Olkaimettomat rintaliivit

Lue lisää olkaimettomista rintaliiveistä

Olkaimettomissa rintaliiveissä eli monitoimiliiveissä on irrotettavat olkaimet, joten rintaliivejä voidaan käyttää ilman hihnoja tai ristikkäin. Käytä olkaimettomia rintaliivejä t-paidan tai juhlamekon alle. Katso kaikki rintaliivit kaupassa. Ohjettomat rintaliivit tai monitoimirintaliivit, kuten sitä voidaan myös kutsua, ovat rintaliivit, joista voit irrottaa rajoittimet. Kun irrotat olkaimet, rintaliivit pysyvät edelleen lähellä rintaasi ja vyötärön ympärillä.

Naisen vaatekaapissa tulee olla vähintään yksi olkaimeton rintaliivit. Miksi? Koska kaunis halterneck-mekkosi tai kesätoppi, joka laskeutuu olkapäiden ympärille, ei näytä läheskään yhtä kauniilta, jos olkaimet työntyvät ulos sieltä, missä niitä ei normaalisti pitäisi olla. Kun ostat kauniin selkämekon, sinun on täydennettävä ulkoasua niin, että sinulla on edelleen rintaliivien tuki ja toiminta, mutta rajoittimet on poistettu. Valikoimalla olkaimettomia rintaliivejä voit löydä itsellesi sopiva ja valmistaudu viimeistelemään lookiasi. Brändit, joista löydät olkaimettomat rintaliivit, ovat Femilet, PrimaDonna ja Triumph.

Mitä toimintoja olkaimettomilla rintaliiveillä on - Lue tästä

Ohjettomissa rintaliiveissä on monia toimintoja, minkä vuoksi niitä voidaan kutsua myös monitoimiliiveiksi. Olkaimettomilla rintaliiveillä voit irrottaa rintaliivit kokonaan ja käyttää rintaliivejä ilman hihnoja mekkoasi ja paitaasi, jolloin voit esitellä selkäsi kauniisti. Voit pitää jarrut päällä, mutta sen sijaan, että haluat jos ne menevät suoraan olkapään yli, voit sen sijaan ristiin olkaimet. Selän ristiin menevät olkaimet antavat hyvän vaikutelman asuun, jos et tunne olosi mukavaksi ilman hihnoja. Toinen hihnan ylittämisen etu on se, että rajoittimet eivät aina sovi yhteen. aseta olkapäälle, eivätkä olkapäät rasita koko ajan samassa paikassa.

Ei ole vain olkaimettomia rintaliivejäsi, joita voidaan säätää hihnoilla ja laittaa ristiin. Ihan tavallisissa rintaliiveissä voi olla myös säädettävyyden ja vaihdon yksityiskohta hihnoissa. Sinulla voi tosiaan olla kotona rintaliivit, jonka olkaimet voi vaihtaa tietämättäsi. Toinen pysähdystesi toiminto on halterneck-toiminto, jossa rajoittimet voidaan laittaa kaulan ympärille. Riimukauluksisten rintaliivien avulla sinulla on edelleen vapaa selkä ja silti jonkinlainen tuki. Ohjettomat rintaliivit voivat olla sekä pehmustettuja että push up -efekteillä. Molemmat mallit antavat rinnallesi pyöreän muodon, kun käytät tiukkaa mekkoasi tai T-paitaasi.

Muista oikea koko ostaessasi olkaimeton rintaliivit – Lue miksi

Kun kokeilet olkaimettomia rintaliivejä, on todella tärkeää, että saat oikean koon ja mallin. Jos sinulla ei ole oikeaa kokoa ympärysmitta, kuppi ja istuvuus, rintaliivit eivät pysy paikoillaan, kun otat olkaimet pois. Varastossa olevat olkaimettomat rintaliivit vaihtelevat A:sta G kulhoon. Löydät ympärysmitan koossa 65-80. Lisäksi löydät erilaisia malleja, joista jokaisella on oma leikkaus ja kulhon korkeus. Eri merkkien olkaimettomista rintaliiveistä on suuri mahdollisuus, että löydät oikeanlaiset rintaliivit.

Valinnasta löydät värit; musta, valkoinen, nude, ihonvärinen ja luonnonvalkoinen, joissa erilaisia muotivärejä tulee vuoden aikana. Värejä päivitetään jatkuvasti, jotta saat oikean värin vaatteillesi.

Mitkä olkaimettomat rintaliivit sopivat isoille rinnoille?

Myös olkaimettomat rintaliivit isoille rinnoille olla jotain, jonka löydät valikoimasta. Jos sinulla on suuri rintakuva, voi tietysti joskus olla vaikeaa löytää oikeat rintaliivit. Siksi on erittäin tärkeää, että sinulla on oikean kokoiset ja sopivat rintaliivit, joiden on annettava sinulle tukea tarvitset. Ohjettomien rintaliivien ympärysmitta on erittäin tärkeä osa rintaliiviä valittaessa. Ympärysmitan tulee olla täydellinen, sillä se on se, joka tukee rintaa ja pitää rintakehän ylhäällä, vaikka olkaimet irrotetaan. Leveällä ympärysmitalla varustetut rintaliivit antavat sinulle parhaan tuen ja mukavuuden.

Jos rintakehäsi on suuri ja tarvitset optimaalista tukea, valitse täyskuppiliivit, jotka peittävät koko rinnan. Täysi kuppi on hyvä, koska kupissa on tilaa rinnoille, ja se estää myös kuppia antamasta nelinkertaista rintaa. Kun sinulla on suuri rintakuva ja etsit olkaimettomia rintaliivejä paras mahdollinen tuki, on Prima Donna hyvä valinta. Prima Donna on isojen tyttöjen alusvaatteiden johtava merkki. Täältä löydät olkaimettomat rintaliivit kesämekkoa, T-paitaa tai kenties hääpukua varten. Huomaa, että olkaimet eivät saa tukea rintaasi, vaan rintaliivien ympärysmitta.

Jos olkaimettomat rintaliiveesi putoavat alas, kun otat olkaimet pois – tässä on neuvoja

Jos et ole käyttänyt olkaimettomia rintaliivejä aiemmin tai sinulla ei ole ollut paljon onnea Käytä tai valitse niitä oikein, tässä on muutamia hyviä vinkkejä.

  • Jos et pysty pitämään olkaimettomia rintaliivejäsi pystyssä, voit käyttää läpinäkyviä rajoittimia, jotta olkaimet ovat yhä tallessa, mutta ne eivät ole läheskään yhtä ilmeisiä.
  • Jos mekkosi ylittää selän, voit myös ristiin olkaimet keskenään niin, että sekä mekon malli että olkaimet sopivat yhteen.

Jos hallitset olkaimettomien rintaliivien kokoa ja istuvuutta, olkaimettomilla rintaliiveilläsi on täydellinen vaikutus ja ne voivat toimia olkaimettomina rintaliiveinä.

Mitkä olkaimettomat rintaliivit ovat parhaat – katso täältä

Kyse ei ole siitä, mitkä olkaimettomat rintaliivit ovat parhaat, sillä ne voivat vaihdella istuvuuden, mallin, kupin koon ja tarvitsemasi mukaan. Onneksi alusvaatemerkeillä on omat painopisteensä, mikä tarkoittaa, että olkaimettömiä rintaliivejä on laaja valikoima, joten saat juuri parhaat. Jotkut merkit ovat parempia valmistamaan olkaimettomat rintaliivit, joissa on push up -efekti pienempiin rintoihin, kun taas toiset merkit keskittyvät naisiin, joilla on suuret rinnat, jotka tarvitsevat siksi paljon enemmän tukea.

Saat 4 vinkkiä parhaiden olkaimettomien rintaliivien löytämiseen. täällä:

  • Ympärysmitta: Kiinnitä huomiota ympärysmittaan, se ei saa olla liian löysä tai liian tiukka.
  • Kulho: Kulho ei saa olla liian iso tai liian pieni. Kiinnitä myös huomiota siihen, miten kupin istuvuus ja korkeus istuu päälläsi - Nouseeko kuppi riittävän korkealle ja peittääkö rintakehän kokonaan.
  • Alusjohto: Aluslangan tulee sopia rintasi muotoon. Huomaa, että aluslangat eivät istu rinnassasi, koska tämä tarkoittaa, että koko rintaliivit eivät istu niin kuin sen pitäisi. Aluslangan tulee istua rinnan ulkopuolella ja ympärillä.
  • Keskikappale: Kahden kupin välisen keskiosan tulee olla rintalastalle asti, jotta rintaliivit tukevat rintaa optimaalisesti. Keskikappaleen ja ihon välissä ei saa olla ilmaa.

On hyvä idea kokeilla eri merkkien välillä, sillä jokaisella on omat istuvuutensa. Näin saat myös selville, mikä malli, merkki ja istuvuus sopivat parhaiten rintakehäsi.

Ovatko olkaimeton rintaliivit ja itseistuvat rintaliivit samat

Kun otat rintaliivit pysyvät päälläsi, ellei sinulla ole väärä vyö, istuvuus ja kuppi. Useimmissa olkaimettomissa rintaliiveissä rintaliivien reunojen ympärillä on silikoninauha, joka saa kupin istumaan ihoa vasten. Kupin yläosassa näkyvällä silikonireunalla on tärkeä rooli. Silikoni tarkoittaa, että kuppi on lähellä rintaasi, etkä tunne ilmaa kupin ja rintakehän välissä. Ohjettomat rintaliivit ja itsestään istuvat rintaliivit eivät kuitenkaan ole sama asia. Itse-istuvilla rintaliiveillä ei ole selkänojaa, eikä siten tukea koko vartaloa pitkin. Itsestään istuvat rintaliivit tai itseliimautuvat rintaliivit ovat itse asiassa sama asia kuin liimarintaliivit, kun kiinnität rintaliivit vartaloon.

Ohjeeton silikonireunalla – Lue ja hanki hyviä neuvoja tässä

Useimmissa olkaimettomissa rintaliiveissä on silikonireuna, joka asettuu rintaliivien reunaan. Silikoninen reuna auttaa rintaliivit istuvat lähellä vartaloasi, kun otat olkaimet pois. Älä käytä vartalovoidetta ennen kuin puet olkaimettomat rintaliivit. Silikoni ei pysty tarttumaan ihoon, vaan liukuu ympäriinsä iholla. Huuhteluaineen ja pyyhekuivauksen käyttöä silikonin reunassa ei suositella, koska ne tuhoavat silikonin vaikutuksen. ja näin ollen olkaimettomat rintaliivit eivät istu niin kuin pitäisi lyhyen käytön jälkeen.

Bikinit ilman hihnoja – kutsutaan myös Bandeauksi

Voit löytää valikoima bikinipäällisiä myös ilman remmiä. Hihnojaton bikinipaita tunnetaan paremmin bandeau-toppina. Bandeau-toppi on bikinitoppi, josta voit irrottaa olkaimet tai sitoa ne kaulan ympärille. Bandeau voi olla sekä aluslangalla että ilman, se on täysin sinun päätettävissäsi. Katso valikoimamme olkaimettomat bikinit täältä.

Miten peset olkaimettomat rintaliivit?

Sääntö numero yksi on tärkeä ja että sinun on aina tarkistettava pesuohjeet rintaliivejäsi. Alusvaatteiden takuu raukeaa, jos et noudata pesuohjeita. Riivit on kuitenkin parasta pestä käsin, sillä ne kuluttavat vähiten rintaliivien materiaaleja ja istuvuutta. Pese rintaliivit haaleassa vedessä ja ripusta ne sitten niin, että kupit roikkuvat niin, että niiden välissä on pieni rako.

Vältä rintaliivien vääntämistä pesun aikana ja poista niistä vettä, sillä se voi pilata rintaliivit. kupit hyvässä kunnossa. Jos pesuohjeissa kerrotaan, että voit pestä olkaimettomat rintaliivit koneessa, muista, että sinun tulee pestä alimmassa lämpötilassa ja mieluiten ilman sentrifugointia. Olkaimettomat rintaliivit tulee pestä pyykkipussissa ja samanvärisinä.

Miten säilytät alusvaatteitasi pesun jälkeen?

  • Sinun on Älä irrota rintaliiveistä samoja kahta kulhoa toisiinsa, niin että yhden kulhon pehmuste on päinvastoin kuin sen pitäisi. Se tuhoaa sekä kupin muodon että aluslangan, joka on kierretty väärin.
  • Jotta rintaliivit pysyvät muodoltaan, voit pinota rintaliivit päällekkäin niin, että ne tukevat pehmuste ja säilytä muoto.
  • Voit myös ripustaa alusvaatteita ripustimeen. Alusvaatteesi ovat yhtä tärkeitä kuin muutkin vaatteesi, joten jos käsittelet niitä oikein, ne kestävät pidempään.