Alusmekot

Alusmekot: Säästä jopa 50%.

Kuten nimestä voi päätellä, alushameet on tehty käytettäväksi mekon tai hameen ja topin alla. Tälle sivulle olemme koonneet Netlingerien alushame- ja alushamevalikoiman. Niitä on eri värejä ja pituuksia, joten sinulla on parhaat mahdollisuudet löytää tarpeisiisi sopiva. Alushameiden ja hameiden tulee olla pehmeää ja joustavaa materiaalia, jonka tulee olla miellyttävä käyttää iholla. Alushameen ja hameen tulee myös auttaa vaatteita liukumaan helposti ja vaivattomasti vartalolla.

Mekon, hameen tai puseron alla on käytettävä alushameta tai alushametta. Tiedät luultavasti, että mekkosi tarttuu vartaloasi ja istuu väärin sen sijaan, että se putoaisi helposti ja mukavasti päällesi. Väärin istuva mekko on pitkällä aikavälillä ärsyttävää ja siksi on aina hyvä, että vaatekaappiin löytyy ratkaisu, kuten alushame tai jotain muuta. Voit valita alushameet, mutta myös alushameet, riippuen siitä, mitä sinun on käytettävä. Tärkeintä on, että vaatteet istuvat kunnolla, jotta voit tuntea olosi mukavaksi missä tahansa tilanteessa.

Alushame sinulle

Alushameen on oltava sekä käytännöllinen, mukava että houkutteleva. Tietysti edelleen on mielipiteitä, että niitä ei pidä nähdä samalla tavalla kuin juhlamekkoa tai kivaa kynäpaitaa. Pehmeä ja herkullinen alushame tai hame, joka saa vaatteesi istumaan täydellisesti, tekee arki- ja juhla-iloistasi entistä parempia. Etkö tarvitse alushamea, joka peittää sekä ylä- että alavartalon? Sitten löydät alushameet ja alushameet, joilla on sama vaikutus kuin alushameella.

Jos sinulla on hame, joka kiusaa, mutta paita istuu täydellisesti, alushame on täydellinen. Voi olla myös päinvastoin, että paita kiusoittelee, mutta sinulla on farkut jalassa. Silloin vartaloa vasten istuva aluspaita on hyvä ratkaisu.

  • Alushakeiden joukosta löydät Triumph BODY MAKE-UP alushameet, jotka ovat upeita. Materiaali ja muotoilu istuvat erittäin hyvin vartalollesi. Alushameet istuvat tiukasti, mutta kuminauha tekee niistä uskomattoman mukavat, eivätkä tukahduta sinua mihinkään. Toinen ihana yksityiskohta on se, että alushameessa on säädettävät olkaimet, joita voidaan muotoilla monella tavalla, jotta ulkoasu saa viimeisteltyä koko matkan.
  • Alushame on hyvä valinta, jos sinulla on paljon hameita ja haluaisit haluan, että ne sopivat täydellisesti aina, kun käytät niitä. Hame estää hameita tarttumasta reisiin ja niiden väliin. Alushameet ovat erittäin pehmeitä, joten hameen alla oleva ylimääräinen kerros ei häiritse sinua millään tavalla.
  • Lopuksi löydät alushameen, jolla on muotoileva vaikutus, joka tekee siluetteistasi selkeitä ja kauniita paidan tai paidan alle. Aluspaidat on valmistettu materiaaleista, jotka ovat hienoja materiaaleja ja varmistavat, että hieno paitasi istuu täydellisesti päälläsi koko päivän tai illan.

Miten valitset alushameen?

Alushame joutuu todennäköisesti kosketuksiin ihosi kanssa, ja siksi on tärkeää, että valitset mallin, joka on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka on pehmeä ja mukava. Kun ostat Netlingerieltä, saat takuun toimittamiemme herkullisten merkkien mukana. Netlingerieltä löytämäsi tuotemerkit toimittavat vain tuotteita, joiden laatu on kunnossa. Useimmissa tapauksissa tarvitset kuitenkin myös rintaliivit ja pikkuhousut. Materiaalivalinnan lisäksi alushakkeja ja alushakkeja valittaessa on huomioitava myös väri ja pituus. Väri on tärkeä, koska et yleensä halua sen näkyvän ulkopuolelta käyttämästäsi mekosta tai hameesta.

Tästä syystä sinun on tietysti valittava valkoinen alushame, jos haluat käyttää sitä mekon alla. hääpuku tai muu valkoinen vaatteet ja päinvastoin, valitse musta, jos vaatteet ovat ulkopuolelta tummia. Pituus on myös yksi tärkeimmistä tekijöistä, samoin kuin voi olla järkevää harkita, onko se vaatteiden alle tarvitsemasi mekko tai hame. Pituus on tietysti sovitettava ulkopuolisen pituuden mukaan. Voit kuitenkin valita lyhyen hameen, vaikka mekko tai hame olisi ulkopuolelta pitkä, jotta saat mukavan vaikutelman alareunasta ilman, että se on läpinäkyvä ylhäältä.

Ratkaisu läpinäkyvään mekkoasi

Oletko tilannut kotiin hieman läpinäkyvän mekon? Sitten löydät ratkaisun täältä. Löydät alushameen tai hameen, jota voit käyttää mekkosi alla. Tietenkin alushameen värin on vastattava mekon väriä täydentääkseen lookiasi.

Minkä kokoisen alushameen tulee olla

Kun menet etsimään uutta alushametta tai hametta, ota melkein aina saman kokoinen kuin ostaessasi uusia vaatteita. Alushameet ja hameet istuvat tietysti vartalon lähellä, mutta materiaali sisältää joustoa, joten voi antaa mutta silti makaa täydellisesti vartalon päällä.

Tällä hetkellä löytyy kokoja S-XL, mutta myös kokoja 34-46. Jos olet epävarma kooista, ota rohkeasti yhteyttä. Jos etsit alushakkeja, pikkuhousuja tai aluspaitoja, joissa on muotoiluvaatteita, löydät ne myös Muotoiluvaatteet kategoriasta. Muotoiluvaatteilla varustetut alusvaatteet, jota kutsutaan myös "tight up", voit löytää täältä.

Etsitkö mekkoa, jossa voit nukkua?

Eikö etsimäsi ollut aivan alushame, vaan kevyt, hieno ja mukava yöpaita. Sitten sinun on siirryttävä yöasukategoriaan, jossa on mukava valikoima monia erilaisia yöpaita. Etsi yöpaitasi täältä.

Alushameen huolto ja pesu

Kaunis alushame tai hame on tietysti käsiteltävä asianmukaisesti, kuten kaikkia muitakin alusvaatteitasi kotona. Ostamiesi tuotteiden mukana tulee aina pesuohjeet, joita tulee noudattaa tarkasti. Jos et noudata pesuohjeita, vaateoikeus katoaa. Useimmat alushameet kestävät pesun vain 30 asteessa. Jos peset liian kuumassa lämpötilassa, elastisuus ja materiaali tuhoutuvat, eikä niillä näin ollen ole yhtä hyvää vaikutusta. Ripusta pesun jälkeen alusvaatteet normaalia kuivaamista varten. Jotkin tuotteista kuitenkin kestävät matalassa lämpötilassa silitystä, mutta se ei yleensä ole välttämätöntä, koska hameiden ja alushameiden materiaali ei yleensä silittää. kiemura.

Verkko-ostokset Netlingeriestä

Kun ostat Netlingerieltä, saat nopean toimituksen ja 365 päivän palautusoikeuden. Meillä on laaja ja laaja valikoima herkullisimmista, tunnetuimmista merkeistä. Ostat yli 89 eurolla. saat jopa ilmaisen toimituksen. Jos olet epävarma pituudesta, mallista tai jostain muusta kokonaan, dvi auttaa sinua mielellään löytämään oikean tuotteen kotiisi. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin numeroon +45 41 40 75 00 tai sähköpostitse support@netlingerie.fi. Tavoitat meidät joka arkipäivä klo 8.00-11.00.