Kaarituettomat rintaliivit

Löydä rintaliivisi ja valitse kaikkien tunnettujen tuotemerkkien joukosta.

Pitäisikö sinulla olla rintaliivit ilman aluslankaa? Sitten löydät täältä kaikki suositut aluslangalliset rintaliivit alusvaatemerkeiltämme. Täältä löydät rintaliivit ilman aluslankoja pehmusteella ja ilman useissa eri väreissä ja malleissa, jotka sopivat aina suuriin kuppikokoihin isoille rintamalleille mm. Triumph, Femilet, PrimaDonna, Sloggi ja Marie Jo. Katso kaikki rintaliivit täältä. Olet luultavasti kuullut alusvaatteista, joihin ei ole kiinnitetty alusjohtoa. Valikoimasta löytyy hienoja pitsisiä rintaliivejä sekä klassisia perusliivejä, jotka kaikki ovat ilman aluslankaa. Mitä tahansa etsitkin, saat silti tarvitsemasi optimaalisen tuen.

Voit silti valita topatut tai pehmustetut rintaliivit, kun tarvitset alusvaatteita. Valikoimastamme löytyy valtava valikoima rintaliivejä ilman aluslangaa, ja sinun tarvitsee vain klikata eri malleja ja löytää omasta mielestäsi paras. Riivien materiaalit auttavat antamaan niille hyvän tuen ympärysmitta ja kuppi, vaikka rintaliivit olisivat ilman aluslankaa.

Siellä on luultavasti jokin tietty syy, miksi et halua käyttää aluslangaa uusissa rintaliiveissäsi. Voi olla, että pidät aluslangasta epämukavaa käyttää tai et välttämättä tarvitse oikeita rintaliivejä, mutta haluat silti kohotuksen ja hyvän tuen. Riippumatta siitä, mitä haluat uusilta alusvaatteiltasi, täällä verkkosivustolla on monia vaihtoehtoja.

Ovatko kaariliivit edelleen tukea?

Monet alusvaatteisiin erikoistuneet laatumerkit käyttävät tutkittuja materiaaleja, jotta alusvaatteesi istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta ihollasi. Alusvaatteiden materiaalit auttavat antamaan rintallesi tarvitsemasi optimaalisen tuen. Aluslangattomissa rintaliiveissäsi ei ole läheskään yhtä monta saumaa kuin tavallisissa aluslangallisissa rintaliiveissä. Mitä vähemmän saumoja alusvaatteissasi, sitä parempi. Koet miellyttävämmän käyttömukavuuden jokapäiväisessä elämässäsi, jos alusvaatteissasi on vähän saumoja.

Se voi vaihdella rintaliivimalleittain kuinka hyvä tuki on, mutta tietysti se riippuu myös siitä, mitä etsit ja minkä kokoinen olet. Vaikka tuki voi vaihdella, kaikki alusvaatteesi tukevat silti rintakudosta, mikä on totta. Alusvaatteiden kehitys kasvaa jatkuvasti, ja nykyään monilla alusvaattemerkeillä voi olla rintaliivit ilman aluslangaa. rintaliivit. Alusvaatekehitys tarkoittaa, että sinulla on jatkuvasti monia uusia vaihtoehtoja, joista valita. Löytyy paljon kauniita pitsiä, klassisia rintaliivit tai urheilutoppeja, jotka kaikki tarjoavat sinulle tietyn määrän tuki.

Vaihtoehtoja on edelleen monia, vaikka valitsetkin rintaliivit ilman aluslankaa – katso tästä

Onneksi sinulle, joka haluat rintaliivit ilman aluslangaa, on monia vaihtoehtoja. Hyvälaatuisten merkkien avulla voit löytää monia erilaisia malleja ja siten löytää juuri tarvitsemasi. Sekä mallit, merkit että muotoilu tarkoittavat, että sinulle on tarjolla monia erilaisia vaihtoehtoja, vaikka valitset yhden rintaliivit ilman aluslankaa. Oikeita rintaliivejä etsiessä tulee ottaa huomioon monia yksityiskohtia.

Pitäisikö rintaliiveissäsi olla leveät tai kapeat olkaimet, ihonväriset tai punaiset, ja pitääkö niissä olla pitsiä. Vaihtoehtoja on paljon, napsauta vain ja katso tarkemmin eri malleja, joista voit valita.

Voivatko kaaririntaliivit silti olla naiselliset?

Vaikka valitsisit kaariliivit, se ei tarkoita, ettet voisi tuntea itsesi naiselliseksi, seksikkääksi tai kauniiksi. Nykyään on niin monia merkkejä, jotka tekevät kauniita alusvaatteita, ja niistä löytyy varmasti jotain sinulle. Löydät rintaliivit ilman aluslangaa, joissa on kauniita yksityiskohtia, viehättävät rusetit ja kauniit pitsit, jotka sopivat rintaliiveesi johonkin erikoista sinulle. Tuotemerkit Missya, Femilet, Triumph, sloggi ja tuotemerkki Neo Noir tarjoavat sinulle valikoiman erilaisia rintaliivejä, joista jokaisella on oma toimintonsa, tyylinsä, muotonsa ja muotoilunsa.

Mitä kokoja saat rintaliiveistäsi ilman aluslankaa?

Kuppien koot vaihtelevat B:stä E-kuppiin. Sinun on kuitenkin huomioitava, että kulhojen koot voivat vaihdella ja sama pätee myös kunkin yksittäisen kulhon tilavuuteen. Löytyykö tuotteita, joissa kokoja ei ole ilmoitettu kulhojen kooissa, vaan 34:ssä, 38 tai 42 kokoa. Älä hämmenny. Jotkut alusvaatemerkit toimivat sekä rintaliivimallien että rintaliivien yläosien kanssa.

Riivit on ommeltu entistä muotoillumpiin, joten niillä on myös tietyt kuppi- ja ympärysmittakoot. Mallissa voit valita tarkan kulhon koon ja ympärysmitan. Malli sopii sinulle, jolla on esimerkiksi suuri rintakehä, mutta ympärysmitta pieni. Riivit on ilmoitettu kooissa 34-44. Rintaliivipussin kupin koko ja ympärysmitta seuraavat toisiaan. Jos sinulla on pieni kuppi, myös ympärysmitta on automaattisesti pieni.

  • Jos käytät 70B, koko 36 rintaliivien yläosassa on hyvä koko.
  • Jos käytät 75E on kokoa 42 rintaliivien yläosassa, hyvä koko.

Voi olla hieman hämmentävää löytää eri kokoja. Löydät kokooppaan haluamallesi rintaliiville. Voit käyttää kokoopasta. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä, jos epäilet kokoasi puhelimitse: +41 40 75 00 tai sähköpostitse support@netlingerie.fi.

Löydä uudet rintaliivit ilman aluslankaa – saat silti hyvää tukea

Jos etsit rintaliivejä ilman aluslankaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät suosittuja malleja laatumerkeiltämme: Femilet, Missya, Sloggi ja Triumph. Koot vaihtelevat B:stä E-kuppiin, ja niitä on saatavana eri väreissä, malleissa ja eri kokoisissa. Meillä on aluslangattomat rintaliivit, jotka voivat sopia sekä pienelle rinnalle että suuriin kuppikokoihin, joissa saat silti optimaalisen ja hyvän tuen.

Aluslangattomat rintaliivit lisääntyvät, ja joten sinulla on myös mahdollisuus ostaa rintaliivit ilman aluslankaa kotiisi täältä meiltä. Mallit ovat modernisti muotoiltuja ja silti niissä on hyvä mukavuus jokapäiväiseen käyttöön. Onpa kyseessä sitten urheiluliivit ilman aluslankaa, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu rintaliivit tai jotain aivan muuta, mitä etsit, on takuu, että löydät oikean valikoimasta.

Etsi rintaliivit – vain ilman aluslankaa

Kuten olet luultavasti jo nähnyt, nykyään on laaja valikoima rintaliivejä ilman aluslankaa. Uusia malleja on koko ajan, ja tällä hetkellä löydät rintaliivit ilman aluslankaa, mutta jotka ovat täsmälleen saman muotoisia kuin aluslangalliset rintaliivit. Materiaalit tulevat sisään ja auttavat ilmentymään. vanteen muoto. Brändien materiaalit varmistavat, että rintaliivit tuntuvat mukavalta iholla.

Myös useat merkit käyttävät pehmeitä aluslankoja rintaliivimalleissaan. Pehmeät olkaimet ovat silikonihousut, jotka ovat joustavampia, pehmeämpiä ja liikkuvat kehon liikkeiden mukana. Pehmeällä aluslangalla ei tunnu läheskään yhtä hyvältä kuin tavallisella aluslangalla. Jos et pidä aluslangasta, mutta haluat todella rintaliivit, on hyviä vaihtoehtoja.

Triumphin alusvaatemallit "Magic boost bras", joka on upea kokoelma. Magic boost pehmeillä henkseläillä seuraa kehon liikkeitä. Triumphin "Magic boost" -kokoelmasta löydät erilaisia muotomalleja, joten voit silti saada rintaisi parhaiten sopivan mallin. Löydä Triumphin alusvaatteet, josta löydät myös Magic Boost -mallit täältä.

Urheiluliivit tukevat sinua myös ilman aluslankaa - Lue miksi

Sieltä löydät hyviä urheiluliivit, jotka tukevat rintakehääsi mahdollisimman paljon liikkeessä. Syy siihen, miksi useimmat urheiluliivit ovat kaareisia, on se, että aluslanka ei sovellu kierrettäväksi ja koviin ja nopeisiin liikkeisiin. Aluslangat menevät sisään ja häiritsevät ihoasi urheillessasi. Kun urheilet, käytä urheiluliivejä ilman aluslankaa, koska se on sinun ja kehosi vika.

Onko sinulle tehty rintaleikkaus – käytä rintaliivit ilman aluslangaa

Liivit ilman aluslangaa ovat hyvä malli sinulle, joka on käynyt rintaleikkauksessa, sillä rintalangat eivät häiritse sinua. Sinulla tulee silti olla optimaalinen tuki, oikeat pysähdykset ja lisäksi ympärysmitan on oltava sinulle mukava. Kun käytät rintaliivit ilman aluslangaa, vältyt monilta ompeleilta, jotka voivat vaivata sinua ja herkkiä alueitasi.

On hyvä idea, että keskityt edelleen tukeesi, kun olet ollut leikkauksessa tai sinulla on arpi. joista sinun on pidettävä erityistä huolta. Sinulla on oltava oikean ympärysmitalliset rintaliivit, jotta rintaliivit eivät liuku ympäriinsä. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota kupin kokoon, jotta rintaliivit istuvat täydellisesti. Katso optimaaliset tukirintaliivit, joita voit saada.

Kuinka pestä rintaliivit ilman aluslankaa – lue tästä

Paras tapa hoitaa ja antaa rintaliiveille pisin käyttöikä on pestä ne käsin. Käsinpesulla suojaat elastiset kuidut ja säilytät rintaliivien muodon ja mallin. Liivien oston yhteydessä on aina ohjeet, joita on tärkeää noudattaa tarkasti, sillä takuu on voimassa. mitätön, jos pesuohjeita ei noudateta. Jos rintaliivit pestään liian kuumassa vedessä, kuminauha katkeaa ja rintaliivit eivät pysty antamaan sinulle optimaalista tukea ja ovat siksi valmiita heitettäviksi.