Seafolly

Netlingerieltä löydät aina suositun Seafolly-uimapukubrändin. Kauniita malleja kauniissa, värikkäissä ja ennen kaikkea naisellisissa ja trendikkäissä muodoissa, joista kaiken ikäiset naiset rakastavat. Hemmottele itseäsi, perusvaatekaappiasi tai läheistäsi Seafollyn herkuilla aina täydellisellä istuvuudella, korkealla mukavuudella ja kestävillä väreillä.

Hemmottele kaikkia naisia tämän erittäin suositun australialaisen brändin creme de la cremellä, joka on vallannut maailman myrskyn. Ehkä rakastut täysin tähän upeaan merkkiin, kun olet kokeillut monia herkullisia malleja ja tuntenut fantastisen mukavuuden ja ihanat materiaalit omalla ihollasi - hinnat ovat, kuten aina, edulliset, kun ostat naisten alusvaatteita ja uima-asuja Netlingeriessä - Tarjoamme mm. päällä:

 • Uima- ja bikinitopit monissa herkullisissa vaihtoehdoissa ja väriyhdistelmissä
 • Uimapuvut, hipsterit ja G-stringit kauniissa ja mukavissa malleissa
 • Uimapuvut ja bikinit kaikissa kuviteltavissa olevissa versioissa kauden kuumimmissa malleissa
 • Uima-asusteita monissa jännittävissä versioissa

Laatu erikoisluokassa

Laatu katsotaan olevan erikoisluokkaa, kun kyse on upeasta Seafolly-brändistä. Sekä maailma että naisten sydämet ovat valloittaneet myrskyn siitä lähtien, kun tämä jännittävä australialainen brändi näki päivänvalon vuonna 1975. Tavoitteena on myös olla maailman johtava upeiden ja mukavien uima-asujen, bikinien ja uimatarvikkeiden valmistaja kaikenikäisille naisille. Netlingeriellä tarjoamme mm. kauniissa:

 1. Suunnittelut klassisissa ja ajattomissa väreissä
 2. Suunnittelut trendikkäillä muodoilla, väreillä, pituuksilla, kuvioilla ja kauttaaltaan printeillä

Siellä on jotakin jokaiseen makuun ja jokaiseen tilaisuuteen, kun tutustut laajaan ja ei vähiten kutsuvaan Seafolly-valikoimaan. Kesä, uimakausi ja perusvaatekaappi voivat nopeasti muuttua paljon kauniimmaksi ja kutsuvammaksi aina upean Seafolly-brändin parhaalla.

Seafolly värien maailma

Seafollyssa ostaminen ei ole koskaan tylsää. Täällä tapaat kauniiden värien, väriyhdistelmien, kuvioiden, printtien ja ei vähiten muotojen maailman. Yllätysten maailma, joka tarjoaa tietysti myös klassisempia ilmeitä niille teistä, jotka rakastavat kauniita ajattomia bikinejä, jotka ovat trendikkäitä kaudesta toiseen ja vuodesta toiseen.

Tämä ammattibrändi voi levittää iloa, jos joku ja hyvällä tuulella monien kauniiden ja värikkäiden kuvioineen. Anna boheemi tyylisi nousta esiin tai virkistä vaatekaappi tyttömäisillä väreillä, viileillä väreillä tai ehkä hienostuneella kuviolla. Löydät kaiken mitä sydän voi toivoa herkkujen ja creme de la cremen suhteen moderneissa ja mukavissa nuorten tyttöjen ja naisten uima-asuissa.

Värit, jotka kestävät

Ostatpa sitten uima-asuja, bikinejä, bikinipäällisiä tai bikinihousuja yhdeksi kaudeksi tai etsit klassisempaa lookia, joka kestää vuodesta toiseen, voit nauttia aina korkeasta laadusta. Seafollyn herkkuja:

 • Värit, jotka kestävät pesusta pesusta toiseen
 • Istuva, joka kestää pesusta pesusta toiseen

Muista huuhdella uima-asut käytön jälkeen, jos olet ollut joko suolavedessä tai kloorissa, materiaali kestää kauemmin. Sama pätee sekä istuvuuden että värien kanssa. Anna kesän saapua ja kaikkea parasta aina kauniilta Seafollylta.

Naisellinen, värikäs tai viettelevä

Seafolly on ilmeinen valinta jokaiselle naiselle. Täältä löydät kaiken, mistä voit unelmoida: jännittäviä yksityiskohtia, kauniita värejä ja kauniita naisellisia malleja. Pitäisikö sen olla viettelevä, käytännöllinen vai kenties vain mukava - Seafolly tarjoaa sinulle kaiken kauniissa muotoilussa. Tarjoamme:

 • Rannalla, uima-altaalla ja puutarhassa käytettävät mallit

Voit tietysti käyttää kauniit bikinit, alaosat ja rantaasut moneen muuhun tilaisuuteen, joissa kauniit värit, kauniit kuviot ja herkulliset materiaalit varmistavat aina kauniin pukeutumisesi.

Runsaasti kauniita toppeja

Topit eivät todellakaan ole tylsiä, kun ostat kauniin Seafolly-brändin tuotteita. Uimapussit ja bikinit ja ei vähäisimpänä uimapuvut melkein hymyilevät sinulle monien upeiden väriyhdistelmien ansiosta. Jopa yksivärisemmät mallit ovat täynnä pieniä kauniita yksityiskohtia, jotka tekevät niistä täysin ainutlaatuisia.

Anna jännittävien väriyhdistelmien ja kuvioiden maailman auttaa sinua viettämään elämäsi parhaan kesän pukeutuen upean Seafollyn parhaisiin vaatteisiin. .

Alushousut jännittävinä versioina

Olipa ne sitten siistejä, käytännöllisiä, naisellisia tai kenties vain rantamaisia, Seafollyn naisten alushousut ja bikinihousut ovat täydellinen ratkaisu. Ajan mittaan kokoelmat ovat tarjonneet monia jännittäviä muunnelmia:

 • Bikinihousut
 • Minihipsterit
 • Bikinihousut pitsillä
 • Bikinihousut
 • Bikinit G-stringit

Löydä oma suosikkisi monien jännittävien mallien joukosta. Valinta voi olla lähes täysin vaikeaa. Olemme kuitenkin tarjonneet hinnat, kun sinun ei tarvitse tyytyä vain yhteen settiin. Hemmottele itseäsi - nyt kun on tilaisuus tavata kaunis ja värikäs kesä uimapukumuodin parhaalla.

Seafollyn visio

Seafollyn brändin ja mission takana oleva visio on selkeä: Nousta uima- ja rantavaatteiden johtavaksi brändiksi vuoteen 2020 mennessä. Siinä mielessä he ovat matkalla päämäärään asenteella, että laatu on kaikki kaikessa. Monet mallit ovat saaneet inspiraationsa kauniista ja pitkästä Australian kesästä, josta naiset kaikkialla maailmassa voivat nauttia tällä tavalla.

Toivomme myös ilahduttaa sinua tämän jännittävän brändin parhaalla kauniilla väreillä, naisellinen muotoilu ja laatu, joka kestää.

Seafolly-alennus

Netlingerie tarjoaa paljon upeita Seafolly-tarjouksia. Jos etsit edullisia bikinejä, halpoja uimapukuja tai värikkäitä toppia tai bikinihousuja, odota meiltä edullisia hintoja. Tarjoamme myös monia jännittäviä merkkejä ja malleja ennennäkemättömän alhaisilla hinnoilla suositulla tarjoussivullamme, josta saatat olla onnekas löytää aiempien kokoelmien jäännöksiä tai muita jännittäviä erikoistarjouksia.

Päivittäinen toimitus

Jos haluat nopean toimituksen, Netlingerie on oikea paikka tehdä ostoksia. Tarjoamme päivittäisen toimituksen suosituille tuotemerkeillemme. Tarjoamme nopean toimituksen lähimpään pakettikauppaan.

Haluatko ilmaisen toimituksen?

Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat 89 eurolla. Netlingeriellä toimitamme tilauksesi sinulle täysin ilmaiseksi - niin kauan kuin tilauksesi on toimitettava Tanskaan.

Kysy rohkeasti neuvoa

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai kenties tietystä tuotemerkistä. Voit soittaa meille numeroon +45 41 40 75 00 arkisin klo 8.00-11.00. Voit myös kirjoittaa asiakaspalveluun. Voit tehdä tämän osoitteessa support@netlingerie.fi.

Käytännölliset kokooppaat

Haluamme tehdä verkko-ostoksista sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi tältä sivulta löydät myös suuren määrän käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä kokooppaita, jotta löydät oikean koon ja mukavuus on parhaimmillaan.

Katsomme. hemmottelemaan sinua kaikella parhaalla tanskalaisesta ja kansainvälisestä muotimaailmasta, joka koostuu naisten alusvaatteista, alusvaatteista, uima- ja yöasuista.