Sloggi topit

SLOGGI TOPIT - LAAJA VALIKOIMA

Kauniilla Sloggi toppilla saat kauniin topin upeassa laadussa. Meiltä löydät laajan valikoiman kauniita toppeja erittäin suositulta merkiltä. Sloggin laajassa kauniiden toppien valikoimassa laatu ja istuvuus ovat tärkeimmät ja tärkeimmät elementit. Tämä koskee kaikkia kokoelmia, myös toppimalleja. Kaikkien tuotteidensa ansiosta Sloggi onnistuu nostamaan sinut aina eturiviin. Tämä tarkoittaa, että tunnet olosi mukavaksi joka ikinen päivä, kun käytät tunnetun Sloggi-brändin toppia. Kaikki topit on valmistettu yhtä hyvälaatuisina kuin muut monet Sloggin aikojen saatossa suunnittelemat tuotteet. Kaikki sillä tunnetulla hyvällä istuvuudella, josta brändi tunnetaan mm.

Triumphin jälkeläinen

Sloggi on ollut useiden naisten suosikki alusvaatemerkki vuodesta 1979 lähtien. Sama koskee laajaa valikoimaa kauniita toppeja. Sloggi on peräisin tunnetulta alusvaatebrändiltä Triumph, jota naiset rakastavat kaikkialla maailmassa yhtä paljon kuin Sloggi. Erityisesti sen hyvän istuvuuden ja modernin ja innovatiivisen muotoilunsa vuoksi.

Sloggin erittäin hienot ja naiselliset topit on kehitetty antamaan rinnoillesi ehdottomasti paras istuvuus ja tuki. Mutta se on myös luotu antamaan sinulle ylellisyyden ja hyvinvoinnin tunnetta riippumatta siitä, mitä teet. Käytä kauniita toppeja jokapäiväiseen käyttöön tai käytä niitä jopa urheiluun. Osta täältä esimerkiksi Zero Feel -toppeja.

Sloggilla on useita eri malleja

Sloggi on suunnitellut laajan valikoiman toppeja useisiin eri malleihin. Topit ovat joko leveillä tai kapealla olkahihnalla. Matala tai korkea kaula. Monille topeille on yhteistä se, että ne on jokainen kehitetty antamaan sinulle ehdottoman täydellisen ja vertaansa vailla olevan mukavuuden, mikä on myös tunnetun merkin ensisijainen ominaisuus. Sloggin hienot topit on valmistettu herkullisista materiaaleista, kuten puuvillasta, polyamidista ja polyesteristä. Materiaalit, jotka takaavat pehmeän ja mukavan tunteen paljaalla ihollasi. Useimmat Sloggin topit ovat saumattomia ja valmistettu kevyesti joustavina, mikä auttaa antamaan sinulle täydellisen liikkumisvapauden.

Yksinkertaisen topin jokaisen rinnan alla on kapseloitu lisätuki. Tuki on erittäin mukava ja varmistaa, että et tunne rintojen putoamista. Sen sijaan tämä tuki auttaa muotoilemaan rintakehän paikoilleen yläosassa, joten tunnet olosi mukavaksi. Sloggin toppia voi käyttää Riivet, mutta niitä voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin. Toppi voi pitää sinut lämpimänä tai sitä voidaan käyttää tyylikkäänä osana lookiasi. Se, miten käytät toppiasi, on tietysti sinun päätettävissäsi. Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi, kun käytät Sloggin toppia.

Monet Sloggin kauniit topit on suunniteltu leveällä selkäkappaleella. Selkäosa auttaa varmistamaan, että toppi ei ala liukua ylös selkääsi päivän aikana. Se auttaa myös varmistamaan erittäin miellyttävän käyttömukavuuden. Koko vartalon ympärille luodaan täydellinen pito, joka auttaa tukemaan ja nostamaan rintakehää. Leveän selkäkappaleen avulla et tunne raskasta tunnetta, vaan rintakehän tukemista. Etsitkö Sloggin upeaa laatua ja istuvuutta toppia? Joten tutustu tämän sivun laajaan valikoimaan. Täältä löydät monia erilaisia toppeja. Kaikki hienoissa laaduissa ja moderneilla väreillä ja kuvioilla, jotka taatusti vetoavat moniin. Osta toppi Sloggista tältä sivulta ja hanki toppi, joka tuntuu mukavalta päällä, myös silloin kun se sopii joka ainoa päivä.