Sloggi bodyt

SLOGGI BODY - LAAJA VALIKOIMA

Vartalohousut ovat kuumia, ja tämä koskee myös suosittuja Sloggi -merkkisiä kauniita malleja. Sloggin vartalosukilla saat vartalollesi kauniisti ja tyylikkäästi istuvan bodyn. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä body-sukkia. Sloggissa sinun hyvinvointisi on keskiössä, minkä vuoksi Sloggi on luonut kaikenlaisia herkullisia sukkahousuja, jotka kaikki on suunniteltu superkauniista materiaaleista. Kaikissa on sama fantastinen mukavuus ja istuvuus kuin monista muista erittäin suositun tuotemerkin tuotteista.

Sloggin kaunis bodysukka

Bortosukka on kaunis ja tyylikäs, eikä sitä tarvitse sekoittaa tuhmiin alusvaatteisiin. Vartalosukka on täydellinen lisä muuhun asuun. Niin arkeen, juhliin kuin erilaisina ja ylellisinä alusvaatteina. Monet naiset yhdistävät body-sukat röyhkeisiin ja vietteleviin alusvaatteisiin, joita käytetään vain erityisissä tilaisuuksissa. Mutta itse asiassa vartalosukkia ei tarvitse käyttää vain silloin, kun haluat hemmotella jotakuta, josta välität paljon. Bodystocking on tyylikäs. Jos laatu on yhtä hyvä kuin Sloggin body-sukat, niin sinulla on helposti houkutus käyttää sitä melkein joka päivä.

Sukkahousulle on ominaista se, että se suljetaan alareunassa pienten tukien avulla. painikkeita. Painikkeiden avulla bodyn avaaminen on helppoa, mikä on erittäin käytännöllistä esimerkiksi wc-käynnin yhteydessä. Sloggi on suunnitellut lukuisia kauniita ja yksinkertaisia bodysukat, jotka kaikki valmistetaan samaa laatua kuin muut Sloggin ajan mittaan valmistamat upeat tuotteet. Valikoimasta löydät vartalosukat, jotka ovat sekä täysin yksinkertaisia, ilman yhtäkään yksityiskohtaa, mutta myös bodysukat, jotka on koristeltu hienosti pienillä suloisilla naisellisilla pitsillä.

Voiko Sloggi muotoilla?

Joissakin Sloggin tyylikkäistä bodysukkahousuista on erittäin suosittu muotoiluvaateefekti. Sloggin kauniit bodystocking-mallit on kaikki luotu upeista materiaaleista, jotka käpertyvät vartaloon erittäin mukavasti. Saat täyden liikkumisvapauden, kun kangas seuraa jokaista liikettäsi.

Kauniit sukat on suunniteltu ilman saumoja, joten niitä voi helposti käyttää tiukan hameen tai suosikkifarkkujesi alla. Ilman estettä päivän aikana. Useimmille Sloggin bodyille on yhteistä se, että niissä on OEKO-TEX-merkintä, mikä tarkoittaa, että yksittäiset bodyt on valmistettu kestävästi ja siksi ne on testattu erilaisille terveydelle ja ympäristölle haitallisille aineille.

Pidä huolta vartalostasi

Sloggin kauniista bodysukkasta kannattaa pitää hyvää huolta. Jos käsittelet sitä oikein, voit myös nauttia siitä erittäin pitkään. Jos olet epävarma siitä, miten se tehdään, tässä on muutamia vinkkejä, joita on hyvä noudattaa, jos haluat pitää herkullisen sukkahousun mukavana ja joustavana. Kun sinun on pestävä sukat, on suositeltavaa kuten aina, lue pesuohjeet. Pese vartalosukkasi aina käsin, varsinkin jos se sisältää aluslangan. Ennen vartalosukkien pesua pesuaine kannattaa liuottaa lämpimään veteen.

Jos vartalosukkasi on valkoinen, se on luultavasti värjätty valkoiseksi. Siksi käytä aina pesuainetta värillisille vaatteille, mieluiten villalle. Villan pesu on hellävaraisempaa hienoille materiaaleille. Älä koskaan käytä huuhteluainetta. Huuhteluaine sulkee kankaan kuidut. Älä myöskään koskaan käytä kuivausrumpua äläkä väännä sukkasi kuivaksi. Älä koskaan anna Sloggi-sukkasi kuivua suorassa auringonpaisteessa, koska se voi aiheuttaa värimuutoksia. Osta kauniit Sloggi-sukkahousut meiltä ja tunne, kuinka hienot materiaalit käpertyvät mukavasti kehosi ympärille.