Mey alushousut

MEY ALUSHOUSUT - LAAJA VALIKOIMA

Tunnetun saksalaisen brändin Mey housuilla saat varmasti housut, jotka istuvat peppuasi niin kuin ne on tehty. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman herkullisia pikkuhousuja eri luonnollisissa väreissä ja muodoissa, jotka kaikki on valmistettu hienoimmista materiaaleista. Kun sinun on valittava uudet pikkuhousut, on kaksi tärkeää asiaa, jotka sinun on aina pidettävä mielessä. Mukavuus ja istuvuus. Housujen tulee tietysti tuntua mukavilta päällä, ja ulkonäkö on myös varsin tärkeä. Kaikki saksalaisen Meyn housut on valmistettu herkullisista, laadukkaista materiaaleista.

Erittäin korkean laadun ja korkeiden standardien lisäksi Meyn housut on kehitetty erityisissä ympäristöystävällisissä olosuhteissa. Saksalainen Mey on tehnyt kestävästä tuotannosta ja sosiaalisesta vastuusta elämäntapansa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että alusvaatteet valmistetaan vain eurooppalaisissa tehtaissa.

Mey on täydelliset, laadukkaat pikkuhousut

Mey on täydellinen tuote muotitietoiselle naiselle. Tämä koskee myös Meyn laajaa valikoimaa kauniita pikkuhousuja. Alushousut, joista kaikki huokuu saksalaista laatua ja korkeita standardeja. Meyn pikkuhousut on luotu upeasti istuvina, ja ne istuvat uskomattoman hyvin vartalolle.

Monet naiset ovat nopeasti samaa mieltä siitä, että pikkuhousuja ei voi koskaan olla liikaa. Eikä Meyn herkulliset pikkuhousut. Upean valikoiman joukosta löydät monia erilaisia malleja. Muun muassa tai, maxi ja housut. Meyn monet erilaiset pikkuhousut on valmistettu hienoimmista materiaaleista. Tämä takaa sinulle pikkuhousut, jotka eivät taatusti koskaan petä sinua.

Lune Mey -housut kylmiin talvikuukausiin

Meyn housuilla saat taatusti alushousut, jotka pitävät sinut lämpimänä myös kylminä päivinä. Housut on suunniteltu istumaan uskomattoman mukavasti. Meyn pikkuhousut valmistetaan kaikki eri materiaaleista, ja siksi osa myös kylmiin kuukausiin.

Meyn pikkuhousut ottavat vastuun

Ajan mittaan monet ovat avanneet silmänsä näkemään, kuinka tärkeää on pitää hyvää huolta luonnosta. Tämä koskee suurelta osin myös muotiteollisuutta. Mey on ottanut tämän vastuun ja on siksi tehnyt sosiaalisesta vastuusta ja kestävästä tuotannosta elämäntapansa. Ympäristöystävällinen tuotanto on tässä etusijalla. Kaikkien tuotantoprosessien valvomiseksi Meyn alusvaatteet valmistetaan vain eurooppalaisissa tehtaissa. Alushousut ovat kaikki bluesign®-sertifioituja. Tämä tarkoittaa, että tuote on valmistettu kestävän tekstiilituotannon mukaisesti. Se myös varmistaa, että tuotteen ympäristöystävällinen ja turvallinen tuotanto tarkastetaan. Jos valitset saksalaisen alusvaatemerkin pikkuhousut, voit olla varma, että ne kaikki on valmistettu hienoissa ekologisissa olosuhteissa.

Pese Mey-housut huolellisesti

Meyn pikkuhousut valmistetaan eri materiaaleista, ja ne koostuvat muun muassa pehmeästä merinovillasta ja hienoimmasta silkistä. Näiden materiaalien takia housut on pestävä eri tavalla kuin olet tottunut. Voit pestä housut koneessa, mutta varmista aina, että peset ne matalissa lämpötiloissa. Merinovilla ja silkki eivät kestä muuten alusvaatteille suositeltua 60 astetta. Pesuaineena kannattaa aina käyttää villalle, mutta myös silkille sopivaa tuotetta. Villalle tarkoitettua pesuainetta voidaan käyttää molemmille materiaaleille. Sinun tulee aina välttää pesuaineita, joissa on valkaisuainetta ja optista valkoista, äläkä koskaan käytä huuhteluainetta. Huuhteluaine sulkee materiaalin pienet kuidut.

Kun sinun on kuivattava villa- ja silkkihousut pesun jälkeen, älä koskaan käytä kuivausrumpua. Anna sen sijaan pikkuhousujen ilmakuivua, jotta ne säilyttävät hyvän istuvuuden. Osta Mey-housusi meiltä ja koe, kuinka korkea materiaalin laatu antaa sinulle hyvinvoinnin tunteen luksusluokassa.