Bikinihousut

Valmistaudu kesään

Meillä on valtava valikoima fiksuja ja aikuisten bikini pikkuhousuja, kuten hipsteri-, korkeatai-, matalatai- ja tanga. Käytä bikinihousuja niihin sopivan bikinitopin kanssa tai sekoita niitä mielialaasi mukaan. Laaja valikoima useista tunnetuista brändeistämme, kuten Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki ja Marie Jo.

Jos etsit bikinihousuja kesäksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään sinulle mitä meillä on, ja voit varmasti löytää jotain, joka sopii toiveisiisi. Kun haluat löytää uuden bikinihousun, et saa ostaa toppia sen mukana. Uimapuvun osia voi ostaa yksitellen, joten voit yhdistellä haluamaasi bikinisettiä. Laaja valikoima herkullisia uima-asuja kesän aurinkoon ja rannalle tai vaikkapa vain uimaretkelle. Löydät kaikki hyvälaatuiset tuotteet, jotka näyttävät hyvältä ja sopivat täydellisesti.

Vaikka on monia asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen kesälomalle lähtöä, sinun on myös muistettava uima-asut. Kiva valikoima uima-asuja, josta löydät sekä bikinihousut, bikinitopit että uimapuvut monissa eri malleissa. Suurin osa uima-asuista on saatavana settinä, mutta voit silti valita ne erikseen, jos et esimerkiksi pidä bikinipohjasta. Voit valita eri osien välillä. Ehkä haluat bikinitopin raikkaassa värissä jännittävällä kuviolla, mutta bikinihousujen tulee olla mustia. Se, että voit yhdistellä tulevaa bikinisettiäsi, tarkoittaa, että saat juuri ne bikinit, joissa tunnet itsesi parhaalle.

Valitse loputtomasta bikinihousuvalikoimasta.

Kun menet ulos etsimään bikinihousua, mahdollisuudet ovat rajattomat. Sinä päätät, mitä todella haluat ja mikä mielestäsi sopii sinulle. Meiltä löytyy runsaasti bikinihousuja raikkaissa ja hurjissa kuvioissa, mutta myös bikinihousuja neutraaleissa väreissä, jotka tekevät bikiniyläosaa pehmennettäväksi. Löydät seuraavat mallit:

 • Hipster-mallit
 • italialainen lyhytmalli
 • midi-malli
 • Tanga short -malli
 • Tai-malli

Löydät varmasti vartalotyypillesi sopivan mallin.

Bikinit vartalollesi

Voi olla vaikeaa selvittää, mikä malli sopii parhaiten vartalotyypillesi. Valittavana on monia bikinihousumalleja. Alta löydät vartalonmuotosi ja sinut ohjataan bikinihousuihin. Ota siis selvää, mikä bikinihousu sopii sinulle ja ole valmis kesään.

 • Pyyränmuotoinen vartalomuoto: Jos sinulla on kapeat olkapäät ja vyötärö lantiosi verrattuna, olkaimeton malli sopii sinulle. Olkaimeton bikinejä kutsutaan myös bandeauksi. Bandeau saa olkapäät näyttämään hieman leveämmiltä. Löydät bikinihousuja, joissa on korkea lahkeen leikkaus, jolloin lantio näyttävät pienemmiltä ja jalat pidemmiltä
 • Omenan muotoinen vartalon muoto: Sinulla on ohuet jalat ja kapeat lantio, mutta ylävartalosi on lyhyempi ja täyteläisempi. Sitten sinun on käytettävä matalavyötäröisiä bikinihousuja, jotka luovat illuusion pidemmästä ylävartalosta. Uimapuku tai tankini voi piilottaa vatsan, mutta myös tehdä vyötärösi näkyväksi.
 • Tiimalasin muoto: jos sinulla on kapea vyötärö, mutta leveät lantio ja hartiat, sinun on korostettava vyötäröäsi ja hartiasi. Mene metsästämään riimukaula-aukoista bikiniyläosaa. Jos sinulla on suurempi rintakehä, joka tarvitsee enemmän tukea, bikiniyläosa, jossa on aluslangallinen ja tavalliset olkaimet, on myös hyvä idea.
 • Atleettinen fysiikka: vartalo on hoikka ja siinä on hienovaraiset muodot. Voit etsiä uima-asuja, joissa on yksityiskohtia hapsuista tai printtejä, jotka saavat vartalosi näyttämään täyteläisemmältä. Voit myös katsoa pehmustettuja kolmiobikinejä. Etsi bikinipohja, jota voit säätää sivuilta itse.
 • Käänteinen kolmiovartalon muoto: Jos olkapääsi ovat leveämmät kuin lantiosi, sinun on siksi siirrettävä painopiste kehosi muotoon. Käytä kirkkaita tai vaaleita toppeja, joissa alaosan tulee olla yksityiskohtia tai raikkaita värejä.

Hanki itsellesi täydelliset bikinihousut

Kun ostat bikinisetin tai vain alushousut, sinun on kiinnitettävä huomiota kokoon. Koko ei saa olla vain hieman liian iso, sillä veteen hyppääessä bikinisi kastuvat ja antavat siten myös hieman kokoa. Putuuko bikinihousuistasi vai sinä luuletko, että ne ovat liian löysät muutaman käyttökerran jälkeen? Sinun tulee aina olla varma, että ostaessasi bikinihousuja, ne istuvat erityisen hyvin pohjaan. Jos bikinihousut ovat vain hieman liian suuret, bikinihousujen takakangas putoaa ja roikkuu, ja sitten on jo mentävä ulos etsimään uusi. Bikinipohjasi on myös liian löysä, jos se avautuu poispäin vartalostasi, kun uit eteenpäin.

Hyvien merkkien bikinihousut

Kun sinulla on laaja valikoima bikinihousuja, on tietysti valittavana myös eri merkkejä. Brändeillä he voivat tehdä sen, että on niin suuri valikoima monia malleja ja muotoja. Täältä näet merkkejä, jotka tarjoavat sinulle valikoiman bikinihousuja:

 • Femilet
 • Freya
 • Missya
 • PrimaDonna
 • Sloggi
 • Triumph
voit säilyttää suosikkiuima-asusi pidempään kuin vain yhden kesäkauden.

Vaihda bikinihousujen välillä

Uimahousujen useampi kuin yksi sarja on aina hyvä idea, jotta uimapuvut voivat taukoa, pestä tai kuivua, mutta myös itsesi vuoksi. On aina hienoa, että valittavanasi on useita bikinisettejä, se voi olla värikäs ja neutraali bikinisetti tai ehkä 2 eri mallia, jotta voit vaihdella auringon juonteita kehossasi. Bikinipusero kestää aina pidempään kuin bikinihousut kulumisen vuoksi. Voi olla hyvä idea ostaa kaksi bikinihousua, jotka vastaavat toppeja, tai kaksi erilaista, joita voit käyttää samaan toppiin. Jos yksi pohja ei sovi, sinulla on silti toinen.

Laadukkaat bikinihousut

Brändit kiinnittävät huomiota uimapukujesi ominaisuuksiin, jotta ne ovat mukavia, klooriherkkiä ja säilyttävät värinsä ja istuvat paremmin auringossa ja pesussa.

Oikein käsitellyt ja kunnolla pestyt hyvät materiaalit kestävät pidempään. Löydät:

 • Nylon/polyamidi: Tämä tekee uima-asustasi mukavat käyttää, ja sen etuna on vahva materiaali, joka ei anna periksi.
 • Polyesteri: Kevyt materiaali uima-asussasi, joka kuivuu nopeammin ja siirtää myös hikeä.
 • Elastaani: Onko materiaali, joka antaa bikiniesi ylä- ja alaosalle hyvän istuvuuden. Elastaani tarkoittaa, että uimapuvut venyvät ja sulkeutuvat mukavasti vartalon muotoon.

Se kertoo aina, mistä materiaaleista uima-asusi on valmistettu, sekä sopivat pesuohjeet. mitä uima-asusi kestää pesun.

Anna uima-asullesi pidempi käyttöikä

Jos pidät huolta uusista uima-asuistasi, voit myös nauttia niistä pidempään. Kun kesä tulee ja olemme valmiita saamaan väriä, uima-asumme altistetaan auringolle, kloorille ja aurinkosuojalle, mikä voi olla kovia uima-asullesi ja materiaaleille. Uima-asusi ovat tietysti kulunut ajan kanssa. Kiinnitä erityistä huomiota bikinihousuisi tai uimapuvun pohjaan, jotka voivat muuttua läpinäkyviksi ajan myötä. Alushoususi kuluvat nopeammin kuin yläosa, kun istumme pinnoilla, jotka voivat häiritä materiaalia, esimerkiksi rantahiekalla, veden reunoilla tai liukumäellä.

Seuraa ohjeita ja nauti uimapuvuistasi useiden vuodenaikojen ajan:

 • Uimapuvut on pestävä aina käytön jälkeen kloori- tai suolavedessä. Näin varmistat, että värit ja laatu säilyvät mahdollisimman hyvin.
 • Aurinko on voimakas ja valkaisee aina uimapuvun värin, jos käytät esimerkiksi alushousuja, niin heitä toppi ulos aurinkoon. Näin vähennät pikkuhousujen ja topin välistä värieroa.
 • Kun käytät aurinkovoidetta ja aurinkoöljyä, vältä niiden joutumista uima-asujen kanssa. Valitettavasti tämä voi saada uimapuvut hilseilemään ja värjäytymään.
 • Kun on aika pestä uima-asu, voit käyttää pesuainetta ja mietoa pesujauhetta. Et tarvitse niin paljon, joten käytä vain vähän. Muista, että et koskaan saa pestä uima-asuasi valkaisuainetta sisältävällä pesujauheella. Näin saavutat värin kestävyyden mahdollisimman hyvin.
 • Värilliset uimapuvut: Pese värilliset uima-asut herkän pesun pesuaineella tai värillisten vaatteiden pesuaineella.
 • Valkoiset uima-asut: Säilyttääksesi valkoisen värin mahdollisimman hyvin, käytä mietoa pesuainetta.
 • Älä koskaan heitä uima-asua kuivausrumpuun, sillä lämpö vain tuhoaa uimapuvun kuidut.
 • neonvärien värinkestävyys on yleensä alhaisempi kuin muilla väreillä, joten väri haalistuu nopeammin käytössä.
 • Hopean ja kullan värit kuluvat käytössä ja pesussa.
 • Ei ole takuu helmille, helmille, paljeteille, kiville ja muille käytetyille efekteille.