Chantelle

Chantelle - Osta nyt

Chantelle-alusvaatteet ovat inspiroivia, elegantteja ranskalaisia alusvaatteita. Chantellella on eksklusiivinen tyyli ja se tarjoaa hienostuneita alusvaatteita, joissa on hyvä tuki hienoilla materiaaleilla ja kauniilla yksityiskohdilla. En ole vielä kokeillut Chantellen alusvaatteita tai vain yhtä heidän upeista rintaliiveistä tai alushousut, niin suosittelemme kokeilemaan. Alusvaatteet ovat aivan fantastisen mukavia, ovat supermukavia ja kestävät myös toistuvan pesun jälkeen. Chantelle kulkee A:sta H-kuppiin ja sopii hyvin sekä suurille että pienille rinnoille. Osta Chantelle-rintaliivit ja Chantelle-housut.

Chantellen historia

Upea ranskalainen alusvaatebrändi Chantelle tuli markkinoille ja siitä tuli uskomattoman suosittu 1950-luvulla. Alusvaatteet, joita Chantelle valmistaa silloin ja valmistaa nykyään, on suunniteltu ja luotu meiltä upeilta naisilta tulevien pyyntöjen perusteella. Chantelle onnistuu kuuntelemaan sinua ja kaikkia muita kuluttajia saadakseen selville, mitä tarvitset ja haluat.

Chantelle valmistaa alusvaatteitaan, jotta he voivat tarjota sinulle täydelliset rintaliivit kauniilla pitsillä ja yksityiskohtaisella muotoilulla. kauniina hienoina pikkuhousuina eri malleissa, Tai, hipster, maxi jne. Chantelle osui markkinoille monilla kauniilla lainauksilla. Chantelle on sinulle, joka haluat kauniita linjoja, yksityiskohtia ja nautintoa.

"Se voi olla yksityiskohta, mutta se on Chantelle".

"Chantelle, Pariisi pukee maailman naisia.”

Chantelle on ranskalainen alusvaate par excellence. Hienostuneita tuotteita kauniilla ja eksklusiivisilla pitsillä. Ja haastava istuvuus yhdistettynä korkeaan mukavuuteen monissa eri malleissa, jotka tarjoavat sydämellisiä houkutuksia jokaiselle naiselle – myös suurelle, täyteläiselle naiselle.

Onko Chantelle innovatiivinen ja innovatiivinen?

Yksi Chantellen tavaramerkeistä on jatkuva keskittyminen innovaatioihin ja uuteen ajatteluun. Olla edelläkävijä materiaalien, istuvuuden ja tuotekategorioiden kehittämisessä ja parantamisessa. Ja vaikka ranskalainen brändi on ollut olemassa useita vuosia, brändi on onnistunut pysymään trendin ja tyylin tahdissa monessa vuodessa. Tämä tarkoittaa, että painopiste on siirtynyt korseteista kauniisiin, ylellisen herkullisiin alusvaatteisiin, sellaisina kuin me sen nykyään tunnemme.

Chantelle löytää jatkuvasti uusia inspiraatioita, joita he niin kauniisti onnistuvat saamaan alusvaatteisiinsa. Ne antavat sinulle alusvaatteiden uusimmat trendit ja toivovat inspiroivansa sinua yhtä paljon. He toivovat, että heidän uudet mallinsa ja mallinsa tulevissa kokoelmissa saavat sinut ottamaan riskejä uusissa malleissa ja väreissä.

Chantellen viettelevää luksusta

Alusvaatteet voivat viedä sinut toiseen maailmaan, jossa arjen askareet ovat kaukana. Chantelle-alusvaatteiden avulla voit vietellä ja tuntea, kuinka ylelliset materiaalit voivat muuttaa sinut. Hemmottele itseäsi kauniilla vartalosukilla, silkkisen pehmeästä kankaasta valmistetuilla pikkuhousuilla tai kauniilla pitsirintaliiveillä, jotka erottuvat arjen joukosta. alusvaatteet.

Materiaalit ovat silkinpehmeitä ja miellyttäviä päällä, jopa kauniit rintaliivit pitsisillä yksityiskohdilla tuntuvat vartalolla lähes näkymättöminä. Chantelle-alusvaatteet on valmistettu pitkien perinteiden pohjalta innovatiivinen suunnittelu ja vahva keskittyminen huippuosaamiseen. Trendi seuraa aina naisten tarpeita ja toiveita, joten mukavuus on ensiarvoisen tärkeää samalla, kun muotoilun ja ylellisyyden kanssa ei tehdä kompromisseja.

Chantellen perusalusvaatesetti

Chantelle on alusta alkaen seurannut sitä, mitä naiset haluavat ja tarvitsevat alusvaatteiden suhteen. Jos omistat Chantellen, on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi ja että materiaalit lepäävät mukavasti ihollasi ja vartalollasi. Chantellella on vuosien varrella ollut upeita malleja, jotka ovat nykyään heidän perusmallejaan. Varastossa olevat perusmallit löydät aina perusväreinä, mustana, valkoisena, luonnonvalkoisena ja ihonvärisinä/nudeina. Ota selvää, mitä perusalusvaatteita Chantellen on:

  • C Magnifique, joka on yksi heidän rintaliiveistä, joissa on upeita materiaaleja ja joka antaa todella hyvän tuen, myös niille teistä, joilla on isompi rintakehä ja tarvitsee vain hyvää tukea, kupille ja ympärysmitalle. Voit aina ostaa C Magnifiquen mustana, luonnonvalkoisena, alastonna. Kuppi on sileä, mutta kupissa on silti kauniita yksityiskohtia.
  • Révéle Moi on "vau" kauniit rintaliivit, joissa on paljon kauniita pitsiä ja yksityiskohtia, mutta silti peittää nännin ja antaa sinulle täydellinen tuki. Saatavana aina mustana ja kermana.
  • Festivité-alusasusetti on kaunis, naisellinen ja samalla röyhkeä alusvaatesarja kauniilla yksityiskohdilla. Istuvuus on täydellinen sinulle, joka kaipaa täyteläisyyttä ja keveämpää askelta rinnassa. Sitä on saatavana sekä mustana että nude-värinä.

Chantellen perusmalleja on monia muitakin, joihin voit tutustua Chantellen valikoimasta. Alusvaatebrändi tekee myös kauniit perusmallinsa muodikkaissa väreissä. Joten jos olet ihastunut perusmalliin ja sinulla on jo musta ja nude värillinen, voit pitää silmällä, koska se tulee varmasti myös kauniissa sesongin värissä. Tietysti mukana on myös Chantellen kauniit perushousut, jotka ovat ilman pitsiä tai vastaavia. Ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Tutustu Basic-housuihin tarkemmin:


Chantelle esittelee seuraavan kauden uusimmat trendit

On aina mukavaa saada jotain uutta. Uudet alusvaatteet, uudet värit ja uudet mallit. Onneksi myös Chantellesta tulee koko ajan uusia uutisia. Rakastatko Chantellea? Sitten voit varmasti löytää uusia fantastisia malleja, jotka sinun täytyy omistaa. Chantelle seuraa jatkuvasti trendejä ja muotia ja näet paljon hienoja, naisellisia ja erittäin kauniita malleja. Chantelle varmistaa, että olet yllättynyt, kun kokeilet jotakin heidän uusista rintaliiveistään. Chantelle tarjoaa sinulle parhaat materiaalit ja parhaan istuvuuden, jotta voit tuntea olosi mukavaksi koko päivän.

Onko Chantelle-alusvaatteista hyviä tarjouksia?

Netlingeriessä pidämme Chantelle-alennukset 2 kertaa vuodessa, jossa myymme pois Chantellen, Triumph, Hunkemöller, PrimaDonna, Marie Jo ja paljon muuta. Meillä on myymälässä aina aiempien mallistojen tähteitä, joita olemme keränneet myymälään suuressa alennuskategoriassa. Täällä voit olla onnekas, että meillä on vain rintaliivit tai pikkuhousut sinun koossasi.

Mutta meillä on usein myös hyvä tarjous tai kampanja käynnissä valituille merkeille ja luokille ympäri vuoden. Jos et halua jäädä paitsi parhaista tarjouksista ja haluat olla ajan tasalla viimeisimmistä uutisista, tilaa uutiskirjeemme ja saat ilmoituksen alennuksista, tarjouksista ja uutisista ennen muita.

Chantellen pitsit ovat hienoja ja ne on pestävä huolellisesti

Olet varmaan jo huomannut, että melkein kaikissa Chantellen alusvaatteissa on kauniita pitsejä, ehkä koko rintaliivit tai vain olkaimet. Chantelle tekee suuren osan alusvaatteistaan naisellisia ja lisää siksi kauniita yksityiskohtia hienojen ja pienten sekä isojen pitsien muodossa. On tärkeää, että peset Chantelle-alusvaatteesi huolellisesti. Sinun tulee aina noudattaa rintaliivien mukana tulleita pesuohjeita. Sinun tulee huolehtia kaikkien alusvaatteiden materiaaleista, aluslangoista ja nauhoista.

  • Jos pesuohjeissa kehotetaan pesemään käsin, on silti kiinnitettävä huomiota lämpötila.
  • Lämpötila ei saa olla liian kuuma, koska tämä saa materiaalit joustamaan tai löystymään.
  • Jos peset koneessa, käytä pyykkipussia, jotta että muiden vaatteiden terävät reunat eivät repeä alusvaatteitasi.

Jos olet epävarma alusvaatteiden pesusta, voit hankkia lisää vinkkejä ja neuvoja pesuun täältä.

Osta Chantelle netistä Netlingerieltä

Netlingeriellä on laaja valikoima alusvaatteita kaikilta parhailta merkeiltä. Olemme koonneet yhteen parhaat tanskalaiset ja kansainväliset tuotemerkit, joten saat yhdestä liikkeestä tuotemerkit, kuten Triumph ja Chantelle. Toimitamme uudet alusvaatteet, yöasut, sukkahousut ja kaiken muun mahdollisimman nopeasti, ja ostaessasi saat yli 89 euroa, saat ilmaisen toimituksen.

Jos olet epävarma siitä, mitä valita tai minkä koon hankkia, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on valmiina puhelin maanantaista perjantaihin 8.00-11.00. Heidät tavoittaa puhelimitse +41 40 75 00. Toivomme, että olet tyytyväinen Chantellen uusiin alusvaatteisiin ja palaat, kun tarvitset jälleen hemmottelua kauniilla alusvaatteilla.