Stringit

Tältä sivulta löydät g-string-housut jokaiseen makuun

Katamme koko valikoiman pikanteista g-string-housuista superistuviin g-string-housuihin. Kaikki g-string-housumme on valmistettu hyvistä ja pehmeistä materiaaleista. Katso myös housut, hipsterihousut ja tai pikkuhousut.

G-stringisiä pikkuhousuja on monia erilaisia, mutta niille kaikille on yhteistä, että ne ovat y:n muotoisia ja että selkäosa on muotoiltu stringiksi - jotkut paksummat kuin toiset. Kuinka paljon kangasta g-string-housut koostuvat, löytyy suuria vaihteluita. Siten löydät sekä g-stringiset pikkuhousut, kuten niitä voi myös kutsua, jotka koostuvat vain ohuesta pitsikankaasta, joissa on saumattomat reunat, tai tiukkoja alushousuja g-stringin muodossa, jossa on kiristysosa. vatsan alue.

Laaja valikoima g-string-housuja

Tietysti Netlingerie on varmistanut, että sillä on laaja valikoima eri malleja g-string-housuja tunnetuilta ja rakastamilta brändeiltä. Esimerkiksi PrimaDonnassa on kauniit pikkuhousut upeissa väreissä ja kuvioissa, kun taas Triumph on yleensä suunnitellut yksinkertaisemmat ja tyylikkäät pikkuhousut. Koska kaikki naiset ovat erilaisia, uskomme, että on tärkeää edustaa erilaisia makuja. Eikä tietenkään voida sulkea pois sitä mahdollisuutta, että yksi nainen voi maistaa molempia Marie Jo Bras, Hunkemöller-housut ja Lady Avenue -yöasut.

Sekoita ja yhdistä g-stringiset pikkuhousut

Tarjoamme sinulle koko valikoiman ja jos löydät enemmän kuin vain yhden parin makuusi sopivia g-string-housuja - ja laitat ne ostoskoriin, sinä luultavasti iloitset siitä, että maksamme postikulut, kun ostat yli 89 eurolla. Tervetuloa tutustumaan Netlingerien herkulliseen alusvaatteiden maailmaan parhailta brändeiltä.