Uimapuvut

Tee uimapukustasi täydellinen ja raikas ulkoasu

Meillä on kauniita ja klassisia uimapukuja useilta tunnetuilta merkeiltämme - mm. Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki ja Marie Jo . Aikoinaan uimapuvut olivat tylsiä ja sopivat hieman vanhemmalle sukupolvelle - Mutta onneksi se ei enää ole niin! Nykyään on olemassa lukuisia kauniita ja naisellisia uimapukuja, jotka huutavat eleganssia. Kuinka hyviä ovat uimapuvut. Uimapuvut ovat valmiita uimareiteille, mutta ne voivat olla myös niille teistä, jotka eivät pidä bikineistä. Uimapuvut ovat edelleen kuumia, koska markkinoille tulee jatkuvasti muutoksia ja uusia malleja.

Voit valita klassisista ylellisiin tai haastavia värikkäitä malleja muotoiluvaikutteisiin. Pidätpä sitten jommasta kummasta, löydät varmasti jotain sinulle ja tarpeisiisi. Kun löydät täydellisen uimapuvun, olet itsevarma ja säteilet, että tunnet olosi täydelliseksi ja sitten ei tarvitse huolehtia mistään. On olemassa monia uimapukuja, joissa on hienoimmat ja kauneimmat mallit, joita sinun ei tarvitse käyttää vain rannalla. Käännä hame ympäriinsä ja laita aurinkolasit päähän, niin olet valmis näyttämään hyvältä, kun poistut uima-altaalta tai rannalta.

Uusia kausituotteita joka vuosi

Jos et onnistunut hankkimaan uimapukua tänä vuonna, älä huoli. Pian on tulossa uusia ja tuoreita malleja, uusissa malleissa tai väreissä. Saat mahdollisuuden saada uusimmat uutuudet. Muista siis seurata kotisivua ja olla valmis napsauttamaan kotiin uusi suosikkiuimapukusi. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään sinulle seuraavan uimapukukauden, sillä aina löytyy jotain yllättävää. Se voi olla uimapuvut, joissa on avoin selkä, ristiselkä tai jotain aivan muuta, mitä emme ole ennen nähneet.

Hyvien merkkien bikinihousut

Kun sinulla on laaja valikoima bikinihousuja, on tietysti valittavana myös eri merkkejä. Brändeillä he voivat tehdä sen, että on niin suuri valikoima erilaisia malleja ja muotoja. Kun ei ole kesäsesonki, uimapukuvalikoima pienenee, mutta perusuimapukuja tulee aina. varastossa sinulle. Uimapukukausi alkaa itse asiassa jo keväällä, joten muista pitää silmällä. Täältä näet merkkejä, jotka tarjoavat sinulle valikoiman bikinihousuja:

 • Femilet
 • Freya
 • Missya
 • PrimaDonna
 • Sloggi
 • Triumph
voit säilyttää suosikkiuima-asusi pidempään kuin vain yhden kesäkauden.

Uimapuvut kuvioilla ja yksityiskohdilla

Uimapuvut ovat aina hyvä idea, ne voivat viedä huomion pois vartalon muodoista tai päinvastoin tehdä niistä vieläkin näyttävämpiä. Uimapuvun raidat voivat vaikuttaa vartaloasi erinomaisesti. Jos haluat piilottaa vatsaasi tai vartalon leveyden, voit löytää pystyraidoilla varustetun uimapuvun, joka saa vartalosi näyttämään pidempään.

Voi myös olla, että haluat vatsasi näkyvän vähemmän, niin Missya-merkin malli "Argentiina uimapuku" on valtava apu. Voit aina löytää Argentiina-uimapuvun mustana, mutta joka kausi sitä tulee monissa kauniissa väreissä. Uimapuvut raskaana oleville naisille, jotka tarvitsevat hyvää tukea, "Argentiina-malli" on myös upea, koska se tukee Kangas.

Paljon uusia malleja uimapuvuille

Yllätymme joka vuosi uusilla kauniilla malleilla upeilta merkeiltä. Löydät aina perusmalleja, mutta joka vuosi niitä tulee myös kauniissa uusissa muotiväreissä. Yllätyt myös täysin uusilla malleilla, jotka voivat olla haastavampia, kuten uimapuvut avoimella takana tai leikkauksella edessä. Joten jos rakastat kokeilla jotain uutta ja tehdä arjestasi hieman jännittävämpää, voit odottaa seuraavaa kesäkautta.

Uimapuvut, joissa on hyvä tuki

On tietysti olemassa uimapukuja, jotka tukevat hyvin vartaloasi, mutta myös rintaa. Saatavilla on uimapukuja, joissa on kupin kokoa, jotta saat silti nostoa ja tukea rintallesi. Tietysti uimapukuja on oltava sinulle, jolla on suuremmat rinnat, mutta myös vain sinulle, joka tunnet olosi mukavimmaksi tukilangan tukemana. Rintata tukevat uimapuvut ovat yleensä kupin kokoisia, joten vain nostaa, mutta myös tukea uimapuvun ympärysmitta. Kun valitset uimapuvun kupin kanssa, valitset uimapuvun kupin kokoisia, ja loput uimapuvut mukautuvat siihen kupin kokoon. Kuppien koot ovat B-E ja ympärysmitta 75-100.

Uimapukusi on valmistettu hyvistä materiaaleista

Brändit kiinnittävät huomiota uimapukujen ominaisuuksiin, jotta se olisi mukava, klooriherkkä ja säilyttää värinsä ja istuu paremmin auringossa ja pesussa.

Oikein käsitellyt ja kunnolla pestyt hyvät materiaalit kestävät pidempään. Löydät:

 • Nylon/polyamidi: Tämä tekee uima-asustasi mukavat käyttää, ja sen etuna on vahva materiaali, joka ei anna periksi.
 • Polyesteri: Kevyt materiaali uima-asussasi, joka kuivuu nopeammin ja siirtää myös hikeä.
 • Elastaani: Se on materiaali, joka antaa uimapuvullesi hyvän istuvuuden. Elastaani tarkoittaa, että uusi uimapukusi on joustava ja sulkeutuu mukavasti vartalosi muotoon.

Se kertoo aina, mistä materiaaleista uimapukusi on valmistettu, sekä sopivan pesun ohjeet siitä, mitä uimapuvut kestävät pesussa. Jos pidät huolta uusista uima-asuistasi, nautit niistä myös pidempään. Kun kesä tulee ja olemme valmiita saamaan väriä, uima-asumme altistetaan auringolle, kloorille ja aurinkosuojalle, mikä voi olla kovia uima-asullesi ja materiaaleille. Uima-asusi ovat tietysti kulunut ajan kanssa. Kiinnitä erityistä huomiota bikinihousuisi tai uimapuvun alaosaan, jotka voivat muuttua läpinäkyviksi ajan myötä. Alustosi kuluvat nopeammin kuin yläosa, koska istumme pinnoilla, jotka voivat häiritä materiaalia. esimerkiksi rantahiekalla, vesireunoilla tai liukumäellä.

Seuraa ohjeita ja nauti uima-asustasi useiden vuodenaikojen ajan

 • Sinun on aina pestävä uima-asut käytön jälkeen kloori- tai suolavedessä. Näin varmistat, että värit ja laatu säilyvät mahdollisimman hyvin.
 • Aurinko on voimakas ja valkaisee aina uimapuvun värin, jos käytät esimerkiksi alushousuja, niin heitä toppi ulos aurinkoon. Näin vähennät pikkuhousujen ja topin välistä värieroa.
 • Kun käytät aurinkovoidetta ja aurinkoöljyä, vältä niiden joutumista uima-asujen kanssa. Valitettavasti tämä voi saada uimapuvut hilseilemään ja värjäytymään.
 • Kun on aika pestä uima-asu, voit käyttää pesuainetta ja mietoa pesujauhetta. Et tarvitse niin paljon, joten käytä vain vähän. Muista, että et koskaan saa pestä uima-asuasi valkaisuainetta sisältävällä pesujauheella. Näin saavutat värin kestävyyden mahdollisimman hyvin.
 • Värilliset uimapuvut: Pese värilliset uima-asut herkän pesun pesuaineella tai värillisten vaatteiden pesuaineella.
 • Valkoiset uima-asut: Säilyttääksesi valkoisen värin mahdollisimman hyvin, käytä mietoa pesuainetta.
 • Älä koskaan heitä uima-asua kuivausrumpuun, sillä lämpö vain tuhoaa uimapuvun kuidut.
 • neonvärien värinkestävyys on yleensä alhaisempi kuin muilla väreillä, joten väri haalistuu nopeammin käytössä.
 • Hopean ja kullan värit kuluvat käytössä ja pesussa.
 • Ei ole takuu helmille, helmille, paljeteille, kiville ja muille käytetyille efekteille.