Chantelle imetysrintaliivit

CHANTELLE IMETYSRINTALIIVIT - LAAJA VALIKOIMA

Chantellen imetys-Chantelle avulla saat juuri oikeanlaisen imetysvaatteen, joka tekee imettämisestä mukavaa missä tahansa oletkin. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman hoitotyötä BH ranskalaiselta alusvaatebrändiltä Chantelle. Imetysliivit, kuten muutkin tunnetut ja suositut mallistonsa, ovat naisellisia, toimivia ja herkullisia.

Kun sinun on valittava imetysliivit, on erityisen tärkeää löytää malli, joka on mukava. Imetysrintaliivit, jotka pitävät rintasi lämpiminä ja joihin on helppo päästä, kun lapsesi on nälkäinen. Kaikki Chantellen imetysliivit on valmistettu pehmeistä kankaista ja ilman ärsyttäviä saumoja. Anna rinnoille oikea tuki sekä raskauden aikana että vauvan ilmoittaessa saapumisestaan.

Käytä jo Chantellen imetysliivejä raskaana ollessasi

Monet ihmiset ostavat usein imetysliivit vasta vauvan syntymän jälkeen. Mutta itse asiassa on suositeltavaa, että aloitat imetysliivien käytön varhain raskauden aikana tai viimeistään, kun olet raskaana 6 kuukautta. Sinun ei tarvitse olla hermostunut investoimalla hyviin imetysliiveihin jo raskaana ollessasi. Useimmat ihmiset kokevat kipeät ja kasvavat rinnat melko nopeasti raskauden alussa. Näin ollen huomaat usein nopeasti, että tavalliset rintaliivit eivät ole kovin mukavia käyttää, eivät ehkä sovi enää entiseen malliin tai ovat tulleet liian pieniksi. Vaikka imettämiseen on pitkä aika, olisi hyvä idea ostaa hyvät Chantellen imetysliivit raskauden aikana. Imetysliivien ideana on, että kupin pitäisi olla avattavissa ilman, että sinun tarvitsee ottaa koko rintaliivit pois. Imetysliivien olkahihnassa olevan napsautusjärjestelmän ansiosta se on helppo avata ja sulkea yhdellä kädellä.

Tukea ja hyvää mukavuutta rinnoillesi Chantellen imetysliivillä

Chantellen imetysliivillä voit olla varma, että muotoilu on kehitetty laajenemaan rintojen kasvaessa. Chantellen imetysliivit mukautuvat rintaan, kun maitoa tulee. Samalla imetysliivit tarjoavat hyvän ja pehmeän tuen rinnallesi ja auttavat tarjoamaan samanlaista mukavuutta kuin tavallisista pehmeistä rintaliiveistä. Kaikki Chantellen imetysliivit on valmistettu pehmeistä ja kevyistä materiaalit, jotka antavat ihosi hengittää ja ovat siksi erityisen mukavia käyttää. Näissä ei myöskään ole ärsyttäviä saumoja, jotka voivat häiritä sinua, käyttäjää, ja häiritä vauvaa imetyksen aikana.

Olipa kyseessä ensimmäinen, toinen tai kolmas lapsesi, sinun täytyy hallita monia asioita. ennen kuin vauva ilmoittaa saapumisestaan. Hyvällä Chantellen imetysrintaliiveillä taataan hyvät ja mukavat vaatteet rinnoillesi sekä raskauden aikana että sen jälkeen.

Miten vältät utaretulehduksen

Kestiitti voi olla erittäin tuskallinen tila, mutta onneksi on olemassa monia hyviä neuvoja, joiden avulla voit välttää sen saamisen. Ensinnäkin on tärkeää, että tyhjennät rintasi kokonaan imetyksen aikana. Muista myös hieroa maitopalat esimerkiksi suihkussa, sillä ne voivat aiheuttaa utaretulehduksen riskiä. Lisäksi on myös tärkeää, että panostat hyviin imetysliiveihin, jotka voivat laajentua rintojen kasvaessa. Tämä voi olla esimerkiksi Chantellen imetysliivit.

Rinnat on pidettävä kuivina ja lämpiminä, ja sen voit tehdä esimerkiksi imetyspehmusteella. Talvella voi olla erityisen hyvä idea käyttää villasta valmistettuja imetyslappuja, sillä ne lämmittävät lisää. Osta Chantelle imetysrintaliivit meiltä ja saat optimaalista tukea raskauden ja imetyksen aikana.