Urheilurintaliivit

Lue lisää urheiluliivien valinnasta täältä

Voi olla vaikea tuntea, kuinka urheiluliivit istuvat, kun teet ostoksia verkossa. Siksi tarjoamme luonnollisesti myös täyden 365 päivän palautusoikeuden, joten voit kokeilla urheiluliivejä kotona olohuoneessa ennen kuin otat ne käyttöön. Onko sinulla kysyttävää koot tai muut tiedot urheiluliiveistämme, voit tietysti soittaa asiakaspalveluun numeroon +45 41 40 75 00 tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@netlingerie.fi. Muista myös tutustua rintaliivit & -valikoimaamme Imetysrintaliivit ja jos olet epävarma oikean rintaliivien koon löytämisestä, voit lukea lisää rintaliivien oppaasta koot.

Urheiluliivit on rakennettu antamaan maksimaalista tukea nopeiden liikkeiden aikana. Tutkijat ovat havainneet, että rintaliivit ilman oikeaa tukea harjoituksen ja urheilun aikana voivat heikentää sidekudosta niin, että rinnat alkavat roikkua. Hyvät urheiluliivit voivat vähentää rintojen liikettä jopa 75 % harjoituksen aikana. On erittäin tärkeää, että ostaessasi urheiluliivit nopeaan ja kovaan liikkeeseen on erittäin tärkeää, että ne antavat sinulle maksimaalisen tuen sekä rinnalle että olkapäätäsi ja selkääsi.

Urheiluliivit tai urheiluliivit ovat alusvaatteita, joita voit käyttää fyysisesti aktiivisena, erityisesti juoksun, salilla tai vain urheiluharjoittelun yhteydessä. Urheiluliivit ovat rintaliivit, jotka keskittyvät minimoimaan rinnan liikkeitä ja parantavat mukavuutta. Urheiluliivit auttavat vähentämään rintakudoksen vaurioitumisriskiä. Sivustolta löydät valikoiman erilaisia urheiluliivejä, ja toivottavasti löydät sellaisen myös sinulle. Tutustu verkkosivustoomme ja tunne olosi mukavaksi urheillessasi.

Mikä vaikutus urheiluliiveilläsi on rintakudokseen?

Aluslangalla tai ilman rintaliivit auttavat tukemaan rintasi ja rintakudoksen. On tärkeää, että rintakudos saa hyvän tuen rintaliiveillä, jotta rintakudos ei löysty liikaa. Jos rintasi ei saa tukea, saatat huomata, että rintasi painuu jonkin ajan kuluttua. Urheilun aikana on erittäin tärkeää käyttää urheiluliivejä, sillä rinnoillasi on oltava maksimaalinen tuki, kun teet kovia liikkeitä. Jos et käytä tukea koviin urheiluliikkeisiin, rintakudos löystyy nopeasti. Pidä huolta rintakudoksesta ja käytä urheiluliivejä urheilun aikana.

Huomaa istuvuus – Lue lisää täältä

Kun menet ulos ja valitset urheiluliivit sieltä on useita asioita, joita sinun tulee harkita. Ensinnäkin on tietysti tärkeää, että urheiluliivit istuvat oikein, kun olet ulkona. Ei siis riitä, että seisot peilin edessä ja katsot istuuko se kauniisti - sen täytyy tuntua oikealta. Heiluta käsiäsi, juokse paikan päällä, hyppää hieman ylös ja alas - ja huomaa, onko jokin asia, joka kiristää tai häiritsee sinua. Jos jokin häiritsee sinua, kun hyppäät tai juokset sen sijaan vähän, se vain pahenee, kun sinun täytyy mennä ulos ja käyttää urheiluliivejäsi tosissaan. Urheiluliiveesi tulee istua täydellisesti, pitää rinnasta tiukasti eivätkä ne saa liukua kehon ympäri liikkuessasi.

Kun tarkistat urheiluliivejä, kiinnitä huomiota ympärysmittaan. Onko ympärysmitta kiinteä luonnollisella tavalla, eikä liuku vartalon ympäri, kun nostat käsiäsi tai vastaavaa. silloin sinulla on juuri oikea ympärysmitta. Ympärysmitta on se, jonka pitäisi tukea rintaasi eniten, ei hihnat, joiden pitäisi tukea rintaa. Sinun tulee kuitenkin tarkastella myös hihnojen paksuutta ja muotoa ja katsoa, kuinka ne istuvat. olkapääsi. Löydät valikoiman urheiluliivejä, joissa voit säätää olkaimet ristiin selässä. Urheiluliiveissä, joissa on ristiselkä, voi olla se etu, että olkapäillesi kohdistuva paine on erilainen ja parempi.

Mikä urheiluliivit ovat parhaat

Se kaikki riippuu rintakuvasi koosta ja siitä, mikä malli sopii sinulle parhaiten. Mikään merkki ei ole parempi kuin muut merkit. Eri merkeillä on erilaisia malleja, mikä tietysti tarkoittaa, että valittavana on monia vaihtoehtoja. Löydät urheiluliivit, jotka sopivat sekä sinulle pienellä rinnalla, että myös sinulle. leveällä rinnalla, joka tarvitsee hyvää tukea sekä rintallesi että olkapäille ja selällesi. Jos sinulla on leveä rintakehä, sinulla on mahdollisuus löytää leveät urheiluliivit, joka jakautuu suuremmalle alueelle olkapäilläsi. Leveät olkaimet ovat mukavampia sinulle. Jos ylität pysähdyskohdat selälläsi, rintakehäsi ei tunnu läheskään yhtä raskaalta urheillessasi.

Kunnollinen rintakehätuki – kiinnitä huomiota tukeesi

On tietysti Sports Brain tärkein tehtävä tukea rintaa kunnolla. Mutta kunnollinen tuki ei ole sama asia kuin rintasi puristaminen täysin tasaiseksi. Silloin on vaarana, että rinnat törmäävät toisiinsa käytävässä, ja siitä voi tulla todella epämukavaa pitkällä aikavälillä. On tärkeää, että saat oikean kokoiset rintaliivit. kuppi, jotta rintasi saa tarpeeksi tilaa liikkua. Kulhon tulee tietysti vielä istua tiukasti kulhoon ja ympärysmitan ympärille, mutta ei niin tiukasti, että se tuntuisi epämukavalta. Kupin tulee sulkeutua luonnollisesti rintojen ympärille, jotta rintakehä ei ponnahda ulos liikkeessä.

Materiaaleista, joita tuotemerkit Triumph, Anita ja PrimaDonnan käyttö on laadukasta. Materiaalit antavat sinulle parhaan tehokkuuden ja antavat ihosi hengittää. Urheiluliiveissäsi saattaa olla polyamidia, mikä tekee urheiluliiveistä kiinteämpiä ja myös märkämpiä. Vahva kuitumateriaali, polyesteri, tekee urheiluliiveistäsi helppokäyttöiset ja puhtaat, koska ne eivät kutistu. Urheiluliiveissäsi on myös elastaania, joka tekee urheiluliiveistä joustavia käyttää.

Etsi suosikkisi - ja kokeile jotain uutta

Todennäköisesti olet löytänyt suosikkiurheiluliivesi, joita olet aina tottunut käyttämään, sillä ne ovat sinulle ja urheilullesi paras. Siksi luultavasti tulet myös ostamaan saman mallin seuraavan kerran, kun tarvitset urheiluliivit. Vaikka ostaisit aina samat urheiluliivit, muotoilu ja materiaalit voivat helposti muuttua hieman vuosien mittaan. Saattaa myös olla, että markkinoilla on uusia urheiluliivejä, jotka itse asiassa sopii paremmin. Joten etsi hyvät urheiluliivit, mutta kokeile myös uusia silloin tällöin. Voi myös olla, että rintasi muuttuvat vuosien varrella.

Sinulla on aina valikoima, joista valita, tämä koskee sekä merkkejä, kokoja, malleja, värejä ja paljon muuta. Löydät urheiluliivejä kupin kokoina A-F ja ympärysmitta 70-90. Uudet trendit ja muotivärit löytyvät myös nettisivuilta. Katso laaja valikoima urheiluliivejä, mutta myös asusteita, kuten juoksushortseja, juoksuhousuja, juoksupaitoja sekä lyhyissä että pitkissä hihoissa.

Urheiluliiveissäsi tuotemerkit, soljet ja laskokset

Mihin tarvitset urheiluliivejäsi? Jos ne on tarkoitettu joogaan, voimisteluun tai muihin urheilulajeihin, joissa makaat selällään, huomioi, että urheiluliiveissä ei saa olla solkia selässä. Useimmissa urheiluliiveissä ei ole nykyään kovinkaan paljoa yksityiskohtia, sillä tärkeintä on, että ne eivät häiritse sinua missään urheillessa. Huomaat varmasti myös, että uusiin rintaliiveihisi on kiinnitetty ohjeita, jotka varmasti häiritsee sinua urheilussa. Jotta se ei häiritse, voit yhtä hyvin leikata ne pois – mutta muista kirjoittaa muistiin, kuinka urheiluliivit pestä ja käsitellä oikein tai tallenna pesuohjeet varmuuden vuoksi.

Kestävyys ja pesu

Urheiluliivit eivät kestä ikuisesti. Monet venytykset ja rasitukset venyttävät kangasta joka kerta kun käytät sitä, ja lopulta kaikki tuki rintaliiveistä on valitettavasti poissa. Jos sinulla on urheiluliivit, joita käytät vain kerran tai kahdesti viikossa, sinun pitäisi odottaa niiden kestävän n. vuodessa - ehkä enintään 8 kuukautta. Kuinka usein sinun tulee pestä urheiluliivit? Kun peset rintaliivit usein, ne kestävät pidempään, ja se voi kuulostaa hullulta. Kun kuminauha on pesty ja puhdas, se säilyttää vahvuutensa paljon paremmin.

Riippuu tietysti myös siitä, kuinka usein harrastat urheilua, mitä lajeja harrastat ja kuinka paljon hikoilet, mutta suosittelemme, että pese urheiluliivit 2 harjoituksen jälkeen myös siksi, että urheiluliivit istuvat lähellä kehon ihoa, jonne muodostuu aina tällaisia pieniä bakteereja. Täältä saat vinkkejä urheiluliivien pesuun. Muista aina noudattaa pesuohjeita tarkasti.

  • Pese urheiluliivit aina pesupussissasi, ja jos sinulla ei ole pesupussia, voit ostaa sellaisen meiltä.

    • Jos aiot pestä urheiluliivit pesukoneessa, käytä pesupussia ja käytä hienolle materiaalille tarkoitettua pesuainetta ja hienoa pesuohjelmaa.
    • Älä laita urheiluliivejäsi kuivausrumpuun. Urheiluliiveesi kuminauha ei kestä korkeita lämpötiloja, ja urheiluliivit kuivuvat joka tapauksessa nopeasti.