Marlies Dekkers

Marlies Dekkers alusvaatteet: Säästä jopa 40%

Netlingerieltä löydät eksklusiivisen ja ei vähiten naisellisen ja sensuellin Marlies Dekkers -brändin. Täältä saat hieman tavanomaisesta poikkeavia design-alusvaatteita usein silmiinpistävällä mallilla, jotka sopivat niin arkeen kuin juhliinkin. Valitse monista jännittävistä vaihtoehdoista sekä pikkuhousuina että rintaliiveinä.

 • Marlies Dekkers -rintaliivit
 • Marlies Dekkers -housut

Kaunis, naisellinen, toimiva ja ei vähiten mukava. Saat kaiken ja enemmän, kun valitset tämän jännittävän merkin herkkuja. Mallistoissa on yleensä pehmeät ja herkulliset pehmustetut rintaliivit sekä innovatiiviset pikkuhousut ja stringit. Marlies Dekkers on täällä jäädäkseen – siitä ei ole epäilystäkään. Täällä voit hemmotella itseäsi ja vaatekaappiasi upeilla yksityiskohdilla – yksityiskohdilla, jotka tekevät eron herkullisista alusvaatteista.

Feminine Marlies Dekkerin laadukkaat alusvaatteet

Let Hemmottele naisellisia muotojasi laadukkailla alusvaatteilla aina suositulta Marlies Dekkers -brändiltä. Se on sekä herkkä että ainutlaatuinen suunnittelultaan ja materiaalivalinnaltaan. crème de la crème on valittu sinulle, joka haluat alusvaatteita, jotka istuvat täydellisesti vartalolle ja käyttävät samalla erittäin mukavia materiaaleja.

 1. Huolellisesti valittu. materiaalit
 2. Keskity pieniin yksityiskohtiin
 3. Herkullinen istuvuus

Painopiste on kauniissa naisellisissa muodoissa. määrin tulevat oikealle paikalleen kauniilla yksityiskohdilla, joita mm. on tarjonnut mallistoja, joissa on naiselliset olkaimet kupin poikki, mahdollisuus push-up-efektiin ja yhteensopivaan malliin pikkuhousut.

Marlies Dekkerin rintaliivit eksklusiivisessa ilmeessä

Riippumatta kokoasi, jännittävän Marlies Dekkers -brändin suunnittelija on onnistunut luomaan tyylejä, jotka melkein halaavat vartaloa. Valitse useista erityyppisistä rintaliiveistä, joissa on upeita yksityiskohtia, kuten:

 • Säädettävät olkaimet
 • Erittäin mukava sulkeminen
 • Pehmustettu kuppi
 • Push-up-efekti

Kun voit yhdistää sekä rintaliivit että pikkuhousut mieltymysten ja muiden vaatteiden mukaan, saat laajan valikoiman sekä ylä- että alaosien mallit. Yhdistä joko kapeiden tai hieman leveämpien alushousujen kanssa. Stringit, shortsit, push-up-efekti ja kauniit yksityiskohdat löytyvät useimmiten kauniista mallistoista - kaikki eksklusiivisessa lookissa, joka sopii erinomaisesti niin arkeen ja juhlaan kuin erikoisempiin tilaisuuksiin, joissa alusvaatteiden täytyy olla jotain hyvin erikoinen.

Shortsit pikkuhousut tai stringit

Marlies Dekkers -brändi ei tarjoa vain kauniita ja raikkaita värejä malleissaan, vaan myös monia tyylejä, joiden avulla voit sovittaa yhteen muu vaatekaappi. Pitäisikö sen olla naru farkkuihin, hame vai kenties kuumat shortsit pikkuhousut?

 • Nyörit
 • Shortsit pikkuhousut

Tästä saat eksklusiivisen tuotemerkin, joka myös housuissa ja shortseissa pikkuhousut usein yllättävät jännittävillä yksityiskohdilla, kuten olkaimet takareunassa sekä erittäin pehmeitä ja mukavia materiaaleja. Jos olet koskaan kokeillut Marlies Dekkers -housuja, tiedät, että mukavuus on korkea ja istuvuus on täydellinen.

Tietoja Marlies Dekkersistä

Marlies Dekkers ei ole vain brändi – se on myös tunnettujen ja suosittujen mallistojen, kuten alusvaatesarjan Undressed, takana olevan suunnittelijan nimi. Vuosien varrella Marlies Dekkers on luonut sekä kauniita että naisellisia ja jopa palkittuja malleja sekä naisille, miehille, nuorille tytöille että kurvimmille naisellisille muodoille. Kokoelmat ovat kautta aikojen tarjonneet:

 • Naisille ja nuorille tytöille tarkoitettuja kokoelmia
 • kokoelmia kaareviin muotoihin

Lisäksi kokoelmat ovat tarjonneet myös laajan valikoiman sekä puuvillaisia alusvaatteita että yö- ja uima-asuja ja asusteita. Tämä hollantilainen suunnittelija on vuosien mittaan yllättänyt ja hemmotellut erityisesti naisia suurissa eri puolilla maailmaa jännittävillä alusvaatekokoelmillaan. Ensimmäinen kokoelma julkaistiin vuonna 1993, vain kaksi vuotta sen jälkeen, kun Marlies Dekkers läpäisi kokeen erinomaisella arvosanalla Bredan taideakatemiassa. Amsterdam, Pariisi, Köln, Bangkok ja Berliini ovat vain osa trendien luomista hotspotit, joista löytyy Marlies Dekkersin kokoelmat. Hän on saanut lukuisia palkintoja sekä innovatiivisesta suunnittelusta, parhaista muotialusvaatteista että jopa odotusvaatteista.

Marlies Dekker -ale

Netlingeriestä löydät aina jännittävän Marlies Dekkerin tarjoukset - tietysti nopealla toimituksella. Olemme tarjonneet herkkuja niin arkeen kuin juhliin, ja jos tilaat yli 89 euroa, tarjoamme ilmaisen toimituksen koko Tanskan alueelle. Olemme alentaneet hintoja ja lisänneet hyvää palvelua ja siksi tarjoamme sinulle:

 • Päivittäinen toimitus läheiseen pakettikauppaan
 • Ilmainen toimitus koko ajan Tanska yli 89 euron ostoksista.
 • Täyden 365 päivän palautusoikeus

Odotat innolla, että pääset tutustumaan herkullisten alusvaatteiden, yöasujen ja alusvaatteiden jännittävään maailmaan, uima-asuja ja asusteita täällä Netlingeriessä. Jos sinulla on kysyttävää tilauksesta, tuotteesta tai ehkä väristä, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Olemme valmiita auttamaan arkisin klo 9.00-15.00. Ota yhteyttä puh. +45 41 40 75 00 tai sähköpostitse support@netlingerie.fi.