Kuukautisalushousut

Kuukautishousut näyttävät ja tuntuvat tavallisilta pikkuhousuilta

Suuri ero on, että voit vuotaa niistä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, vuotaako verta. Kuukautishousut on suunniteltu sekä päiviin, jolloin vuotaa vähän, että päiviin, jolloin kuukautiset ovat raskaampia. Kuukautishousut, jotka tunnetaan myös nimellä kausihousut, ovat alushousuja, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kuukautisten aikana. Housut tarkoittavat, että sinun ei tarvitse käyttää pehmusteita ja/tai tamponeja. Kuukautishousuilla kertakäyttötuotteet ovat ohi, kun kuukautiset alkavat. Sen sijaan voit nauttia mukavista kuukautishousuista, jotka pitävät kirjaa verenvuodostasi – ilman vuotoriskiä.

Monet naiset ovat sitä mieltä, että vanhat pikkuhousut ovat mukavampi ja kätevämpi vaihtoehto kuin perinteiset pehmusteet tai tamponit. Lisäksi ne ovat usein myös edullisempia kuin kertakäyttöiset tuotteet, ja ne voidaan sitten käyttää useita kertoja uudelleen.

Kuinka vanhat pikkuhousut toimivat?

Vaikka vanhat pikkuhousut näyttävät tavallisilta pikkuhousuilta, ne eivät ole samoja. Kuukautishousut imevät nopeasti ja tehokkaasti verenvuotoa ja kapseloivat sen kankaaseen, joten et kävele märillä pikkuhousuilla. Kuukautishousuissa on sisäänrakennettu ylimääräinen kangaskerros, joka toimii imukykyisenä verenvuodossa. Kerrokset kapseloivat verenvuotoa, joten sinun ei tarvitse huolehtia verenvuodosta. Lisäksi ne kapseloivat pahoja hajuja ja kosteutta, joten voit tuntea olosi kuivaksi ja turvalliseksi.

Kuukautishousut – kestävä vaihtoehto

 1. Vältä kertakäyttöä
  Nainen, jolla on kuukautiset, käyttää elämässään monia kertakäyttötuotteita, kuten pehmusteita ja tamponeja. Tämä on sinänsä turhaa kertakäyttöä, mutta lisäksi mukana on myös pakkauksia, jotka on usein valmistettu muovista.
 2. Säästä rahaa kuukautishousuilla
  Kertakäyttöiset tyynyt ja tamponit maksavat melko vähän ostaa. Varsinkin kun se on jotain, joka sinulla on oltava joka kuukausi. Lisäksi se on myös kulu, joka sinulla naisena on oltava suurimman osan elämästäsi. Pitkällä aikavälillä on siksi myös kestävämpää sijoittaa kuukautishousuihin, joita voit käyttää kuukausittain.
 3. Vältä tarpeettomia kemiallisia aineita ja kemiaa kehossasi ja ympäristössäsi
 4. Pehmusteet ja tamponit valmistetaan usein valkaistusta puuvillasta, mikä on sekä ympäristölle haitallista että terveellistä sinulle. Lisäksi se voi sisältää hajuvettä ja muun tyyppistä kemiaa, jonka ei pitäisi joutua kosketuksiin ihosi kanssa.

Kuukautisten pikkuhousujen pesu

Ennen käyttöä:
 • Pese pikkuhousut pesukoneessa 30 asteessa ennen käyttöä
Käytön jälkeen:
 • Huuhtele alushousut kylmässä vedessä, kunnes vesi on kirkasta
 • Pese ne pesukoneessa 30-40 asteessa. Käytä tavallista pesuainetta, äläkä huuhteluainetta, sillä se kuluttaa kauden pikkuhousuja tarpeettomasti. Suosittelemme pyykkipussin käyttöä, jotta materiaali on suojassa pesun aikana
 • Anna housujen kuivua ilmassa pesun jälkeen ulkona pyykkinarulla tai sisätiloissa kuivaustelineellä
 • Kuukautishousut eivät kestä kuivausrummut ja valkaisuaineet, sillä tämä parantaa laatua merkittävästi

Osta kestävät kuukautishousut verkosta

Etsitkö kestäviä kuukautishousuja? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Netlingerie.fi:stä löydät laajan valikoiman erimuotoisia ja -värisiä pikkuhousuja, jotka antavat sinulle mielenrauhaa kuukautisten tullessa. Valitse useista eri tyyleistä, kokoista ja istuvuuksista, joista löydät joukon värejä ja sävyjä, joita voit vapaasti yhdistää suosikkitopusi kanssa - vaikka olisikin se aika kuukaudesta. Mene tutkimaan ja löydä vanhat pikkuhousut, joissa tunnet olosi mukavaksi. Toimitamme suoraan kotiisi muutaman arkipäivän sisällä, jotta pääset pian eroon kertakäyttöisistä pehmusteista ja tamponeista, vaan puet sen sijaan mukaviin pikkuhousuihin, joissa tunnet olosi nopeasti mukavaksi.