Sloggi Double Comfort

SLOGGI DOUBLE COMFORT - LAAJA VALIKOIMA

Sloggi Double Comfort on Sloggi klassikkosarja, joka sopii kaiken ikäisille naisille, jotka arvostavat klassisia ja mukavia alusvaatteita. Sloggi Double Comfort tunnetaan erityisesti hyvästä istuvuudestaan, mikä ei siksi ole turhaan monien naisten suosikkivalinta alusvaatteissa. Valikoimansa kautta Sloggi onnistuu asettamaan asiakkaat etusijalle, mikä hyödyttää sinua, kun käytät tunnetun tuotemerkin alusvaatteita. Sukella laajaan valikoimaamme tällä sivulla ja löydä suosikkituotteesi Sloggi Double Comfortilta.

Sloggi Double Comfort – Klassiset naisten alusvaatteet

Sloggi Double Comfort on herkullinen sarja, joka on valmistettu pehmeimmästä ja hienoimmasta puuvillasta ja jota tulet mielelläsi käyttämään lähinnä vartaloasi. Siksi Sloggi Double Comfort ei ole turhaa, että monet naiset suosivat alusvaatteita klassisissa ja mukavissa alusvaatteissa. Sloggin klassisesta pikkuhoususarjasta löydät mukavia toppeja ja erilaisia pikkuhousumalleja:

Kolmen eri pikkuhousumallin perusvärit ovat musta, valkoinen ja ihonvärinen.

Sloggi Double Comfort -housut – uusi suosikkisi

Kun kokeilet Sloggi Double Comfortia ensimmäistä kertaa, huomaat nopeasti, miksi niin monet naiset rakastavat sitä ja palaavat erityisesti mukaviin pikkuhousuihin. Sloggi Double Comfort -sarja on erityisen houkutteleva täydellisellä istuvuudella, joka on erityisen ominaista sarjalle, ja mukavilla materiaaleilla (95 % puuvillaa ja 5 % elastaania). Sloggi Double Comfort -housuissa on yläreunassa leveä kumireuna, mikä tekee housuista erityisen mukavat käyttää, sillä kuminauha on leveämmässä kappaleessa kuin jos se olisi ollut ohut kuminauha sen sijaan.

Kuinka peset Sloggi Double Comfortin?

Koska alusvaatteiden materiaalit ja kuidut ovat erilaisia, on myös erilainen alusvaatteittain, missä lämpötiloissa se kestää pesua. Riippumatta siitä, mitkä alusvaatteet sinun tulee pestä, on tärkeää noudattaa pesuohjeita. Jos ei, reklamaatio- ja palautusoikeus katoavat. Sloggi Double Comfort, joka on valmistettu 95 % puuvillasta, kestää pesun jopa 95 asteessa. Uskomme kuitenkin, että 60 astetta riittää alusvaatteiden pesuun.

Hemmottele itseäsi Sloggin mukavilla Double Comfort -alushousuilla

Sloggi Double Comfort on äärimmäistä hemmottelua, sillä saat pehmeät ja mukavat alusvaatteet, jotka sopivat joka tilanteeseen. Pehmeät ja mukavat materiaalit ovat hengittäviä, istuvat kuin unelma, eikä niissä ole epämiellyttäviä ihoa ärsyttäviä tarroja. Samaan aikaan et luultavasti löydä parempaa istuvuutta mistään muusta merkistä markkinoilla, sillä Sloggi Double Comfort halaa vartaloasi ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

Voit nyt liikkua vapaasti haluamallasi tavalla huolehtimatta saumoista tai reunoista, jotka häiritsevät sinua. Tunne, miltä hyvinvointi tuntuu sisältä ulospäin, ja pudota alusvaatteitasi, jotka kiristävät ja antavat vartaloasi. Sijoita sen sijaan Sloggi Double Comfortiin, jossa tunnet olosi vapaaksi, kevyeksi ja mukavaksi koko päivän. Klassiset ja mukavat alusvaatteet ovat siksi alusvaatteita, jotka sopivat erinomaisesti käytettäväksi tiukkojen farkkujen tai tiukan mekon alla, jolloin tuote tuntuu melkein näkymättömältä. Sloggi Double Comfortilla saat korkeimman tason hemmottelua ja parasta laatua olevia tuotteita.

Osta Sloggi Double Comfort verkosta Netlingerieltä

Netlingerieltä löydät aina laajan valikoiman Sloggi Double Comfortia. Etsitpä sitten hipsteriä, toppia tai jotain aivan muuta kuin klassiset alusvaatteet, löydät ne täältä sivustolta. Kun ostat alusvaatteita ja alusvaatteita täältä Netlingerie.fi:stä, saat aina nopean toimituksen ja edullisen toimituksen. Jos sinulla on kysyttävää Sloggi Double Comfort -valikoimastamme, tarvitset apua oikean koon löytämisessä tai muita kysymyksiä valikoimastamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 41 40 75 00 tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen support@netlingerie.fi.