Alushousut

Suuri valikoima alushousuja

Valitse useista eri tyyppisistä pikkuhousuista. G-string-housut, tai pikkuhousut, hipsterihousut, brasilialaiset pikkuhousut ja kuukautishousut. Meillä on suosittuja pikkuhousuja Hunkemöller, Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Chantelle ja muita kuuluisia tuotemerkit. Inspiroidu monista juuri sinulle tarkoitetuista valinnoista. Luvassa on upeita kokoelmia pikkuhousuja, stringejä, hipstereita ja paljon muuta. Katso valikoimaa, sieltä löytyy varmasti jotain muodoillesi, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Se alkoi löysistä housuista, jotka ulottuivat naisten nilkoihin asti. 1900-luvulla alushousut saivat nykyisen muodon. Lyhyet ja tiukat pikkuhousut laajassa valikoimassa. Jos haluat tietää lisää kaikista saatavilla olevista pikkuhousuista ja malleista, voit lukea niistä lisää alta, jossa jokainen pikkuhousu on kuvattu sinulle. Laaja valikoima pikkuhousuja vaatii useita merkkejä: Bjørn borg, Change, Chantelle, Femilet, Freya, Marie Jo, Missya, Neo Noir, Prima Donna, Sloggi-alusvaatteet ja Triumph. Lukuisat upeat tuotemerkit tarkoittavat, että sinulla on laaja valikoima, joista valita, ja siksi voit myös löytää juuri oikean.

Onko alushousujen oltava rintaliivien mukaisia?

Ei rintaliiviä ilman yhteensopivia pikkuhousuja, useimmat naiset ovat samaa mieltä asiasta, mutta se riippuu tietysti mausta ja mieltymyksistä. Saatat olla se, joka ostaa rintaliivit, ja sinulla on epäröimättä oltava yhteensopivat pikkuhousut. Monet alusvaatemerkit suosittelevat, että ostaessasi rintaliivit, sinulla on oltava mukana kaksi paria yhteensopivia pikkuhousuja. Kahdella pikkuhousulla voit käyttää kaunista settiä kaksi päivää, sillä voit käyttää rintaliivejäsi useamman kuin yhden päivän. Mutta jos tykkäät yhdistellä alusvaatteitasi, se on ihan ok. Saattaa olla, että käytät vain tietyistä materiaaleista valmistettuja pikkuhousuja. Jokaisen tarpeet ovat erilaisia, ja tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi.

Sinulla ei voi koskaan olla liikaa pikkuhousuja. On aina hienoa, että valittavana on erilaisia pikkuhousuja, olipa kyseessä tietty väri, muoto tai jotain aivan muuta. Voit hyötyä joistakin perushousuista, jotka ovat yksivärisiä ja jotka sopivat useimpiin vaatekaappiisi hyödyksi. Vaikka sinulla olisi monia perushousuja, ei ole mitään parempaa kuin herkullinen olo. ja mukava yhteensopivan alusasusetin kanssa. Joillekin naisille on erittäin tärkeää, että he näyttävät hyvältä myös vaatteiden alla, vaikka vain he itse näkevät sen.

Mitä malleja voit valita – Tutustu täältä

Onneksi valittavanasi on monia erilaisia malleja, muotoja ja värejä. On hyvä ottaa selvää, mistä mallista pidät eniten, ja sitten alkaa valita värejä. Voit valita monista kauniista g-stringeistä, jotka ovat pikkuhousuja, jotka jäävät melkein kokonaan näkymättömiksi tiukan istuvuuden alla vaatteet. Lisäksi löydät myös tai-housut, hipster-mallin, bokserit, hot housut ja maxi-mallin. Valikoima tulee olemaan suuri, jotta saat juuri sinulle sopivan kodin.

G-string on täydellinen malli tiukoille vaatteillesi

Olet varmasti kuullut G-stringistä aiemmin. G-string on pitkään ollut yksi suosituimmista pikkuhousuista naisten keskuudessa. G-stringit ovat pikkuhousut, jotka sopivat täydellisesti tiukkaan mekkoon tai housuisi, joissa et halua näkyvää pikkuhousun reunaa peppuun. G-stringin etuosa peittää kaiken, mutta g-nauhan takaosa menee pakaroiden väliin, joten se ei makaa pakaroiden päällä, kuten jotkut muut pikkuhousumallit tekevät. Jos haluat piilottaa pikkuhoususi ja tehdä niistä niin vähän näkyviä niin kuin mahdollista, g-string on juuri sinulle sopiva. Sinun on myös harkittava housujen värivalintaa. Ei ole mahdollista ostaa mustia stringejä, kun käytät vaaleita tai valkoisia vaatteita.

Kun käytät vaaleita vaatteita, sinulla on etu, jos alusvaatteet ovat ihonvärisiä. Ihonväriset alusvaatteet näkyvät vähemmän kuin jos valitset valkoiset alusvaatteet. Täältä löydät suuren valikoiman g-strings -housuja sinulle, jossa voit valita useista laadukkaista merkeistä. Klassiseen mustaan mekkoon voit tietysti valita kaikenlaisista väreistä, mutta voit myös harkita mustia klassisia saumattomia g- string pikkuhousut. Tarjolla on laaja valikoima saumattomia pikkuhousuja. Sloggi-tuotemerkki on yksi suosituimmista merkeistä saumattomien mallien suhteen.

Hipster-malli sopii sinulle matalien housujen kanssa – Lue lisää täältä

Hipster-housut tulee englannin sanasta hip. Hipster-housut istuvat tarkasti lantiolla ja peittävät suuremmat osat takapuolta. Hipsterit istuvat matalalla vyötäröllä ja sopivat mainiosti niille, jotka käyttävät matalia housuja. Hipster-housut ovat malli, joka on leveä sivusta ja itse asiassa myös koko lantion ja pallot. Takana hipsteri leikkaa matalaksi, mutta pohjan alaosa jää silti näkyviin. Etuosa leikkaa mallia reisien yläosasta. Hipster-housut istuvat aina kauniisti vartalon vieressä, ja ne voidaan koristella hienoilla pitsi- ja rusettiyksityiskohtilla, joita on tietysti saatavilla useissa eri väreissä. Katso hipsterivalikoima täältä.

Ole tietoinen hipsterihousuistasi, sillä myös hipsteri g-string. Hipster g-string on sekoitus kahdesta pikkuhousumallista. Hipster-g-stringisi etupuolella housut näyttävät tavalliselta hipsteriltä, kun taas takaa ne näyttävät g-string-mallista, joka menee pallojesi väliin. Pallosi yläosa on edelleen kankaalla peitetty. Malli sopii sinulle, joka haluat pallosi peitettynä. Vaikka pallosi olisivat peitettyinä, löydät hipsterit kauniilla pitsillä, mikä tekee housuista kevyempiä ja naisellisempia. Saumaton hipsterimalli sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Saumattomat pikkuhousut ovat uskomattoman mukavat, ja ne sopivat täydellisesti istuvan mekkosi alle. Housut jäävät näkymättömiksi vaatteiden alla juuri siksi, että niissä ei ole näkyviä saumoja.

Tai-housut antavat sinulle pidemmät lahkeet

Tai-housut päättyvät vyötärölle, ja korkean lahkeen leikkauksen ansiosta Tai-housuilla on ollut hyvä maine pidempien lahkeiden illuusion luojana. Tai-housut peittävät koko pallon. Leikkaus antaa kauniin ja naisellisen ilmeen. Tai-housut ovat kevyemmät ja avoimemmat kuin hipster- tai hot pants -malli. Alushousujen korkeus leikataan yleensä keskeltä lantiota ja ne ovat mukavat mukavat alushousut jokapäiväiseen käyttöön. Voit valita puuvillasta valmistettujen perushousujen väliltä, joissa on hyvä resori pitämään kiinni. pallot. Mutta sukkahousuja on useita malleja, ja siksi voit valita myös pikkuhousut hienoilla pitsisillä yksityiskohdilla, puhtaalla pitsillä, mutta myös saumattomana.

Maksihousut – Tukevat hyvin sekä vatsaa että palloja

Maksihousuja ei pidä unohtaa. Alushousut ovat loistava malli sinulle, joka haluat pikkuhousujen olevan korkeammalla vyötäröllä. Housujen vyötärö nousee korkeammalle kuin tai-housut. Jos valitset maksihousut, saat optimaalisen tuen sekä vatsalle että palloille. Maksihousut on suunniteltu tytöille, jotka ovat hieman pyöreämpiä, mutta voivat silti olla jotain sinulle, jolla on pienempi vyötärö, se on maun mukaan. Löydät valikoiman, jossa on sekä täysin sileitä että klassisia malleja, mutta myös malleja, joissa on hienoja pitsiä ja pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät pikkuhousuista naiselliset ja kauniit.

Maksimallin hyvä vyötärökorkeus. tarkoittaa, että resori ei tee leikkausta lantion keskellä. Saat siis mekkosi alle sujuvan siirtymän, jota ei näe, juuri siksi, että resori on korkeammalla lantiolla ja joskus jopa vyötäröllesi asti.

Suuri kokoelma – Laaja valikoima

Mitä etsit, saat, ja laajasta valikoimasta naisten pikkuhousuja ja g-stringejä, sinulla on mahdollisuus löytää pikkuhousut yksityiskohtaisilla pitsillä, hyvistä materiaaleista ja täydellisesti istuvat. Löydät pikkuhousut kaikkiin tilanteisiin, olivatpa ne arkihousut herkullisesta puuvillasta, jotka ovat erittäin mukavia, tai g-stringistä ilman saumoja, joiden pitäisi tuntua mukavilta päällä, tai ehkä etsit röyhkeitä pikkuhousuja erityiseen iltaan.

Shapewear-pikkuhousut – Kiristä palloja ja vyötäröä

Shapewear-housut ovat sinulle, joka haluat kiristää pallojasi tai vyötäröäsi, jotta mekko istuu täydellisesti. Muotoiluvaatteissa tunnet olosi upeaksi, sillä se vain menee sisään ja antaa sinulle kauniin siluetin. Muotoiltuja pikkuhousuja on saatavana sekä korkeavyötäröisinä että matalia malleina. Korkea vyötärö nousee korkealle vyötärölle ja tukee.

Kaikki muotoiluhousut kiristävät muotojasi helposti. Valikoimastasi oleva muotoilumateriaali on valmistettu miellyttävistä materiaaleista ja auttaa antamaan vartalollesi kauniin siluetin. Voit nähdä muotoiluvaatevalikoiman täällä.

Hothousut ja bokserit

Sinulle tarjotaan mukava valikoima hotpants-housuja, jotka ovat pikkuhousuja reisihousujen kanssa. Hothousut ovat tiukasti istuvat ja istuvat kauniisti palloillasi. Hotpants nähdään sekä alusvaatteina että myös shortseissa. Housumallin etuna on, että se ei kiivetä niin helposti ylös. Se on malli, joka sopii hyvin mekon ja hameen alle, mutta voi olla mukava myös sinulle, joka juoksee ja käy kuntosalilla. erä.

Sieltä löydät erilaisia tyylejä ja värejä sekä hothousuja söpöillä pitsillä. Valikoimasta löytyy myös urheilullisen muotoilun hotpants. Brändejä, joista voit valita ostaessasi hot housuja, ovat Bjørn Borg, Femilet, Freya, Maria Jo, Prima Donna, Sloggi ja Triumph.

Miten peset pikkuhoususi?

Tiedät todennäköisesti pikkuhousujen värjäytymisen ongelman. Täältä voit oppia lisää alusvaatteiden pesusta niin, että ne säilyttävät edelleen sekä muotonsa että värinsä. Lähellä vartaloa istuvat alusvaatteet ovat alttiimpia hielle, lialle ja bakteereille, ja siksi sinun on pestävä housut joka kerta, kun olet käyttänyt niitä. Kun sinun on pestävä pikkuhousut tai muut alusvaatteet noudata pesuohjeita tarkasti, aivan kuten teet kaikkien muidenkin vaatteiden kanssa. Älä käytä pesuainetta, jolla on valkaisuvaikutus. Kun sinun on pestävä alusvaatteet koneessa, sinun on käytettävä värillistä pesuainetta.

Jos et pese alusvaatteitasi koneessa, sinun on varmistettava, että pesuaine on liuennut kunnolla ennen kuin heität pesun alusvaatteet veteen. Alusvaatteesi liotus ei hyödytä viittä minuuttia pidempään. Älä käytä kuivausrumpua tai suoraa lämpöä kuivauksen aikana. Alusvaatteiden kuminauha katkeaa, jos se altistuu korkeille lämpötiloille. Suora auringonvalo saa alusvaatteesi haalistumaan. Osa puuvillahousuistasi kestää pesun 60 asteessa, mutta kaikki muu on pestävä käsin tai matalassa pesupussissa.