Calvin Klein bikinit

Calvin Klein bikinit: Säästä jopa 30%

Kun kesä saapuu Tanskan maahan, se tarkoittaa myös sitä, että bikini- ja uimakausi on käsillä. Onneksi täällä Netlingerie.fi:ssä on laaja valikoima kauniita bikinejä mm. Calvin Kleiniltä. Mallit, jotka ovat täydellisiä kesän tai loman monille ihanille ranta- ja uintimatkoille.

Tältä sivulta löydät monien muiden tuotteiden joukosta laajan valikoiman kauniita Calvin Klein -bikinejä, kaikki tunnetun tulen suunnittelema. Calvin Kleinin monet bikinit on luotu urheilulliselle ja aktiiviselle naiselle, joka ei halua tehdä kompromisseja, ei edes bikinien suhteen.

Valmistaudu kesään Calvin Klein -bikineissä

Oletko valmis aurinkoon, kesään ja kuumaan päivään rannalla? Meiltä löydät laajan valikoiman kauniita bikinejä amerikkalaiselta Calvin Klein -brändiltä. Monien mallien joukosta löydät bikinejä kauniissa moderneissa väreissä, bikinejä, jotka on suunniteltu modernilla leikkauksella ja jotka myös istuvat erittäin mukavasti vartalolla. Laajassa Calvin Kleinin kauniiden bikinien valikoimassa löytyy muun muassa:

Kolmiobikinit - Bralette-bikinit - Bikinit leveillä olkahihnoilla - Bikinit ohuilla olkahihnoilla - Yksiolkabikinit - Bikinit vetoketjulla

Calvinin pehmeät bralette-bikinit Klein on ehkä tunnetuin bikini tunnetulta tuotemerkiltä. Näiden bikinien ominaisuus on, että niissä kaikissa on leveä joustava reuna, joka ulottuu rinnan ympärille. Leveä reuna on kauniisti koristeltu Calvin Kleinin logolla.

Meri erilaisia Calvin Kleinin bikinejä

Jotkut bikinit ovat rohkeampia kuin toiset, ja niissä on esimerkiksi älykkäitä yksityiskohtia. vetoketjujen muotoinen, joka sijaitsee rinnan etuosassa. Toisissa on hyvin havaittavissa oleva logokuminauha vatsan ympärillä, ja joissakin on kurkistus paljaaseen ihoon. Kaikki Calvin Kleinin monet bikinit ovat saatavilla useissa kauniissa väreissä, joista kaikki Antavat brändille tunnetun urheilullisen ja aktiivisen ilmeen. Löydät muun muassa Calvin Kleinin bikinit sinisen, turkoosin, punaisen ja keltaisen sävyissä.

Monet erilaiset bikinit on valmistettu herkullisista, nopeasti kuivuvista ja joustavista materiaaleista. Molemmat tarkoittavat, että voit luottaa siihen, että bikinisi kuivuvat nopeasti uinnin jälkeen, mutta myös siihen, että Calvin Klein -bikinisi säilyttävät sekä muodon että värin.

Calvin Klein on paljon enemmän kuin tunnettu nimi

Monien Calvin Kleinin tuotteiden tunnusmerkki on tunnettu logo, joka näkyy lähes kaikissa Calvin Kleinin monissa tuotteissa. Ainakin mitä tulee merkin alusvaatteisiin ja uima-asuihin. Logo sijoittuu usein hyvin näkyvästi joko bikinien moniin reunoihin tai leveään kuminauhaan. Mutta Calvin Klein -bikinit ovat paljon muutakin. Nämä ovat bikinit, jotka on suunniteltu urheilulliselle naiselle, joka haluaa olla aktiivinen. Myös silloin, kun tulee makaamaan rannalla kuumana kesäpäivänä.

Hyviä pesuvinkkejä uusille Calvin Klein -bikineillesi

Uusista bikineistä kannattaa pitää hyvää huolta. Jos huolehdit Calvin Kleinin bikinien pesusta, ne voivat säilyttää sekä muotonsa että värinsä pitkään. Muista aina huuhdella bikinit käytön jälkeen. Kloori ja suolavesi sekä valkaisevat että värjäävät bikinejäsi. Pese bikinit 40 asteessa ja vältä niiden kuivaamista kokonaan kuivausrummussa. Jos etsit mukavia ja urheilullisia bikinejä minimalistisella ja tyylikkäällä muotoilulla, valitse yksi amerikkalaisen merkin monista bikineistä. Calvin on Klein hyvä ja turvallinen valinta. Meiltä löydät meren erilaisia bikinejä useissa eri malleissa ja väreissä, jotka ovat erityisen mukavia pitkälle rantapäivälle.