Kaarituelliset rintaliivit

Suuri valikoima olkaimellisia rintaliivejä

Aluslangalla varustetut rintaliivit ovat sinulle, joka tarvitset lisätukea rinnan alle. Tätä BH-mallia käyttävät enimmäkseen naiset, joilla on suuremmat ja täyteläisemmät rinnat, koska se auttaa nostamaan paremmin ja sama aika voi auttaa pitämään rinnat paikoillaan. Jos etsit oikeita rintaliivejä, jotka sopivat rinnallesi, olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman suosittuja malleja kaiken ikäisille naisille kaikilta tunnetuilta ja halutuimmista alusvaatemerkeistä: Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Sloggi, Chantelle ja monet muut.

Mukavat ja hyvin istuvat aluslangalliset rintaliivit ovat välttämättömiä jokaisen naisen alusvaatelaatikossa. Aluslangalliset rintaliivit auttavat nostamaan rintaa samalla antaen sille kauniin muodon. Lisäksi sitä voidaan käyttää melkein minkä tahansa asun alla. Aluslangalla varustetut rintaliivit antavat rinnalle lisämuotoa ja tukea. Ja vaikka et aina näe rintaliivejä, sillä voi olla suuri vaikutus hyvinvointiisi päivän aikana.

Kun tutkit markkinoita, on tärkeää, että olet perusteellinen etkä osta ensimmäistä mallia, koska eri tyyppiset kaarelliset rintaliivit eivät ole läheskään samoja. Jotkut mallit on esimerkiksi suunniteltu erityisesti naisille, joilla on lyhyempi ylävartalo tai rintakehä korkealla. Näihin on ommeltu aluslangat, jotka ovat alempana, jotta ne eivät häiritse kainalon alla. Suuremmissa rintaliiveissä huomaat, että leveämpi aluslanga on ommeltu lisäämään tukea ja voimaa. Pienemmissä kooissa aluslanka on kapeampi ja pitää rinnat paikoillaan.

Löydä tältä sivulta parhaat aluslangalliset rintaliivit rinnallesi, ja koet todennäköisesti lisää iloa arjessa, kun käytät niitä. Underwire-rintaliiveistä löytyy malleja, materiaaleja, merkkejä ja istuntoja, jotka sopivat kaikenlaisiin naisten vartalotyyppeihin. Tältä sivulta löydät siis varmasti myös seuraavat must-have-rintaliiveesi.

Aina suuri valikoima kaariliivejä kaikentyyppisille naisille ja tilaisuuksiin

Kaariliivit ovat, kuten nimestä voi päätellä, aluslangoilla suunniteltuja rintaliivejä. Tämä auttaa nostamaan rintaa ja korostamaan naisellisia muotojasi. Osa malleista voidaan suunnitella push-up-efektillä, joka antaa rinnallesi lisää täyteläisyyttä. Voit saada kaariliivejä useissa eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa. Väripaletista löytyy muun muassa klassisia ja lievempiä värejä sekä vaaleissa että tummissa sävyissä sekä vahvoja kirkkaita värejä, jotka sopivat sesonkiin ja muotitrendeihin ja -trendeihin alusvaateteollisuudessa.

Jos käytät usein matalista mekkoja tai puseroita juhlatilaisuuksiin, voit valita kaarituet rintaliivit, joissa on kauniit pitsireunat, rusetit tai vastaavat, jotka hienoilla koristeellisilla yksityiskohdilla tekevät asustasi erityisen naisellisen. Tutustu upeiden aluslangallisten rintaliivien kategoriaamme, josta löydät runsaasti inspiraatiota asuisiisi.

Liivien aluslangan halkaisija

Mitä suurempi nainen olet, sitä suurempi rintaliivien ympärysmitta tulee olla. Kuten monet muutkin asiat, aluslangan halkaisijalla on erityisen tärkeä rooli rintaliivien istuvuuden kannalta. Erilaisia mittoja, mukaan lukien halkaisija ja pituus, on meri, jossa leveys voi vaihdella malleittain. Tärkeintä on, että aluslangan halkaisija vastaa rintasi halkaisijaa, muuten aluslanka häiritsee sinua.

Jos esimerkiksi aluslangan halkaisija on liian pieni, rintasi puristuu ja rinnoillasi voi siksi olla vaikeuksia pysyä rintaliiveissä. Jos toisaalta aluslangalla varustetut rintaliivit ovat liian suuret, aluslanka asettuu selän ympärille tai aluslangat osuvat toisiinsa rintaliivien etuosassa. Siksi on tärkeää, että tarkistat rintakehän leveyden ennen kuin ostat seuraavan kaariliivisi.

Miksi valita aluslangalla varustetut rintaliivit?

On olemassa useita mielipiteitä siitä, tukevatko vaijerilla varustetut rintaliivit vai yksinkertaisesti puristavatko ja ärsyttävätkö ylävartaloasi. Jotkut rakastavat sitä sen tuesta ja naisellisesta kohotuksesta, kun taas toiset pitävät sitä epämukavana ja supistavana. Mutta aluslangalla on itse asiassa kolme tarkoitusta: se nostaa, tukee ja muotoilee rintaasi, kun taas rintaliivit ilman aluslankaa anna rintasi elää vapaasti.

Aluslanka auttaa nostamaan ja tukemaan samalla, kun se jakaa rinnan tasaisesti rintaliivien muihin osiin. Itse aluslanka on rintaliivien kantava osa, koska se kantaa rinnan painon. Siksi rintaliivit, joissa on korkeampi kaari ja leveämpi selkä, tukevat paremmin rintojen painoa. Tämä auttaa nostamaan ylöspäin ja varmistamaan, että hartioillasi on vähemmän painetta. Kun aluslanka halaa rintojasi, se muodostaa halkeaman, mikä tarkoittaa, että jokainen rintasi saa yksilöllistä tukea ja luo näin selkeän rintakehän muodon, joka tukee kahta kaunista, eleganttia rintaa.

Osta seuraavat kaarilla varustetut rintaliivit netistä täältä!

Netlingerie.fi:ssä olemme koonneet kaikki kaarillisten rintaliivien parhaat merkit - sekä tanskalaiset että kansainväliset merkit. Olemme valinneet suosikkimme kohderyhmämme mukaan, mikä tarkoittaa, että sinulle löytyy varmasti jotain ja vartaloasi sopivaa.

Toimitamme uudet rintaliivit aluslangalla ja takaamme, että ne lähetetään mahdollisimman pian. Jos olet epävarma siitä, mitä valita, mitä kokoa käyttää tai jotain muuta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse, jossa vastaamme mahdollisimman pian. Odota innolla hyppäämistä uusiin alusvaatteisiin juuri nyt. Toivomme, että olet tyytyväinen uusiin aluslangallisiin rintaliiveihisi ja palaat takaisin, kun haluat hemmotella itseäsi tai läheistäsi kauniilla alusasuilla.