilman Wikiä. Jos istuvuus on täydellinen ja mukavuus korkea, niin Wiki-uimapuvut ovat täydellinen ratkaisu. Hemmottele itseäsi ja vaatekaappiasi tämän jännittävän brändin parhaimmilla.

Useita värejä, muotoja ja kokoja

Kaikki naisten muodot ja hahmot on ajateltu, kun valitset Wikistä kauniita tyylejä. Mallit ovat sekä klassisia että trendikkäitä malleja - täältä löydät sekä ajattomia värejä, mutta myös sävyisempiä ja värikkäämpiä tyylejä mm. koko printti.

 • Ajattomat värit ja kauttaaltaan kauniit väriyhdistelmät
 • Koot AH kupista

Siellä on jotakin jokaiseen makuun, jokaiseen tilaisuuteen ja ennen kaikkea hinnat, joihin kaikki voivat liittyä. Netlingerieltä löydät aina Wiki-bikinejä ja uima-asuja edullisin hinnoin - jopa nopealla toimituksella, joten voit piristää vaatekaappiasi hetkessä eksklusiivisilla uima-asuilla, joissa on lukuisia värejä ja muotoja.

Kauniit ja tukevat Wiki-bikinit

Voi olla vaikeaa valita monien kauniiden, naisellisten ja urheilullisten toppien välillä, joita kokoelmat tarjoavat bikini- ja toppeja. Täällä voit hemmotella itseäsi muodoilla ja materiaaleilla, jotka istuvat täydellisesti vartalolle ja ovat myös toiminnallisesti suunniteltuja. Odotat jännittävää valikoimaa muun muassa:

 • valetut bikinit
 • kupit pehmusteella ja aluslangalla tai ilman
 • säädettävät olkaimet
 • Mallit riimukaulan kanssa tai ilman

Uimapuvun tulee tuntua mukavalta vartalolla. Tämän merkin bikinihousuissa on monia vaihtoehtoja, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää oma suosikkisi. Jos pidät enemmän tankineista, odota monia kauniita värejä ja mukavia materiaaleja.

Trendikkäät Wiki-bikinihousut

Kauniit bikinihousut monissa jännittävissä muunnelmissa luonnehtivat tämän kuuman merkin mallistoja. Valitse monista tyyleistä, jotta olet valmis kesäkauteen. Täältä löydät mm. suosittuja malleja, kuten:

 1. Tai
 2. Midi
 3. Brasilia

Sen täytyy olla röyhkeää ja viettelevää, käytännöllistä ja toimivaa tai ehkä urheilullista – löydä oma tyylisi ja yhdistä ylä- ja alaosa niin, että persoonallisuutesi tulee esiin. Odotan innolla, että pääset tutustumaan tämän upean tuotemerkin moniin upeisiin lajikkeisiin täällä Netlingeriessä.

Kuuma tanskalainen brändi

Tanskalainen Wiki-brändi eli Wiki of Denmark, kuten sitä virallisesti kutsutaan, on valloittanut Tanskan ja voi siksi ylpeillä korkealaatuisista ja herkullisista materiaaleista.

Wiki of Denmark – Suosittu tanskalainen tuotemerkki Odensessa

Täältä löydät jotain kaiken kokoisille ja varsinkin malleille, jotka sopivat klassiseen tyyliin, trendikkään, naiselliseen ja urheilulliseen. Värit eivät ole säästyneet ja monet raikkaat mallit ovat mallisto kokoelman jälkeen onnistuneet lumoamaan fanikunnan kerta toisensa jälkeen jännittävillä malleilla, jotka tekevät rantamatkasta, charter-lomasta tai uintikaudesta paljon siistimmän. Kokostot ovat aikojen saatossa tarjonneet myös herkkuja, kuten kauniita ja värikkäitä uimapukuja, mukavia ja naisellisia silkkihousuja, kauniita pitsiä yöpaitaa, trendikkäitä ja toimivia alusvaatteita jne.

Wikimyynti

Tarjoamme luonnollisesti myös jännittäviä Wiki-tarjouksia täällä Netlingeriessä. Täältä löydät kuumimmat mallit suosituista merkeistä sekä Alankomaista että ulkomailta korkealaatuisina upein alhaisin hinnoin. Tarjoamme myös hyvää palvelua, kun ostat bikinisi verkossa täältä:

 • Alusvaatteisiin koulutettu henkilökunta
 • Ilmainen toimitus kaikkialle Tanskaan yli 89 euron ostoksille.
 • Päivittäinen toimitus läheiseen pakettikauppaan
 • 365 päivän palautusoikeus

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä asiakaspalveluun, jossa olemme valmiina alusvaatteisiin koulutetun tiimin kanssa, joka voi auttaa sinua kokoa, tyylejä, värejä ja brändejä koskeviin kysymyksiin. Autamme mielellämme sinua löytämään kuumimmat mallit sekä alusvaatteista, alusvaatteista, uima-asuista että kotivaatteista. Meidät tavoittaa puh. +45 41 40 75 00 ma-pe klo. 8.00-11.00. Voit myös kirjoittaa meille osoitteeseen support@netlingerie.fi.