Tai-alushousut

Valikko tai-housujen muunnelmia

Täältä löydät Tai-housut jokaiseen makuun! Niille, jotka haluavat pikantteja ja pitsiä, ja niille, jotka haluavat hieman enemmän housuistaan. Kaikki Tai-housut ovat herkullisia materiaaleja, joissa on pehmeää pitsiä ja erittäin hyvä istuvuus. Katso kaikki housut, hipsterihousut ja g-stringit.

Tai-housuille on ominaista se, että ne nousevat vyötärölle asti ja niissä on korkeat lahkeensuut. Tämä voi antaa illuusion pidemmistä jaloista, mikä useimmat naiset olisivat tervetulleita. Sukkahousut peittävät hyvän osan takaa.

Vaikka kaikilla tai-housuilla on nämä yhteiset piirteet, suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa on suuria eroja. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää omaan tyyliisi sopivat pikkuhousut. Pidätkö enemmän pitsistä, jotka on suunniteltu kauniiksi kukiksi tai seksikkäiksi kuvioiksi? Tai kenties kauniisiin väreihin, jotka tuovat mieleen kesän ja juhlat? Voi myös olla, että haluat vain mukavat pikkuhousut korkealaatuisesta materiaalista, jotka tuntuvat pehmeiltä ja herkulliselta ihoa vasten.

Onneksi Netlingerie on kerännyt laajan ja laajan valikoiman, joten löydät kaiken mukavista malleista Sloggi Seksikkäät pikkuhousut Calvin Kleiniltä. Välissä on tietysti monia muunnelmia, joten se on vain tutkimisen asia.

Tai-housut jokaiseen makuun

Netlingerie tarjoaa parhaita merkkejä, mikä on takuusi korkeasta laadusta olipa tai-housuista riippumatta, hoitoliivit tai yöasut lisätään ostoskoriin. Meillä on 365 päivän palautusoikeus kaikille tuotteille ja lähetämme tilauksesi nopeasti. Jos ostat yli 89 euroa, maksamme jopa postikulut.