Aubade

Aubade - Osta nyt

Aubade on ylellinen, lumoava ja viettelevä ranskalainen naisten alusasu. Ne ovat alusvaatteita, jotka ovat täynnä naisellisia yksityiskohtia, kauniita pitsiä ja hienoja rusetteja täydellisessä harmoniassa toimivuuden ja istuvuuden kanssa. Ranskalainen brändi on sinulle, joka rakastat aistillisia alusvaatteita ja haluat lisätä alusvaatteisiin jotain, mitä ei löydy muiden merkkien joukosta. Jos pidät ylellisistä alusvaatteista, Aubade on ehdottomasti sinua varten. Hemmottele itseäsi parhailla alusvaatteilla ja tunne itsesi todelliseksi kuningattareksi Aubaden alusvaatteissa!

Aubade on ranskalainen alusvaatemerkki, joka on valmistanut alusvaatteita vuodesta 1958. Perustamisestaan lähtien ranskalainen tuotemerkki on vain tullut suositummaksi naisten keskuudessa maailmanlaajuisesti, eikä tämä ole turhaa. He ovat esimerkiksi ensimmäinen merkki, joka alkaa valmistaa rintaliivejä ja pikkuhousuja, jotka sopivat yhteen sarjana. Muut alusvaatemerkit ovat sittemmin seuranneet esimerkkiä. Lisäksi Aubade tunnetaan erityisesti balconette-rintaliiveistään ja -housuistaan, joissa on hienoja pitsiä ja naisellisia yksityiskohtia. Ne eivät kuitenkaan tartu vain alusvaatteisiin. Löydät myös Aubaden yöasuja – yöpaitoja, yöhousuja, kimonoja ja paljon muuta.

Hienot yksityiskohdat, eksklusiivinen muotoilu, tyylikkäät pitsit ja laadukkaat materiaalit ovat vain osa siitä, mistä Aubade tunnetaan. Sen lisäksi, että naiset rakastavat suosittua tuotemerkkiä, jokainen mies rakastaa nähdä kumppaninsa pukeutuneena tyylikkäisiin ja eksklusiivisiin Aubaden alusvaatteisiin.

Laaja valikoima ranskalaisia alusvaatteita Aubadelta

Netlingerie.fi:ssä olemme päättäneet kerätä koko laajan valikoimamme Aubaden alusvaatteita yhteen paikkaan - nimittäin tälle sivulle. Täältä löydät useita kauniissa väreissä ja ainutlaatuisilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla varustettuja alusvaatesarjoja, joista tulet varmasti rakastamaan. Lisäksi löydät myös laajan valikoiman pikkuhousuja, rintaliivejä, henkselia ja paljon muuta, jotta saat Aubadelta juuri sellaisen alusvaatesarjan, josta unelmoit. Aubade on sekä aistillinen, kaunis, tyylikäs että eksklusiivinen.

Aubade lanseeraa jatkuvasti uusia malleja, jotka heijastavat ajan trendejä. Aubade suunnittelee alusvaatteita naisille, jotka arvostavat herkullisia, elegantteja ja aistillisia alusvaatteita alusvaatelaatikossaan, aina uutta ajattelua. Löydä itsellesi sopiva sarja tai osa Aubadelta täältä sivulta.

Kauniit alusvaatteet vaativat oikeaa hoitoa

Aubaden alusvaatteet ovat kauniita ja naisellisia alusasuja, jotka ovat hieman kalliimpaan hintaluokkaan. Pelkästään tästä syystä haluat ehdottomasti antaa sille parhaan hoidon, jotta se kestää mahdollisimman pitkään. Jos olet epävarma siitä, kuinka alusvaatteesi voivat kestää pitkään, löydät täältä useita hyviä vinkkejä, joita voi olla hyödyllistä noudattaa, kun haluat hoitaa alusvaatteitasi.

  • Kun sinun täytyy pestä uudet Aubaden alusvaatteet, on hyvä noudattaa pesuohjeita, jotka usein tulevat mukana.
  • Vältä pesemästä Aubaden alusvaatteita pesukoneessa. Pesukoneessa käynti voi helposti pilata hienot alusvaatteet.
  • Toisaalta pese Aubaden alusvaatteet käsin. Varsinkin jos siinä on ripustin.
  • Vältä myös liioittelemasta pesuainetta.
  • Älä koskaan jätä alusvaatteita veteen, vaan pese ne välittömästi.
  • Vältä aina huuhteluaine alusvaatteisiin. Huuhteluaine sulkee kankaan kuidut, jolloin se ei hengitä.
  • Vältä alusvaatteiden kuivaamista kuivausrummussa. Voit edullisesti taputella tai puristaa veden pois ennen kuin laitat sen kuivumaan. Mutta ei koskaan suorassa auringonpaisteessa.

Osta Aubaden eksklusiiviset alusvaatteesi täältä meiltä ja ihastu merkin kauniisiin, eksklusiivisiin ja vietteleviin malleihin.

Osta Aubaden alusvaatteita netistä Netlingerie.fi:stä

Aubaden kannattaa tutustua tarkemmin, jos etsit ylellisiä, lumoavia ja vietteleviä alusvaatteita. Olemme koonneet laajan valikoiman erilaisia malleja, värejä ja malleja tunnetulta ranskalaiselta brändiltä, joten jokaiselle naiselle, joka ei halua tehdä kompromisseja, pitäisi löytyä jotakin. Olemme myös tehneet etsimäsi löytämisen suhteellisen helpoksi ja selkeäksi, sillä olemme koonneet meren erilaisia Aubaden kokoelmia yhteen paikkaan - juuri tänne sivulle.

Jos olet epävarma siitä, mitä valita tai minkä kokoinen sinun pitäisi olla, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin välisenä aikana. 8.00-11.00. Heidät tavoittaa puhelimitse +41 40 75 00. Toivomme, että olet tyytyväinen uusiin Aubaden alusvaatteisiin ja palaat, kun tarvitset taas hemmotella itseäsi kauniilla alusvaatteilla.